קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה שהרבה זמן מטרידה אותי מאוד.
    על ידי SINGIN בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2008, 23:10
  2. {שאלה}אולי קצת דבילית אבל חשובה
    על ידי motomix בפורום משוב
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 17:12
  3. שאלה לגבי הביטורנט שמעצבנת אותי מלא זמן...
    על ידי Ice-Sword בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 15:52
  4. שאלה חשובה אל תשאלו אותי למה אני שואל..
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 23:59
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 22:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

שאלה שהיא קצת מטרידה אותי - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

איזה כסף כבר יש לך שאתה כ''כ מודאג מה"בעיה" הזאת? אתה נוסע על יגואר וגר בכפר שמריהו? אם כן סחטיין אחשלי חצי מהדרך לחיים הטובים כבר עשית אם לא יותר.

במידה ואתה מתכנן להתעשר או שאתה על הדרך לשם, זאת תהיה הדאגה האחרונה בראש במידה ותגיע לאן שתגיע. כמו שאומרים גבר עשיר לא צריך להראות שהוא עשיר שזה אומר לא לפנק אותה כמו איזה מפגר בבקבוקים של סירוק וגריי גוס בשולחן VIP באיזה מועדון בלאס ווגאס כל סופש - פשוט אל תתן לה לנצל אותך ככה. אם ישך באמת כסף אתה בשלב מסויים בחיים תמצא את עצמך עם אנשים שיש להם כסף (תהרגו אותי אבל בחיים לא ראיתי עשירים הולכים עם עניים). מכאן נובע, שבחורות שנראות באמת טוב יבואו אליך לבד כי הן יראו בעצמן מי אתה ומה אתה שווה ומה האנשים שסובבים אותך שווים לעומת השמוק הממוצע שמתחיל איתה עם רוטינות מהבלוג של סניה וחוזר הביתה להביא ביד. זה דברים שבני אדם מריחים מקילומטרים.

אבל כן, הן תמיד ירצו אותך בשביל הכסף שלך, או בשביל המראה שלך, או בשביל המעמד החברתי שלך ומה שיש לו להציע...אף אחת לא באמת תאהב אותך כי אתה "בנאדם נחמד עם אופי טוב". אם זה היה נכון, כל בנאדם שני בעולם הזה היה שוחה בים של כוסיות שוודיות על בסיס יומי עד שהיה נושר לו הזין. אני לא רואה את זה קורה במילניום הקרוב.
    אם אתה מחפש אהבה וכל מיני בולשיט של המערכת לך לכונפות ותחיה חיים ממוצעים ותתמרמר למה אתה לא מזיין בחורות שהן מעל הממוצע ונשוי לאיזה משאית תנובה שעם השנים ממשיכה להשמין ולקחת פיקוד על התחת שלך. או מה שנשאר ממנו. על איכות משלמים. ולאו דווקא בכסף...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 11:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    איזה כסף כבר יש לך שאתה כ''כ מודאג מה"בעיה" הזאת? אתה נוסע על יגואר וגר בכפר שמריהו? אם כן סחטיין אחשלי חצי מהדרך לחיים הטובים כבר עשית אם לא יותר.

במידה ואתה מתכנן להתעשר או שאתה על הדרך לשם, זאת תהיה הדאגה האחרונה בראש במידה ותגיע לאן שתגיע. כמו שאומרים גבר עשיר לא צריך להראות שהוא עשיר שזה אומר לא לפנק אותה כמו איזה מפגר בבקבוקים של סירוק וגריי גוס בשולחן VIP באיזה מועדון בלאס ווגאס כל סופש - פשוט אל תתן לה לנצל אותך ככה. אם ישך באמת כסף אתה בשלב מסויים בחיים תמצא את עצמך עם אנשים שיש להם כסף (תהרגו אותי אבל בחיים לא ראיתי עשירים הולכים עם עניים). מכאן נובע, שבחורות שנראות באמת טוב יבואו אליך לבד כי הן יראו בעצמן מי אתה ומה אתה שווה ומה האנשים שסובבים אותך שווים לעומת השמוק הממוצע שמתחיל איתה עם רוטינות מהבלוג של סניה וחוזר הביתה להביא ביד. זה דברים שבני אדם מריחים מקילומטרים.

אבל כן, הן תמיד ירצו אותך בשביל הכסף שלך, או בשביל המראה שלך, או בשביל המעמד החברתי שלך ומה שיש לו להציע...אף אחת לא באמת תאהב אותך כי אתה "בנאדם נחמד עם אופי טוב". אם זה היה נכון, כל בנאדם שני בעולם הזה היה שוחה בים של כוסיות שוודיות על בסיס יומי עד שהיה נושר לו הזין. אני לא רואה את זה קורה במילניום הקרוב.
    אם אתה מחפש אהבה וכל מיני בולשיט של המערכת לך לכונפות ותחיה חיים ממוצעים ותתמרמר למה אתה לא מזיין בחורות שהן מעל הממוצע ונשוי לאיזה משאית תנובה שעם השנים ממשיכה להשמין ולקחת פיקוד על התחת שלך. או מה שנשאר ממנו. על איכות משלמים. ולאו דווקא בכסף...
    תודה על התגובה שלך ואם אני כן מתכנן להתעשר ואני יהיה עשיר ואתה אומר שאומרים "גבר עשיר לא צריך להראות שהוא עשיר" יודע מה סבבה... ואם הוא רוצה לקנות איזה יגואר או איזה במוו אז הוא לא יקנה בגלל בחורה שתיהיה איתו בגלל הכסף ?
    סבבה הוא לא ייתן לה לנצל אותו והוא יעמיד אותה במקום, גבר עם הזמן מה אתה חושב שהבחורה לא תפתח אליו רגשות? שהיא רואה שהוא גבר חזק? וכתבת גם "אבל כן, הן תמיד ירצו אותך בשביל הכסף שלך, או בשביל המראה שלך, או בשביל המעמד החברתי שלך ומה שיש לו להציע......." נו אז נגיד והיא תרצה אותי בשביל הכסף שלי אז ניראלך לך שהיא תקבל משהו ?
    ותתפלא שיש בנות שהן אוהבות את הגבר שלהן בגלל שהוא "בנאדם נחמד עם אופי טוב".

ומה על פי מה שאתה כותב אני רואה שאומר שאם אני רוצה אהבה אז ללכת ל "כונפות" אין לי מה להוריד מהרמה שלי ובטח שלא לקחת אייזו שמנה שתיקח עליי "פיקוד"...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח לא הבנת מה הכוונה במשפט הזה אחי. אין באמת עשירים שחיים בשכונת עוני בפתח תקווה ונוסעים על מזדה 3 כדי "לא להראות שהם עשירים". לא לזה התכוונתי אלא להתנהגות שציינתי - לא לנסות לקנות אותה בכסף שלך. עדיף להשקיע את זה על נערות ליווי בגישה כזאת - פחות בזבוז וישר ולעניין ולרוב גם יותר איכות.

רגשות זה מונח אשלייתי לLOW SOCIETY. אם אתה מתמקד בשיפור עצמי שכח מהמילה הזאת וכל מה שבא איתה.
    זה שהן אומרות את זה לא אומר שזה נכון. בחורה ששווה משהו (דאמט,אפילו שמנות מכוערות בימים אלה יש להן ביקוש כמו לאלכוהול אחרי החוק היבש בארה''ב) יש לה אולי 9000 בחורים "נחמדים עם אופי טוב". למה הם לא נכנסים לתחתונים שלה והבחור החתיך\עשיר\מפורסם או אפילו סתם אחד שנמצא עם האנשים הנכונים, כן? לפי מה שאתה אומר כל ה"AFC" בשפת הפיקאפ אמורים לחיות חיי מין של רון ג'רמי...אני לא רואה את זה קורה.

תמונה שווה 1000 מילים. ככה זה גם בכיוון ההפוך - רק תשים תמונה של דוגמן\אוליגרך רוסי או סתם איזה אחד עם קשרים מפה ועד לטיזינבי.

אין אהבה ואין תקווה לבחורים ממוצעים שאין להם מה להציע אלא להתפשר על כל מיני עקומות שגם הן יתפסו עליו גובה כאילו הן מינימום מייגן פוקס.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 14:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחח לא הבנת מה הכוונה במשפט הזה אחי. אין באמת עשירים שחיים בשכונת עוני בפתח תקווה ונוסעים על מזדה 3 כדי "לא להראות שהם עשירים". לא לזה התכוונתי אלא להתנהגות שציינתי - לא לנסות לקנות אותה בכסף שלך. עדיף להשקיע את זה על נערות ליווי בגישה כזאת - פחות בזבוז וישר ולעניין ולרוב גם יותר איכות.

רגשות זה מונח אשלייתי לLOW SOCIETY. אם אתה מתמקד בשיפור עצמי שכח מהמילה הזאת וכל מה שבא איתה.
    זה שהן אומרות את זה לא אומר שזה נכון. בחורה ששווה משהו (דאמט,אפילו שמנות מכוערות בימים אלה יש להן ביקוש כמו לאלכוהול אחרי החוק היבש בארה''ב) יש לה אולי 9000 בחורים "נחמדים עם אופי טוב". למה הם לא נכנסים לתחתונים שלה והבחור החתיך\עשיר\מפורסם או אפילו סתם אחד שנמצא עם האנשים הנכונים, כן? לפי מה שאתה אומר כל ה"AFC" בשפת הפיקאפ אמורים לחיות חיי מין של רון ג'רמי...אני לא רואה את זה קורה.

תמונה שווה 1000 מילים. ככה זה גם בכיוון ההפוך - רק תשים תמונה של דוגמן\אוליגרך רוסי או סתם איזה אחד עם קשרים מפה ועד לטיזינבי.

אין אהבה ואין תקווה לבחורים ממוצעים שאין להם מה להציע אלא להתפשר על כל מיני עקומות שגם הן יתפסו עליו גובה כאילו הן מינימום מייגן פוקס.
    בטוח שיש עשירים שהם כן נוסעים על מאזדה 3 או על טויוטה קורולה, ובחיים שלי לא חשבתי לקנות מישהי עם כסף.... לא רואים את התמונה ששמת היא לא עובדת ואחי אתה סוטה מהנושא איך אתה בעצמך היית יודע עם היא איתך בגלל הכסף ?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז הם לא עשירים אחשלי. אמנם אמידים, לא עניים מפגרים עם מינוס בבנק אבל עשירים הם לא.
    כל עוד לא הגעת לחופש פיננסי שאתה לא צריך לעבוד יום אחד בחיים ורק להנות מהכסף עד המוות (וגם אז ישאר לך מספיק) אתה עני.

והיא איתך בגלל כסף במידה ו..

-אין לך מראה של דוגמן
    -אין לך איזה מעמד חברתי גבוה או סטטוס כלשהו בחברה ומעגלים חברתיים בכל מקום.

ואם התשובה על אחד מאלה הוא כן, היא איתך גם בגלל זה
    ככה שתמיד יהיו פה אינטרסים, לפה או לשם. אם כוסיות היו יוצאות עם אנשים שהם נחמדים בלי סיבה אמיתית, התחום הזה לא היה קיים. (לא שזה עוזר למישהו שהסקאם הזה קיים)

ועוד פקטור שעלול לחזק את זה, זה אם אתה בן 40 והיא בת 20...אבל גם בלי זה יש מספיק.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 12:36.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז הם לא עשירים אחשלי. אמנם אמידים, לא עניים מפגרים עם מינוס בבנק אבל עשירים הם לא.
    כל עוד לא הגעת לחופש פיננסי שאתה לא צריך לעבוד יום אחד בחיים ורק להנות מהכסף עד המוות (וגם אז ישאר לך מספיק) אתה עני.

והיא איתך בגלל כסף במידה ו..

-אין לך מראה של דוגמן

ואם התשובה על אחד מאלה הוא כן, היא איתך גם בגלל זה
    ככה שתמיד יהיו פה אינטרסים, לפה או לשם. אם כוסיות היו יוצאות עם אנשים שהם נחמדים בלי סיבה אמיתית, התחום הזה לא היה קיים. (לא שזה עוזר למישהו שהסקאם הזה קיים)

ועוד פקטור שעלול לחזק את זה, זה אם אתה בן 40 והיא בת 20...אבל גם בלי זה יש מספיק
    .
    רק על סמך שלושת הדברים האלו אתה אומר ? ...
    ואם לדוגמא אין לי את אחד הדברים האלו שכתבת :

-אין לך מראה של דוגמן

לא בדיוק הבנתי את המשפט הזה"ואם התשובה על אחד מאלה הוא כן, היא איתך גם בגלל זה"
    אז מה אם למשל אין לי מראה של דוגמן או שאין לי סטטוס חברתי גבוה מאוד אז "היא איתי גם בגלל זה" ?

ציטוט נכתב במקור על ידי anonimi3434 צפיה בהודעה

-אין לך מראה של דוגמן

אז מה אם למשל אין לי מראה של דוגמן או שאין לי סטטוס חברתי גבוה מאוד אז "היא איתי גם בגלל זה" ?
    אם אתה לא נראה כמו דוגמן ואתה לא סלבריטי שרבע מהמדינה מכירה אותו אז היא איתך בגלל הכסף.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

-אין לך מראה של דוגמן

זו היא הכוונה:

שאם אתה אחד עם איזה 2 חברים במצב שלך+- שאין להם מעמד חברתי מי יודע מה ואין לך ידידות ברמה שאפשר להכיר מהן כוסיות או שאין לך לוק של דוגמן או שאין לך שווי שוק של מאות מליונים תשכח מלזיין משהו בעשור הקרוב. אלא אם כן אתה בקטע של בחורות כאלה:

אז זה מספק אותך מי אני שאשפוט. עם מספיק סמים אפשר לזרום גם עם כאלה בתחנה המרכזית.

אם לא,
    אז תתחיל לשפר את עצמך בכל אחד מהדברים האלה. זה לא כזה קשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זו היא הכוונה:

שאם אתה אחד עם איזה 2 חברים במצב שלך+- שאין להם מעמד חברתי מי יודע מה ואין לך ידידות ברמה שאפשר להכיר מהן כוסיות או שאין לך לוק של דוגמן או שאין לך שווי שוק של מאות מליונים תשכח מלזיין משהו בעשור הקרוב. אלא אם כן אתה בקטע של בחורות כאלה:

אז זה מספק אותך מי אני שאשפוט. עם מספיק סמים אפשר לזרום גם עם כאלה בתחנה המרכזית.

אם לא,
    אז תתחיל לשפר את עצמך בכל אחד מהדברים האלה. זה לא כזה קשה.
    תודה רבה לך שאתה מגיב פה ואתה לא מאלו שרק "צופים" באשכול, אני לא יתפלא גם אם חלק גדול כאן מהפורום רצה לשאול את השאלה הזאת ולא שאל כי הוא "פחד".... אני כאן אנונימי בגלל שאני גם חדש כאן... בכל זאת אני מבין עכשיו את מה שכתבת ואני מאוד מודה לך וגם כמובן לכל המשתמשים שהגיבו כאן, תודה לכולם שבת שלום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

-אין לך מראה של דוגמן

שלא תעיז להקשיב לאדיוט הזה.
    הבן אדם הזה בטוח ב100 אחוז שאם הוא לא נראה חתיך על כמו בראד פיט או אנא אערף מי, הוא לא יוכל להשיג אף בחורה...וזה כמובן טעות. למה אני אומר את זה? בגלל שאם אתה תצא לכל פאב או מועדון או בר או טיילת תל אביב או לא מעניין אותי לאן, אתה יכול לשים לב שאם אתה תתלבש בצורה נורמלית, תטפח את עצמך ותריח טוב, אין שום סיבה שלא תשיג בחורה, אלה אם כן אתה נראה ממש ממש מחריד (מה שרוב הסיכויים שלא תקף לגביך) ואז אתה באמת מצב רע ואתה חייב לעשות משהו לגבי זה...ככה או ככה, אם אתה נראה סביר, עם קצת שיפורים אסטטיים (תספורת נורמלית, זקן מטופח או מגולח או מה שבאלך) אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה, ומן הסתם שכל זה ברור לך..אני יודע שאני לא מחדש לך כלום, פשוט הבן אדם שכתב לך את התגובה הוא בן אדם שמאמין שכל גבר שלא נראה הכי טוב בעולם (שזה 80 אחוז מהאוכלוסיה) לא יכול להשיג בחורה..והוא שוכח לגמרי את העובדה שאבא שלו לא חתיך על..והוא השיג את אמא שלו. אז עצה ממני, אל תקשיב יותר לתגובות שלו.

מה שכן הוא צודק, זה המעמד החברתי שפה אני חייב דווקא להגיד שבזה הוא צודק. אתה לא חייב להיות חתיך אבל אתה כן צריך שיהיה לך מעמד חברתי גבוה, או שפשוט יהיה לך שם של בן אדם מוכר..איך זה רלוונטי לגבינו? לאנשים היום-יומיים? פשוט תדאג להכיר את הייחצנים במסיבות, תתחבר למאבטחים בכניסות למועדונים ופשוט תכיר כמה שיותר אנשים בעולם...ככה אתה פשוט נעשה יותר ויותר מוכר..וככה אתה נראה בן אדם שכיף להכיר אותו. פשוט וקל.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שלא תעיז להקשיב לאדיוט הזה.
    הבן אדם הזה בטוח ב100 אחוז שאם הוא לא נראה חתיך על כמו בראד פיט או אנא אערף מי, הוא לא יוכל להשיג אף בחורה...וזה כמובן טעות. למה אני אומר את זה? בגלל שאם אתה תצא לכל פאב או מועדון או בר או טיילת תל אביב או לא מעניין אותי לאן, אתה יכול לשים לב שאם אתה תתלבש בצורה נורמלית, תטפח את עצמך ותריח טוב, אין שום סיבה שלא תשיג בחורה, אלה אם כן אתה נראה ממש ממש מחריד (מה שרוב הסיכויים שלא תקף לגביך) ואז אתה באמת מצב רע ואתה חייב לעשות משהו לגבי זה...ככה או ככה, אם אתה נראה סביר, עם קצת שיפורים אסטטיים (תספורת נורמלית, זקן מטופח או מגולח או מה שבאלך) אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה, ומן הסתם שכל זה ברור לך..אני יודע שאני לא מחדש לך כלום, פשוט הבן אדם שכתב לך את התגובה הוא בן אדם שמאמין שכל גבר שלא נראה הכי טוב בעולם (שזה 80 אחוז מהאוכלוסיה) לא יכול להשיג בחורה..והוא שוכח לגמרי את העובדה שאבא שלו לא חתיך על..והוא השיג את אמא שלו. אז עצה ממני, אל תקשיב יותר לתגובות שלו.

מה שכן הוא צודק, זה המעמד החברתי שפה אני חייב דווקא להגיד שבזה הוא צודק. אתה לא חייב להיות חתיך אבל אתה כן צריך שיהיה לך מעמד חברתי גבוה, או שפשוט יהיה לך שם של בן אדם מוכר..איך זה רלוונטי לגבינו? לאנשים היום-יומיים? פשוט תדאג להכיר את הייחצנים במסיבות, תתחבר למאבטחים בכניסות למועדונים ופשוט תכיר כמה שיותר אנשים בעולם...ככה אתה פשוט נעשה יותר ויותר מוכר..וככה אתה נראה בן אדם שכיף להכיר אותו. פשוט וקל.
    אני לא אמרתי שאתה לא יכול להשיג אף בחורה. התכוונתי לזה שאם אתה לא נראה כמו דוגמן אל תצפה לHB7+, תצטרך "להסתפק" [לא באשמתך, למרות שחלקית כן אם אתה יכול לשפר את המראה עם ניתוח פלסטי] בHB6 ומטה. שוב, הכל תלוי ברמה של המראה שלך [או שאם יש לך מאות מליונים בבנק אז זה סיפור אחר], אם אתה 5, אתה תוכל לצאת עם HB5 ומטה, אם אתה 8, אז HB8 ומטה, ואם אתה 10, אז החיים שלך על EASY MODE.

ביטחון ביישן מצחיק אסרטיבי, כל זה לא משנה כלום.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה לא צריך להיראות כמו דוגמן, לא שזה לא יעזור- אבל זה לא מה שימנע ממ להשיג בנות. טפח את עצמך ויהיה מספיק.
    אתה לא חייב כסף, למרות שגם זה עוזר. אבל במקרה שלך אתה בכלל לא רוצה שימשכו אליך בגלל הכסף- אז אל תשוויץ בו.
    לגבי מעמד. זה החלק שאני הכי מאמין בו בקטע של פיקאפ. אין לי ספק שמעמד הוא הדרך הכי טובה להשיג בנות יפות. מעמד וביטחון עצמי קשורים זה בזה ואני אסביר.
    כשיש לך מעמד, אנשים אוהבים אותך ואתה מכיר הרבה אנשים- הביטחון עצמי שלך יהיה גבוה, ואתה תשיג בנות יפות.
    אם יש לך ביטחון עצמי, ואתה לא מפחד להיות חברותי ולהכיר אנשים חדשים- יווצר לך סטאטוס ומעמד של אדם שאוהבים- ותשיג בנות.

מה גם שבעזרת מעמד אתה מכיר יותר אנשים, משמע מכיר יותר בנות. ואין ספק שיש לך יותר סיכוי להביא בחורה שאתה מכיר בגלל חבר או ידידה מאשר בחורה שאתה מתחיל איתה ברחוב.

לכן הדעה שלי היא כזו. רוצה למשוך בחורות? תעבוד על עצמך- על הבחוץ ועל הבפנים. תשקיע בחיצוניות, טיפוח, בישום, שיזוף, בגדים- הכל.
    ותשקיע בפנימיות. מה זה להשקיע בפנימיות? להגיע לדרגה שתוכל לבטא את עצמך כל הזמן. לבטא את עצמך משמע לא לפחד לעשות כל דבר שאתה חושק בו. זה ביטחון עצמי אמיתי. זה לא דבר שקיים, זה פשוט חוסר הפחד לבטא את עצמך והדעות שלך. ברגע שתוכל לבטא את עצמך לגמרי- "ביטחון עצמי גבוה", תשיג בנות וגם מעמד. בו זמנית.

אני יודע שזה בכלל לא קשור לנושא אבל הייתי חייב להסביר אחת ולתמיד מה אני חושב.
    כדי להכיר בנות אתה צריך ללכת, לצאת עם אנשים, להיות חברותי, ולא לפחד לעשות מה שאתה רוצה- בין אם זה להתחיל עם בחורה (בהקשר לנושא פיקאפ) או כל דבר אחר (כל עוד אתה לא פוגע באפחד).

זהו, זה לדעתי המהות של מה שמסבירים הפיקאפ. אין לך מעמד? תפתח ביטחון ותשיג אחד. כי מעמד וביטחון מזינים אחד את השני בצורה מטורפת.

אני יסביר:

"אם אתה תתלבש בצורה נורמלית, תטפח את עצמך ותריח טוב, אין שום סיבה שלא תשיג בחורה" - צודק ב-100%.

"אם אתה נראה סביר, עם קצת שיפורים אסטטיים (תספורת נורמלית, זקן מטופח או מגולח או מה שבאלך) אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה" - פה הטעות שלך.

אם אתה מתחיל עם בחורה ולא הולך לך, משמע אתה מכוון גבוה מידי.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אני לא אמרתי שאתה לא יכול להשיג אף בחורה. התכוונתי לזה שאם אתה לא נראה כמו דוגמן אל תצפה לHB7+, תצטרך "להסתפק" [לא באשמתך, למרות שחלקית כן אם אתה יכול לשפר את המראה עם ניתוח פלסטי] בHB6 ומטה. שוב, הכל תלוי ברמה של המראה שלך [או שאם יש לך מאות מליונים בבנק אז זה סיפור אחר], אם אתה 5, אתה תוכל לצאת עם HB5 ומטה, אם אתה 8, אז HB8 ומטה, ואם אתה 10, אז החיים שלך על EASY MODE.

ביטחון ביישן מצחיק אסרטיבי, כל זה לא משנה כלום.
    אני באמת שלא יודע איפה אתה גר ולאן אתה יוצא...אבל אני מבטיח לך שבאיזור הצפון של הארץ, כל מה שאתה אומר כאן הוא פשוט לא נכון.
    תגיד לי מה נראה לך שיש איזה משוואה מתמטמית שכל בחורה הולכת עם מחשבון ואומרת לעצמה "רגע, אם הבחור נראה...7, ואני נראת...8, אהה אז אני לא יכולה לצאת איתו!" ? מה נסגר איתך אחי? באמת שאני לא מבין מאיפה אתה מביא את העובדות האלה ואת ההנפצות האלה אבל אתה באמת חיי בסוג של בועה!

עוד לא יצא לך לראות הורים או זוגות שהגבר מן הסתם נראה בערך 6-7 והבחורה שלו נראת פצצה? ואם באמת עוד לא יצא לך...אז אחי, איפה אתה חיי? איפה אתה גר?!

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אבל לבעל בטוח יש עצמות לסת מדהימות!!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect