קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-01-2008, 21:29
  2. חדשה| BMX יצא סוס..!! אני מתחיל לחזור לעצמי..!!!
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 23:37
  3. תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 17:11
  4. אני רוצה לקנות MP3 אבל אני לא מבינה ולא רוצה לקנות דפוק
    על ידי יעל בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 20:59
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

אני מתחיל להשתכנע מטיילר אבל...

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ברירת מחדל אני מתחיל להשתכנע מטיילר אבל...

1. מה עם הספר "המשחק" הכל זה סקאם ? אתה אומר שניל שטראוס לא יצא עם הבנות שהוא אומר? לדוגמה החברה של קורטני לאב

הוא אומר שם שמיסטרי עשה 200 בנות , אתה אומר שמיסטרי בתול????

2. מה עם תכניות כמו של מיסטרי בVH1 ? איך אנשים משתנים בתכניות כמו היפה והחנון בלי שהLMS שלהם משתנה

3. אם יש קבוצת אנשים שאין לאף אחד עדיפות רצינית בגלל כסף או קשרים. כמו בבית ספר או בצבא. זה לא נראה שמי שמצליח במסגרות

כאלו עם בנותת זה רק מי שנראה טוב. זה נראה שאנשים עם תכונות מנהיגות וכשרון חברתי הם אלו שמצליחים (RSD....)

תודה שפתחת לי תעינים

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אין לי כוח לחפור לך יותר מדי בנושא. יש לי תשובה לכל אלה אבל אני פשוט עייף אחי
    כנס לאתר שבחתימה שלי. תחפש טוב טוב את המידע יש שם תשובה לכללללל השאלות האלה שלך

מקסימום תירשם לשם בעצמך ותשאל

מה שכן אני אענה לך על 3,

לזה קוראים מעמד חברתי ידידי. זה חלק מהסטטוס שלך במצב הנוכחי.
    לאדע מה איתך, אבל אני בחיים לא ראיתי פיקאפרים במעמד חברתי גבוה. לא היה ולא נברא. אין להם את האופי לזה.

עוד קטע שאתה לא יודע - 90% מהחבר'ה ה"מקובלים" יעני בבצפר ובשאר המסגרות יש להם חברות כונפות אחי. זה לא מדד לכלום. או סתם כאלה לא משהו מיוחד.

מעטים הם אלה שבאמת היו להם כוסיות ורובם נראו בהתאם. או שהיו להם קשרים חזקים מאוד לאנשים הנכונים, מה שכן זה לא היה בגלל שהם "מקובלים באיזה תיכון" ואני מדבר איתך בתור אחד שבבצפר הסתובב עם כאלה בהפסקות, כל פעם הם היו מראים לי תמונות של החברות שלהם ושל האקסיות שלהם בפלאפון והתאפקתי לא לצחוק.
    מעמד חברתי זה מעבר למסגרות. יש אנשים שאולי מסתובבים עם 3 ילדים בבצפר (לא חנונים אבל עדיין, רגילים כאלה) אבל מחוץ לזה הם חברים בהפקות של מסיבות = כוסיות אמיתיות ולא עקומות של כובעים. או שסתם יש להם פול מעגלים חבריים עם כוסיות בערים אחרות....

ואני שמח שלפחות אחד מבין מה הולך פה ושהכובעים שקרנים.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 24-09-2012 בשעה 01:47.

סתם פרט מעניין.[נתעלם מזה שכל התוכנית זה פייק אחד גדול]
    שמתה לב שאלה שניצחו בVH1 נראו הכי טוב? מקריות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    1. מה עם הספר "המשחק" הכל זה סקאם ? אתה אומר שניל שטראוס לא יצא עם הבנות שהוא אומר? לדוגמה החברה של קורטני לאב

2. מה עם תכניות כמו של מיסטרי בVH1 ? איך אנשים משתנים בתכניות כמו היפה והחנון בלי שהLMS שלהם משתנה

3. אם יש קבוצת אנשים שאין לאף אחד עדיפות רצינית בגלל כסף או קשרים. כמו בבית ספר או בצבא. זה לא נראה שמי שמצליח במסגרות

כאלו עם בנותת זה רק מי שנראה טוב. זה נראה שאנשים עם תכונות מנהיגות וכשרון חברתי הם אלו שמצליחים (RSD....)

תודה שפתחת לי תעינים

זה רק אני או שבזמן האחרון משתמשים חדשים שמסכימים עם אחמד המחבל המת ועם אדון מספר קטלוגי צצים כמו פטריות אחרי הגשם ?

האם יכול להיות שאתה כל כך נואש אדון מחבל שאתה פותח משתמשים פיקטיביים שיסכימו איתך ?

האם יכול להיות שמלכתחילה אתה ומספר קטלוגי למעשה לא זוג הומואים אלא פשוט אותו הומו מסריח שאין לו מה לעשות בחיים ?

I wonder...
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 24-09-2012 בשעה 10:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

BTW thats a classic trolling technique right out of the "Trolling 101" text-book......

ככה שאני באמת לא אתפלא

אז מה אתה מציע רסטה, לשדר ביטחון?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 25-09-2012 בשעה 12:06.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    זה רק אני או שבזמן האחרון משתמשים חדשים שמסכימים עם אחמד המחבל המת ועם אדון מספר קטלוגי צצים כמו פטריות אחרי הגשם ?

האם יכול להיות שאתה כל כך נואש אדון מחבל שאתה פותח משתמשים פיקטיביים שיסכימו איתך ?

האם יכול להיות שמלכתחילה אתה ומספר קטלוגי למעשה לא זוג הומואים אלא פשוט אותו הומו מסריח שאין לו מה לעשות בחיים ?

I wonder...
    מה קרה קשה לקבל את האמת שאתה כובע ומסומם?

אחי ג'וינט זה לא פיקוק, תוציא אותו מהפה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תודה שפתחת לי תעינים
    1. מיסטרי זה מיסטרי. הוא לא כובע הוא יצר ת'דבר הזה שנקרא פיקאפ. כתוצאה מכך הרבה הרבה חנונים נמשוכל זה כי חשבו שהם יזיינו תוך יומיים 1000 בנות, ובגלל זה הוא עשה המון כסף. עם הכסף הוא קנה בגדים יפים, בית מכונית, השיג אירוחים לתכניות אירוח מפורסמות בארה"ב,
    העלה את הLMS שלו.
    בום הוא זיין.

2. אנשים משתנים ביפה והחנון? הם לא.
    הם נשארים בתולים גם אחרי התכנית.
    הקטע הוא שהם עוברים איזשהו מייקאובר [במראה] קצת מעלים אותם מרמת כיעור שזה 1, לרמה 4 או אפילו 5.
    בזכות הפרסום של התכנית הם משיגים 15 דקות תהילה שבהם הם זוכים בסטטוס חברתי והזמנות להשקות ואירועים וצילומים ליד כוסיות.
    בזכות הפרסום והתמונות הם גם עושים קצת כסף בצד.

הופה הם העלו את כל הLMS. גם מראה, גם כסף וגם סטטוס חברתי.

אם אתה תיקח 100 חברים חנונים שלך מהעיר שאף אחד לא ירק לכיוון שלהם, תשנה אותם בדיוק כמו ביפה והחנון רק בלי כל המצלמות והפרסום, אני מבטיח לך שלא יותר מ10 כאלה יצליחו לזיין מישהי. כל שאר ה90 יישארו בדיוק כמו שהם.
    היפה והחנון זה סתם בולשיט, הקטע שהם סתם משתנים קצת במראה, הם נשארים חנונים גם אחרי התכנית.
    ההבדל הוא שלפני התכנית הם היו חנונים, ועכשיו הם חנונים מפורסמים [יחסית] וקצת אקסטרה כסף תמיד עוזר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    1. מיסטרי זה מיסטרי. הוא לא כובע הוא יצר ת'דבר הזה שנקרא פיקאפ. כתוצאה מכך הרבה הרבה חנונים נמשוכל זה כי חשבו שהם יזיינו תוך יומיים 1000 בנות, ובגלל זה הוא עשה המון כסף. עם הכסף הוא קנה בגדים יפים, בית מכונית, השיג אירוחים לתכניות אירוח מפורסמות בארה"ב,
    העלה את הLMS שלו.
    בום הוא זיין.

2. אנשים משתנים ביפה והחנון? הם לא.
    הם נשארים בתולים גם אחרי התכנית.
    הקטע הוא שהם עוברים איזשהו מייקאובר [במראה] קצת מעלים אותם מרמת כיעור שזה 1, לרמה 4 או אפילו 5.
    בזכות הפרסום של התכנית הם משיגים 15 דקות תהילה שבהם הם זוכים בסטטוס חברתי והזמנות להשקות ואירועים וצילומים ליד כוסיות.
    בזכות הפרסום והתמונות הם גם עושים קצת כסף בצד.

הופה הם העלו את כל הLMS. גם מראה, גם כסף וגם סטטוס חברתי.

אם אתה תיקח 100 חברים חנונים שלך מהעיר שאף אחד לא ירק לכיוון שלהם, תשנה אותם בדיוק כמו ביפה והחנון רק בלי כל המצלמות והפרסום, אני מבטיח לך שלא יותר מ10 כאלה יצליחו לזיין מישהי. כל שאר ה90 יישארו בדיוק כמו שהם.
    היפה והחנון זה סתם בולשיט, הקטע שהם סתם משתנים קצת במראה, הם נשארים חנונים גם אחרי התכנית.
    ההבדל הוא שלפני התכנית הם היו חנונים, ועכשיו הם חנונים מפורסמים [יחסית] וקצת אקסטרה כסף תמיד עוזר.

בטוח שמיסטרי העלה את הסטטוס שלו וכל זה. אבל אני מדבר על ההצלחה שלו עם בנות שלא מכירות אותו מלפני כן כמו בברים ומועדונים

ההצלחה שלו בזה שהוא ניגש לכאלו שהוא לא הכיר אותם בכלל קודם וסוגר נשיקה תוך 5 דקות

אתה הרי לא טוען שאין דבר כזה לסגור נשיקה תוך 5 דקות עם בחורה שלא ראית לפני כן בחיים

איפה נכנס פה LMS

בטוח שמיסטרי העלה את הסטטוס שלו וכל זה. אבל אני מדבר על ההצלחה שלו עם בנות שלא מכירות אותו מלפני כן כמו בברים ומועדונים

ההצלחה שלו בזה שהוא ניגש לכאלו שהוא לא הכיר אותם בכלל קודם וסוגר נשיקה תוך 5 דקות

אתה הרי לא טוען שאין דבר כזה לסגור נשיקה תוך 5 דקות עם בחורה שלא ראית לפני כן בחיים

איפה נכנס פה LMS
    קודם כל, הרבה מהסרטוני "שטח" מזוייפים.

והנה הסיבה האמיתית למה מיסטרי הכי מצליח.

מיסטרי דוגמן, MALE MODEL. הוא נראה ממש טוב+גבוה בטרוף. הוא בקלות 8, הייתי נותן לו אפילו 9 [עם הגובה המטורף שלו].
    שים לב לקו הלסת החד שלו, מהסנטר ישירות לאוזן, קו ישר לגמרי.

הוא פשוט יפה אין מה לעשות

סקאמר נוכל רמאי שקרן גנב. אבל נראה טוב.

נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-09-2012 בשעה 20:36.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

איפה נכנס פה LMS
    אחי
    אני אגיד לך ת'אמת
    לא רואה מה מיוחד במיסטרי חוץ מהלבוש החצי הומוסקסואלי שלו
    אבל כנראה יש לו טון דיבור שמוציא סקס אפיל או שטויות כאלה שכובעים אומרים
    קיצר יש לו משהו שמושך

הקטע הוא הLOOK
    אתה וכל הפורום הזה לא הבינו את זה

זאת בדיוק הנקודה
    שמישהו פיקאפר חנון לא יצליח בחיים לסגור נשיקה תוך 5 דקות כי עד שהוא יפתח ת'פה וייגש ויריץ עליה איזה רוטינה של גייז כבר יעברו 20 דקות.
    זיין טבעי, מישהו שנראה טובבבב, פשוט ניגש אומר "היי", מזמין לה דרינק יושב איתה לשיחה ותוך 5 דקות אתה יודע הכל עליה, היא יודעת כל מה שאתה רוצה שהיא תדע עליך, ואתה מנשק לה ת'חיים.

נסה את זה עם חבר שנראה טוב או עם חבר מכוער [אם אתה נראה טוב]
    תיגש אתה לבחורה באמצע מסיבה תגיד לה "ממצב" משם אתה תראה איך היא צוחקת איתך גם בבדיחות עלובות
    כשהוא ייגש [המכוער] תהיה אווירה שהוא נדחף הוא יגמגם היא תרקוד רחוק ממנו ותנסה לעשות הכל שהוא יבין ללכת..

הLOOK הוא הקובע בכל הדברים האלה של הסגירות של 5 דקות וכו'.

הLMS זה קטע לחיים כדי להצליח בכללי.
    אבל ב5 דקות הראשונות שבחורה מכירה אותך היא לא יודעת אם אתה עשיר או לא, היא לא יודעת אם יש לך בוגאטי בחנייה או סובארו שנת 90, היא לא יודעת אם יש לך 2 חברים שאתה משחק איתם מייפל סטורי או שאתה יחצן לילה עם 5 בנות שגומרות איתך כל לילה.
    היא יודעת רק דבר אחד: או שאתה חתיך, או שאתה לא.
    ואת השאלה הזאת היא מריצה בראש בתור סלקציה ליצורים שניגשים אליה.

שלח חבר שלך עם משפט פיקאפ להתחיל עם מישהי ואתה ישר תראה איך היא מגלגלת עיניים כי המוח שלה כבר סינן אותו בראש וקיטלג אותו בתור "חנון מכוער".
    תבוא אתה עם חולצת V שמראה ת'שרירי חזה שך, תגיד "היי את יודעת איך מגיעים לX" ואתה תראה איך היא מחייכת עוד לפני שגמרת ת'משפט. המוח שלה קיטלג אותך בתור "חתיך שמדבר איתה - סטוץ/חבר/ידיד חתיך לעתיד".

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    קודם כל, הרבה מהסרטוני "שטח" מזוייפים.

והנה הסיבה האמיתית למה מיסטרי הכי מצליח.

מיסטרי דוגמן, MALE MODEL. הוא נראה ממש טוב+גבוה בטרוף. הוא בקלות 8, הייתי נותן לו אפילו 9 [עם הגובה המטורף שלו].
    שים לב לקו הלסת החד שלו, מהסנטר ישירות לאוזן, קו ישר לגמרי.

הוא פשוט יפה אין מה לעשות

סקאמר נוכל רמאי שקרן גנב. אבל נראה טוב.

והנה חבר'ה, דוגמא אמיתית ללסת אמיתית.
    יש כאלה שיגידו שהוא מכוער, שחיף, לבן מדי וכו'.
    אני איתם.
    אבל
    בעזרת לסת אלוהית + זקן תיש קטן = MALE MODEL שכל אחת רוצה לקפוץ לו על הסטיק

שיעור לחיים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

להשוות את מיסטרי לכובעים זה כמו להשוות רולקס אורגינל לחיקויים סיניים בשוק הכרמל.

ויש למיסטרי סטטוס. וכסף. שזה משהו ששכחתם לחלוטין. המראה שלו נתון לויכוח, אבל בוא נגיד את זה ככה חוץ מהעובדה שהוא מתלבש כמו קוקסינל הבחור ממש ממש לא מכוער. אפילו גבוה מהממוצע יחסית. מה שגם חשוב זה שהוא כמעט 2 מטר ולא שמן מסריח. שזה כבר בונוס. ויש לו לסת!!!!!11111111

אם נשים בצד את סרטוני השטח המזוייפים כמו שאמרנו.

מה שכן בטוח, זה שאם הוא לא היה הופך לאחד שמכניס כובעים לסרטים שהם יכולים להיות משהו, הוא היה נשאר במרתף של אמא שלו עד המוות.

אם זאת לא הוכחה לLMS, אנלא יודע מה אתם עוד צריכים יותר מזה.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 24-09-2012 בשעה 21:29.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    להשוות את מיסטרי לכובעים זה כמו להשוות רולקס אורגינל לחיקויים סיניים בשוק הכרמל.

ויש למיסטרי סטטוס. וכסף. שזה משהו ששכחתם לחלוטין. המראה שלו נתון לויכוח, אבל בוא נגיד את זה ככה חוץ מהעובדה שהוא מתלבש כמו קוקסינל הבחור ממש ממש לא מכוער. אפילו גבוה מהממוצע יחסית. מה שגם חשוב זה שהוא כמעט 2 מטר ולא שמן מסריח. שזה כבר בונוס. ויש לו לסת!!!!!11111111

אם נשים בצד את סרטוני השטח המזוייפים כמו שאמרנו.

מה שכן בטוח, זה שאם הוא לא היה הופך לאחד שמכניס כובעים לסרטים שהם יכולים להיות משהו, הוא היה נשאר במרתף של אמא שלו עד המוות.

אם זאת לא הוכחה לLMS, אנלא יודע מה אתם עוד צריכים יותר מזה.
    בדיוק מה שאמרתי
    העלה את הLMS שלו.
    בום הוא זיין.
    אנשים צריכים להפנים את זה שבלי מראה טוב שזה כולל גובה ולסת ושיער כמובן, האופי שלהם שווה לאופי של מנקה הרחובות שאתה לא מיישר איתו מבט כי הוא כל כך מתחת לרמה שלך.
    וככה בחורות מסתכלות עליכם אם אין לכם LMS

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,786 | הודעות: 8,151,368 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect