קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] The Moron Test ל C7,N8,E7
    על ידי NoyCohen111 בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2011, 16:01
  2. נסיעת מבחן ללא גבולות / Test Drive Unlimited
    על ידי SlaydeR בפורום VIP Games
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 28-02-2010, 11:40
  3. The Punch~ visual effects test~
    על ידי Avivrez בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-10-2008, 08:28
  4. [הורדה] נסיעת מבחן ללא גבולות / Test Drive Unlimited : משחק ל PSP
    על ידי T0Blerone בפורום משחקי קונסולות להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 15:57
  5. Test Come Back To The WWe
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

The Marshmallow Test - מבחן המרשמלו = אינטילגנציה רגשית

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ברירת מחדל The Marshmallow Test - מבחן המרשמלו = אינטילגנציה רגשית

המבחן פשוט נותנים לילד לבחור או שהוא אוכל את המרשמלו עכשיו או שהוא מחכה 15 דקות ומקבל 2 מרשמלו.
    המבחן בא למדוד את האינטלגנציה הרגשית של הילדים כבר בהיותם בגילאי 8 - 10 ולעקוב אחר חיים עד לגלאי 20 - 30 שנות חייהם.

המבחן הראה שילדים שהצליחו לדחות את הסיפוק המידי של אכילת המרשמלו עכשיו לטובת פרס גדול יותר הצליחו בחייהם הבוגרים יותר מאשר שאר חברי הילדים שאינם הצליחו במבחן המרשמלו.

אולי לכם זה נראה קל אבל לילדים הצורך להתאפק ולא לאכול את המרשמלו היינו קושי רב.

דרך אגב נושא למחשבה אולי בחיינו הבוגרים כיום איננו מתמודדים מול אתגר כגון מרשמלו אבל האם זה נכון שלכול אחד מאיתנו יש את המרשמלו שלו ?
    <strong>
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

"אתגרים" כולה משמעת עצמית שזה דבר שדרוש לכל בנאדם.
    לצערי היום החינוך דוגל בחוסר משמעת עצמית ויותר בתעשה את המינימום הדרוש כדי שיעזבו אותך אם בכלל תעשה כי לא יעשו לך כלום הרי מי הם בכלל?! יש לי גב/זכויות שמגנות עלי/הורים/כסף/חרטא אחרת.
    קיצר ככל שתופעת הקשב וריכוז גדלה ואיתה הפייסבוקיאדה וההתמכרות למחשבים המשמעת העצמית יורדת , זאת לפחות דעתי.
    הקטע יש משהו קטן ובעייתי במשמעת עצמית והיא שכל אחד מגדיר את המשמעת כלפי עצמו ומה שהוא מאמין בו אבל הרבה אנשים משייכים את זה בתור יש נורמות של החברה וצריך לציית להן וזה על הזין שלי.
    בקשר לאותו מרשמלו->
    אחד אוכל את זה כי הוא דוגל בהנאה מידית.
    אחד זורק את זה על הרצפה כי הוא טוען שסוכר מהיר זה זבלה.
    אחד מכין עם זה כדורים לטוטו כי זה מצחיק אותו לירות על ילדים אחרים.
    אחד משתמש בזה בתור דבר כי זה דביק כמו לא יודע מה.
    ואחד מחכה כי הוא רוצה 2.
    סופו של דבר הבדיקה אם יש לך מטרה לקבל עוד מרשמלו היא כלפי עצמך.
    אם זה מספיק חשוב לך אתה תחכה.
    במחקר הניחו כי לכל ילד הדבר הכי חשוב זה לקבל עוד מרשמלו ולאיו דווקא ההנאה המיידית שאליה חינכו את אותו ילד למרות שהנאה מיידית זה שקר ופשוט החינוך כנראה פספס את זה כי הרי למי יש זין לחנך אותו נשים לו לראות טמבליזיה ונלך לעבוד את המערכת בעבודה שאנחנו חייבים לעשות(נכון יש יוצאי דופן ואני סוגד להם), אם הילדים היו מבינים מה שהרבה אנשים אפילו בוגרים לא מבינים שההנאה הטהורה היא לא בצורך פיזי ומוחשי (שגורם לנו למעשה רק ליהיות תלויים בו ולסבל שהוא חסר) אלא בפאן המנטלי ובבחירה החופשית לכך.
    אם אתה רוצה עוד מרשמלו ולא יכול לחכות או שקשה לך זאת בעיה ואתה צריך לעבוד על זה.
    אז פעם ראשונה קשה ולא מצליחים ואחרי 20 פעם שעומדים ב"אתגרים כאלה" כן מצליחים.
    עכשיו בקשר להצלחה זה גם דבר מאוד סובייקטיבי לאחד הצלחה זה לעזוב הכל וללכת לאיזה מנזר בהודו ולאחד אחר זה ליהיות איכר החווה ולאחד אחר לעשות כסף, נכון יש נורמה מסויימת אך היא לאיו דווקא נכונה ואפילו דיי עקומה לדעתי לפחות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    "אתגרים" כולה משמעת עצמית שזה דבר שדרוש לכל בנאדם.
    על מה אתה מדבר....??? לא ראית בסרטון שאלה ילדים בני 7? איזה משמעת עצמית יש לילדים בני 7??? חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אין קשר לאינטליגנציה רגשית. זה בכלל לא קשור לנושא.
    ואיפה ראית שהילדים שהתאפקו הצליחו יותר בתור מבוגרים. לפי הסרטון זה נראה דיי חדש ולא לפני 20 שנה, אתה סתם זורק דברים לאויר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    על מה אתה מדבר....??? לא ראית בסרטון שאלה ילדים בני 7? איזה משמעת עצמית יש לילדים בני 7??? חחחח
    ילד בן 7 יודע שהוא לא יכול להשתין בתוך הבית ומתאפק עדדדד שהוא מגיע לשירותים כן זאת סוג של משמעת עצמית והופה יש אותה אפילו לכלבים, גם אם זה לא מתוך הבנה אלא מתוך פחד, משמעת מתוך פחד זה זבל לדעתי אבל זה נושא אחר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    משמעת מתוך פחד זה זבל לדעתי אבל זה נושא אחר.
    אז אני מבין שאתה עוד לא משרת בצהל

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז אני מבין שאתה עוד לא משרת בצהל
    נמצא בטירונות שקר ומבין את זה יופי שמשמעת מפחד זה חרטא ורק גורם לך ליהיות ראש קטן ובינוני מינוס.(אל תדאג אצלנו זה שכונה אין משמעת).חבל שלא שמו לנו 07 כמו פעם לפחות היינו עושים משהו.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 21-09-2012 בשעה 18:27.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    ואיפה ראית שהילדים שהתאפקו הצליחו יותר בתור מבוגרים. לפי הסרטון זה נראה דיי חדש ולא לפני 20 שנה, אתה סתם זורק דברים לאויר.
    טוב יכול להיות שאתה צודק אין לי מה לעשות חוץ מלהיכנס לפורום ולכתוב דברי שקר כדי שאתם תאמינו לי.
    אני לא מתכוון להתייחס לתגובה שלך כי היא ילדותית אתה רוצה תפתח את הספר אינטליגנציה רגשית מאת דניאל גולדמן ותתחיל לקרוא.

חברים אני מבקש אל תורידו את הדיון הזה רמה ,אל תיכנסו לדברים אישיים למי יש יותר משמעת או מי יותר קרבי בצבא תשאירו את הדיון הזה עייני.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 21-09-2012 בשעה 20:20.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

AAA אשכול עם מסר פצצה

איזהו גיבור - הכובש את יצרו.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    האמת שישנו קשר מסויים, בכל הקשור לרגשות ולתקשורת עם אנשים אחרים מבחינה רגשית, ליכולת האיפוק בהרבה מאוד מקרים (עסקים, חינוך, מין) השפעה מכרעת מאוד.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 22-09-2012 בשעה 21:51.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני ירחיב את הנושא בעוד מידע מאת הרב הקואצ'ר אליהו שירי לא רציתי להביא את אותו רב לדיון כאן מכיוון שרציתי שזה יהיה דיון ענייני ובסרטון שעוד מעט תראו אפשר לראות שהרב הוא דתי לכן אני אבקש להתייחס לדבריו בעניין ולא לשלול את דבריו משום שהוא חרדי.

בסרטון הרב יביא תרגיל כדי שתוכלו לשפר את חייכם במישור הזה

​הרב משלב NLP ודת בתור אימון אישי
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 21-09-2012 בשעה 22:09.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לא הבנתי,טיילר חזר אז התחילה פה חגיגה לכבודו?אני לא רוצה לא קללות ולא ספאם פה בפורום,לשמור על איכות הפורום בבקשה...

AAA,תודה שאתה חולק איתנו בנושא הרוחניות,nlp וקאוצ׳ינג.

המשך לתרום לנו לפורום!

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

מצטער אבל איבדת אותי לגמרי עם ההרצאה של הרב הזה. מבחינתי יש סתירה בין המושג קואוצ'ר לרב, לפחות ע"פ ההגדרה שלי לקואוצ'ר, זה קודם כל.
    דבר שני, הסרטון באמת היה נחמד ומצחיק והיה אפילו קטע שצחקתי בקול. אבל אתה לא יכול להביא את הסרטון הזה מבלי שום ביסוס מדעי ולצפות שנאמין למה שאתה אומר. אני כן חושב שזה אומר באיזשהו מקום על משמעת עצמית של הילדים שיכולים לדחות סיפוק מיידי באותו רגע, אבל מפה ועד לצאת בהצהרות שבתור אנשים בוגרים אלה שדחו את המרשמלו הצליחו יותר יש הבדל גדול. יש לך דרך לגבות את ההצהרה הזאת? ובכלל מה הקשר אנטלגנציה רגשית ומי אמר שאנטילגנציה רגשית מעידה על הצלחה בחיים?
    אני לא רוצה להיות אגרסיבי מדי אבל יש לי הרגשה שיש פה קצת כוונות נסתרות עם ה"דחיית סיפוקים" הזאת שמה לעשות המושג הזה מאד מזוהה עם החזרה בתשובה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    מצטער אבל איבדת אותי לגמרי עם ההרצאה של הרב הזה. מבחינתי יש סתירה בין המושג קואוצ'ר לרב, לפחות ע"פ ההגדרה שלי לקואוצ'ר, זה קודם כל.
    דבר שני, הסרטון באמת היה נחמד ומצחיק והיה אפילו קטע שצחקתי בקול. אבל אתה לא יכול להביא את הסרטון הזה מבלי שום ביסוס מדעי ולצפות שנאמין למה שאתה אומר. אני כן חושב שזה אומר באיזשהו מקום על משמעת עצמית של הילדים שיכולים לדחות סיפוק מיידי באותו רגע, אבל מפה ועד לצאת בהצהרות שבתור אנשים בוגרים אלה שדחו את המרשמלו הצליחו יותר יש הבדל גדול. יש לך דרך לגבות את ההצהרה הזאת? ובכלל מה הקשר אנטלגנציה רגשית ומי אמר שאנטילגנציה רגשית מעידה על הצלחה בחיים?
    אני לא רוצה להיות אגרסיבי מדי אבל יש לי הרגשה שיש פה קצת כוונות נסתרות עם ה"דחיית סיפוקים" הזאת שמה לעשות המושג הזה מאד מזוהה עם החזרה בתשובה...
    אל חשש הניסוי עם המרשמלו שמעתי עליו לפני כמה שנים ולא מרב או משהו כזה.. בתור חילוני אני כבר אומר לך שזה מחקר אמיתי.
    בנוגע לדבר כללי באמת שאני לא מבין מה אנשים כל כך פוחדים מחזרה בתשובה.. אין פה שום כפייה וזה לא איזה סרטון שאומר לך ששדים יאכלו אותך כי אתה לא שם כיפה על הראש.. קיצר חופש המידע וכל זה..
    בקשר לניסוי: באמת תחפש דחיית סיפורים בויקיפדיה.. ואם לא מספיק לך יש שם מספיק מידע למצוא הכל על הניסוי באינטרנט.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 22-09-2012 בשעה 02:31.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    זה בדיוק מה שלא רציתי ואני הדגשתי ואמרתי אל תתייחסו לדבריו של הרב במובן הדתי מצדך הוא יכול להיות כופר.
    אין שום קשר לחזרה בתשובה ולא כול אחד שלובש כיפה ומדבר דברי חכמה מנסה להחזיר אותך בתשובה מה גם שאתה אדם עצמאי שיש בו אפשרות בחירה.

אם הייתה מקשיב להרצאה של הבחור הייתה רואה שהוא מביא נתונים מתוך מחקר מדעי שנמשך 14 שנה והוא גם נותן לך את המקור של אותו מחקר שתוכל ללכת לבדוק אם הנתונים באמת אמתיים.

חברים דחיית סיפוק מידי זאת הבעיה של הרבה מאוד בני אדם ויש לקח השלכות רבות:
    1) אישה שמתחילה דיאטה כדי שבעתיד תוכל להיות רזה אבל מתקשה לעמוד בפיתוי קצר הטווח של האכילה
    2) וויתור של משפחה לגבי מוצר מסויים למען עתיד כלכלי טוב יותר
    3) בחור שרוצה לשפר את הציונים אבל במקום ללמוד מתקשר לחברים כדי לשחק.

לכולנו היו מצבים בחיים שעמדנו בפני החלטה האם אני יוותר על X כדי שבעתיד אני יקבל X בריבוע. תחשבו בעצמכם!
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 22-09-2012 בשעה 02:44.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

חח בסדר אחי תרגע, לא ראיתי את ההרצאה של הרב הזה לא בגלל שהוא רב אלא בגלל שאין לי כרגע סבלנות לצפות ב-23 דקות, אני רק רוצה למצוא את המאמר/המחקר שעליו אתה/הוא מתבסס, אם אתה יכול להגיד לי באיזה דקה זה בסרטון אני אבדוק לבד. לא דיברתי על כפייה דתית, ואני לא פוחד מחזרה בתשובה והכל בסדר.
    מסכים איתך שדחיית סיפוקים זאת בעיה מאד גדולה של הרבה אנשים, כנראה פירשתי לא נכון את הכוונות שלך ואם כך הדבר אז אני מצטער :]

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect