המתח בחדר המצב האמריקני, האזעקות בתל אביב והאיומים מכיוון טהרן • "הוושינגטון פוסט" פירסם שלושה תרחישים למקרה של תקיפה ישראלית באיראן
לקריאת התסריט המלא לחץ כאןספוילר:
המתח בחדר המצב האמריקני, האזעקות בתל אביב והאיומים מכיוון טהרן • "הוושינגטון פוסט" פירסם שלושה תרחישים למקרה של תקיפה ישראלית באיראן
לקריאת התסריט המלא לחץ כאןספוילר:
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 24-09-2012 בשעה 19:18.
|
|
חח אני הייתי יכול לתת 3 תרחישים שיהיו הרבה יותר קרובים למציאות. אהבתי את הסיפור אבל נדמה לי שזה סתם כתוב כמו סרט וחלק נכבד ממה שכתוב שם לא הולך לקרות.
שוב, אף אחד לא יכול לדעת זה הכל בגדר ניחושים אבל לא נראה לי שזה מה שהולך לקרות.
בכל אופן הכי אבסורד פה שהוושינגטון פוסט כותבים תרחישים לנצחון של ישראל במלחמה והשמדה של מתקני הגרעין ואילו בארץ כותבים כל היום כתבות שאיראן הולכים להשמיד אותנו. חחח השמאל האלו... צריך להחרים את YNET הבני זונות האלו השקרנים האלו שלא יודעים מה זה אמת... 90% מהמילים שYNET כותבים זה שקרים וסילופים בשביל מטרה מסוימת. אני לא אתפלא אם הכלבים האלו עובדים עם כמה פלישתים שרוצים להוריד את הימין מהשלטון.
כל הכבוד לעיתונות באמריקה שבעד ישראל ושישרפו כל התקשורת הישראלית שבעד איראן
לא הבנתי כל כך?
תרחיש אופטימי ביותר,במציאות הדברים יהיו ותר קשים ונוראים
יש לי כמה דברים להגיד בנושא האיום האיראני :
עם ישראל חיי וקיים, ומי שמאמין לא מפחד. כל שונאי ישראל ה' דמם בראשם
חח זה קל לשפוט אה? ואם אני אגיד לך שחזרתי לפני כמה ימים מבית חולים מה אז תגיד לי?
בוא תפעיל קצת את המוח אני מניח שזה די קשה לך אז אני אעזור לך,
אני צריך תרופות. תרופות אי אפשר על קיבה ריקה. יום כיפור אתה לא אוכל, אני לא יכול משמע אני צריך לאכול, ואם אני כבר אוכל וזה עניין של פיקוח נפש, אז מה זה משנה המחשב?
עכשיו אתה מבין יא ילד? יש לך רמת הבנה בסיסית של ילדה בכיתה ד'
לא הייתי נותן לך לנהל את הכלב שלי
נערך לאחרונה על ידי האביר האפל; 26-09-2012 בשעה 11:37.
לפי נוסח הכתיבה שלך אפשר כבר לראות את רמתך
זה שאתה לא צם אני מבין, אבל זה שאתה במחשב? שיקס'ע! אלוהים לא יסלח לך!