בסדר גמור
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:08.
|
|
וזה עובד לך עד עכשיו? אתה מזיין HB9-10 כל חודש? אל תענה לי, פשוט תשב לעצמך שם מול המחשב ותעשה חושבים עם עצמך. תיהיה כנה עם ע-צ-מ-ך. אל תגיב לי כי זה לא ישנה כלום, תשאל את עצמך? כמה HB9 זיינתי בשנתיים האחרונות? האם כל ההשליה העצמית הזאת עוזרת לי במשהו? האם באמת השגתי תוצאות אמיתיות מזה עד עכשיו? וכשאני אומר תוצאות אמיתית אני מתכוון לPENIS בתוך VAGINA. תשאל את עצמך את זה, ותיהיה כנה עם עצמך. כי אף אחד, אף אחד לא יעשה את השינוי אלא אם כן אתה תעשה אותו.
כמו עם הבחורה הזאת שפירסמתי, אף אחד לא היה אומר לה ללכת לעשות ניתוח פלסטי, ואם היא לא הייתה מחליטה בעצמה לעשות את הניתוח ולשנות את עצמה היא עדיין הייתה נשארת עם הפרצוף עכברוש שהיא נולדה איתו. ועכשיו? היא נראת בחורה יפה רגילה ותאמין לי שהחיים שלה יהיו הרבה יותר דבש מאשר עם הפרצוף עכברוש. ולא משנה כמה היא הייתה משלה את עצמה שהיא יפה, זה לא היה משנה את המציאות.
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:09.
אתה ממשיך להתעלם ממה שהמציאות מראה בניגוד לתאורייה שלך שבשבילך אמורה להיות המציאות.אבל היא לא.
ולא משנה כמה תמונות אתה תביא לפה,גם אני יכול להביא לך תמונות שנוגדות את התאורייה שלך.
במקרה יש לי גם חברים בישראל,שלא נראים דוגמנים,אבל הם משיגים בחורת 9 ו 10,שלח לי פרטית אם אתה רוצה לראות,אני לא מפרסם אותו בפורום.
ובוא נגיד את זה,בינך ובין סוניק,סוניק יותר מציאותי.
במקום להמשיך להתווכח פה בפורום,צא החוצה,פקח את העיינים,ותראה מה באמת הולך.
כי להתווכח תאורייה בתאורייה לא יוביל לשום מקום,רק המציאות תנפץ לך את הבועה
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:09.
אוי נו באמת
בתמונה אחת אתה רואה 3 בחורות HB5 עם איזה בחור מצטלמים ביחד, סתם ידידים, לא מתנשקים לא מחובקים לא נוגעים אחד בשני בכלל
ותמונה שניה של איזה 10 אנשים מצטלמים כולם ביחד
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-09-2012 בשעה 23:21.
התמונות האלה זה החברות שלהם. חברה זה לא סטוץ חד פעמי. זה מישהי שיש לך רגשות עמוקים עליה. יש הרבה דוגמניות שהייתי שמח לזיין אבל לא הייתי לוקח אף אחת למערכת יחסים.
אתה שם לב שאתה מדבר על שני דברים שונים יופי ואופי?
במייקאנדר דווקא הייתה אחת שהצליחה למרות המראה(היא גם זכתה במשימה) האם זה לא דוגמה נגדית לבולשיט שלך?
ברור שלילד כפות אין סיכוי, בגלל זה הפיקאפ גורם לו לפתח אופי, ביטחון ולהפסיק להיות ילד כפות ולכן להצליח עם נשים.
אין לי שום גורואים, אני למדתי מכולם.
אנשים מוצאים 5000 שקל על קורס פיכומטרי , ופסיכומטרי זה דבר כל כך מיותר וחסר תועלת שנועד למטרה אחת-להוציא כסף מאנשים שבסה"כ רוצים להתקבל להשכלה גבוהה ומה לעשות אנשים עושים אותו כי אין ברירה. אז למה לא לעשות קורס באותו מחיר בערך שיתן לך משהו חשוב לחיים?
ושלא תבין לא נכון, אני לא עשיתי שום קורס ואני לא מתכוון לעשות, רוב החומר זמין לגמרי בחינם באינטרנט ומה שלא אפשר עדיין להוריד(ספרים וכאלה).
ואיפה בדיוק אמרתי שחבר שלי נראה גרוע? בדיוק להיפך, הוא נראה ממש ממש טוב, בגלל זה בנות זורמות איתו בלי הרבה מאמץ או ניגשות עליו בעצמן, ואני לא מדבר על משהו אקראי שקורה מידי פעם לכולם, אני אומר שכל פעם שהוא יוצא למועדון הוא מתנשק עם מישהי.
אם אתה נראה כמו בראד פיט אתה כמעט בטוח תצליח עם נשים, אבל אם לא, זה לא משנה אם אתה נראה קצת יותר טוב או קצת פחות טוב מהבחור הממוצע זה לא מה שיכריע את הכף. זה לפחות מה שאני הבנתי מהתחום של פיקאפ.
עכשיו לי אין הסטוריה ארוכה של זיונים, כי אני מראש לא באתי לתחום במטרה להפוך לפיקאפר אלא במטרה להצליח יותר עם נשים ולהגיע למערכת יחסים עם בחורה שאני אוהב ולא עם השרמוטה השכונתית וזה אני בהחלט הצלחתי.
לגבי שאר השטויות שכתבת, זה כל כך ברור שיש לך היכרות שטחית עם התחום, ממש כמו הפמיניסטית הממוצעת שכותבת כתבות בYNET.
אולי יש כמה פיקאפרים שילמדו אותך שטויות-זה נכון אבל האנשים היותר רציניים שראיתי באינטרנט כולם אומרים את אותו דבר-המטרה האמיתית זה לפתח את האופי והאישיות שלך כבן אדם כי זה מה שבפועל ישיג את את הבחורות ולא איזה רוטינה חדשה ומדליקה.