נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : מכוניות קלאסיות 3
נכתב במקור על ידי elvadodo13 תקוע בפקק תשובה נכונה, זכית בנקודה. נכתב במקור על ידי .Dor. מכוניות קלאסיות 3 השאלה הזו כבר נענתה ונשאלה שאלה חדשה, נסה לענות על השאלה הבאה. מסלולים חדשים ודמויות חדשות של הנהגים הכי קטלניים בעולם
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. השאלה הזו כבר נענתה ונשאלה שאלה חדשה, נסה לענות על השאלה הבאה. נהגי המוות 2
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
נכתב במקור על ידי elvadodo13 נהגי המוות 2 תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : נסו לחנות בהצלחה את הרכב הסופר ארוך הזה
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : חניית סמי טריילר
נכתב במקור על ידי elvadodo13 חניית סמי טריילר תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : הכנסו למכונית הפורשה שלכם ונצחו את המרוץ במסלולים העירוניים
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : מרוץ עירוני
נכתב במקור על ידי elvadodo13 מרוץ עירוני תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : שלטו בנקודה שלכם ונסו לשרוד מול שאר הנקודות בזירה. בכל שלב תצטרכו להגיע לעיגול בו מצוין מספר השלב. WASD לתנועה, עכבר לירי
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. שאלה הבאה : נקודת תורפה
נכתב במקור על ידי elvadodo13 נקודת תורפה תשובה נכונה, זכית בנקודה. נמשיך את האתגר מחר בשעה 16:00. בהצלחה!
מצטער שלא המשכנו היום חברים, לא הייתי בבית בכלל. אני מבטיח לכם שבתקופה הבאה אני אפעיל את האתגרים כמו שצריך.
ממשיכים : הפעם המחסל שלנו צריך לעמוד תחת מתקפה של זומבים צמאי דם. חיצים לתנועה, רווח לירי, X לשימוש באמצעים, מספרים להחלפת נשקים
נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : לא ניתן למצוא את המשחק. ותיאור קצת ארוך..
נכתב במקור על ידי .Dor. לא ניתן למצוא את המשחק. ותיאור קצת ארוך.. תיאור שונה : עזרו לאסטרונאוט למצוא את כלבו הנאמן אשר נעלם/נחטף כאשר השניים נחתו על כוכב מסתורי וסגול
נכתב במקור על ידי Hit תיאור שונה : גם את זה אי אפשר למצוא .. ולגבי התיאור הקודם אם זה עדיין נחשב - מתקפת הזומבים 2
חוקי הפורום