קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] בת 15 טבעה למוות בחוף בדרום תל-אביב
    על ידי TypeShorT בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-03-2010, 06:23
  2. [דיון]עכשיו שראיתם כבר חלק מההרחבה...
    על ידי פיליפ בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 09:08
  3. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 30-07-2008, 15:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

ליגלזציה עכשיו, לוקחים חלק וצועדים בצעדה הענקית בחוף פישמן תל-אביב ב2.10

PureToxic
    אורח

ברירת מחדל ליגלזציה עכשיו, לוקחים חלק וצועדים בצעדה הענקית בחוף פישמן תל-אביב ב2.10

2. קישורים ממומנים

תומך בכל הצעדים ללגיליזציה, אם כי קשה לי להאמין שקנאביס יהיה אי פעם חוקי בארץ
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 19-09-2012 בשעה 18:08.

עזבו אתכם מכל הסטלנים רגע שרואים את העולם שונה ממה שהוא באמת. תחשבו על המציאות האכזרית שאנחנו חיים בה בארץ ישראל. אנחנו לא נמצאים באירופה שכל הזמן יש שלום. יש לנו פה סכנה קיומית אוייבים מקיפים אותנו ומאיימים להשמידנו כל הזמן, רוב הגברים במדינת ישראל הם חלק מביטחון המדינה אם במלחמה אז גיוס מילואים ולא נשאר גבר כמעט באף בית כולם נלחמים. אם הקנאביס יהיה חוקי בישראל זה פשוט יוריד את רמת התפקוד של הצבא ב50% כולם פה יהיו סטלנים כי זאת הדרך הכי נוחה להתנהל במדינה הזו לעשות פאף ולשכוח מהצרות ומהבלגן ומהאוייבים. כיום אני מכיר חיילים שמעשנים בצבא בסדיר אז תחשבו כמה עוד חיילים יעשנו אם תהיה לגליזציה. תחשבו איזה הפוכים הם יהיו אם תהיה לגליזציה תחשבו על רמת התפקוד שלהם שתהיה פחותה בהרבה כתוצאה מהעישון.
    אי אפשר שכולם יהיו סטלנים במדינה הזאת ובגלל זה זה בחיים לא יהיה חוקי במדינת ישראל בחיים גם אם יגידו שזה מונע את כל המחלות בעולם זה לא יהיה חוקי הם יכולים להפגין עוד 100 שנה

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    עזבו אתכם מכל הסטלנים רגע שרואים את העולם שונה ממה שהוא באמת. תחשבו על המציאות האכזרית שאנחנו חיים בה בארץ ישראל. אנחנו לא נמצאים באירופה שכל הזמן יש שלום. יש לנו פה סכנה קיומית אוייבים מקיפים אותנו ומאיימים להשמידנו כל הזמן, רוב הגברים במדינת ישראל הם חלק מביטחון המדינה אם במלחמה אז גיוס מילואים ולא נשאר גבר כמעט באף בית כולם נלחמים. אם הקנאביס יהיה חוקי בישראל זה פשוט יוריד את רמת התפקוד של הצבא ב50% כולם פה יהיו סטלנים כי זאת הדרך הכי נוחה להתנהל במדינה הזו לעשות פאף ולשכוח מהצרות ומהבלגן ומהאוייבים. כיום אני מכיר חיילים שמעשנים בצבא בסדיר אז תחשבו כמה עוד חיילים יעשנו אם תהיה לגליזציה. תחשבו איזה הפוכים הם יהיו אם תהיה לגליזציה תחשבו על רמת התפקוד שלהם שתהיה פחותה בהרבה כתוצאה מהעישון.
    אי אפשר שכולם יהיו סטלנים במדינה הזאת ובגלל זה זה בחיים לא יהיה חוקי במדינת ישראל בחיים גם אם יגידו שזה מונע את כל המחלות בעולם זה לא יהיה חוקי הם יכולים להפגין עוד 100 שנה
    אם זה יהיה חוקי מן הסתם זה יהיה אסור לשימוש בצבא, בדיוק כמו אלכוהול. זה שאלכוהול הוא חוקי מוריד את התפקוד של הצבא ב50%? בולשיט.
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 20-09-2012 בשעה 14:18.

לא יודע אין לי מושג איפה קראת שאמרתי שאלכוהול מוריד את התפקוד של הצבא ב50% זה באמת בולשיט
    אכן חיזקת את טענתי אלכוהול לא חוקי לשימוש בצבא, וחיילים משתמשים בו. תחשוב קנאביס היה חוקי בארץ, חיילים לא היו משתמשים בו? היו משתמשים והרבה יותר מהיום הרבה הרבה יותר מהיום.
    יש ללוחם עכשיו שמירה של 6 שעות, למה שלא ידליק פייסל? שחוקי בארץ ונגיש לכל אחד בקלות. אלכוהול הרבה יותר בעייתי לוחם לא ימלא וודקה במימה וילך בזגזגים מהשמירה אתה יודע למה אני מתכוון. זה לא אותו דבר אלכוהול וקנאביס.
    ברור שאלכוהול פוגע יותר והרבה יותר חרא את היתרונות של קנאביס והחסרונות של אלכוהול וזה לעומת זה אני לא צריך שיתסביר אם זה מה שאתה בא לעשות. אלכוהול זה דבר חרא היו צריכים להוציא אותו מהחוק כבר מזמן. אבל זה לא קשור בכלל לאלכוהול, דיברנו על קנאביס ועמדתי בנוגע לקנאביס דיי ברורה אני תומך בלגליזציה והלוואי והיינו מביאים פרנסה לעוד כמה יהודים ועוד כמה שקלים לקופת המדינה מאשר להביא פרנסה לארגוני טרור בשטחים שמוכרים את כל הכיף המורעל פה בישראל ואז קונים בכסף הזה טילים לשלוח על שדרות. אבל מההיבט המדיני זה מה שאני חושב פשוט לגליזציה לא מתאימה למדינה כמו ישראל לגליזציה מתאימה למקומות כמו גרמניה שוויץ הולנד. ושוב זאת רק דעתי, יכול להיות שביבי יעשן מחר פייסל ויגיד שיואו החרא הזה חייב להיות חוקי חחחחח
    חוץ מזה אמרת שאתה תומך אבל לדעתך לא תהיה לגליזציה בישראל. למה?

בהולנד הקנאביס חוקי, והצבא שלהם מתפקד די טוב.

ואמרתי שזה לא יהיה חוקי בארץ כי הממשלה בחיים לא תיתן לזה לקרות. יש להם את האינטרסים שלהם למה לא להשאיר את זה לא חוקי. אם זה מעניין אותך תעשה חיפוש על קונספירצית הקנאביס. וגם אם במקרה מפלגה כמו עלה ירוק יקבלו מספיק מנדטים (והם לא) אז כל מה שזה יתן להם זה את האפשרות להעלות הצעת חוק לעשות לגיליזציה לקנאביס, והצעת החוק הזו לעולם לא תעבור בקריאה ראשונה.

אני יודע את כל מה שאמרת. אני יודע גם מה זה קונספירציות של קנאביס ואת האינטרס הברור של חברות התרופות הממשלות והתאגידים שזה יהיה מחוץ לחוק - כסף.
    במדינת ישראל אני פשוט חושב שיש עוד שיקולים חוץ מזה ובין היתר השיקול הכי רציני זה העניין הצבאי.
    אני לא יודע איך הגעת למסקנה שהצבא של הולנד מתפקד טוב לא נראה לי שהיתה להם מלחמה משנת 1600 או משהו כזה. אני רוצה לראות שהולנד יהיו מוקפים במצרים לבנון וכל האוייבים הקיצוניים שלנו והצבא שלהם יתפקד טוב. אתה לא יכול להשוות מדינה שנמצאת באירופה והמלחמה האחרונה שלהם היתה לפני איזה 600 שנה ולהגיד שהצבא שלהם מתפקד טוב. אני במזרח התיכון ובסכנה קיומית תמידית לחיים שלנו. קנאביס לא מסתדר פה פשוט מאוד.
    אלא אם כן תתן לכל הערבים מסביבנו לעשן כל היום הידרו תראה איך יהיה שלום תוך שנה בכל המזרח התיכון אבל זה צריך להיות הדדי אנחנו לא יכולים לעשן לבד חחחחח איזה מצחיק אני

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,331 | הודעות: 8,203,924 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect