איך אני מוריד/מעלה מוניטין ?
איך אני שולח נקודות למשתמש אחר ?
תודה ויומטוב![]()
איך אני מוריד/מעלה מוניטין ?
איך אני שולח נקודות למשתמש אחר ?
תודה ויומטוב![]()
|
|
בנוגע לשאלה הראשונה, תמצא הסבר מלא פה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=663242
בנוגע לשאלה השנייה - אתה לוחץ על מספר הנקודות של המשתמש שאתה רוצה לשלוח אליו את הנקודות
ברבוע של הסכום אתה כותב את מספר הנקודות שאתה רוצה לשלוח אליו ובהערה אתה מוסיף הערה (לא חובה).
עוד משהו או שאפשר לנעול?
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
האם אני יכול לנסות לעלות לך מוניטין ?
רק בשביל לבדוק ?
אתה יכול להעלות מוניטין רק בפורומים שבקט' עשינו עסק.
אסור להוריד להוריד סתם מוניטין למשתמשים כיוון שאז המשתמש שירד לו יוכל להגיש תלונה ותוכל לקבל הורדת גישה בסופו של דבר לקט' עשינו עסק.
לגבי העלאה מומלץ גם שלא תעלה מוניטין סתם למשתמשים, אלא רק אחרי שביצעת עסקה מוצלחת עם משתמש.
נערך לאחרונה על ידי Michael; 24-09-2012 בשעה 17:45.
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
גמר חתימה טובה.