שאם אני רוצה לראות איזה סרטון במקו זה לא עובד... זה לא טוען תוידאו
נערך לאחרונה על ידי Sratim101; 28-09-2012 בשעה 14:24.
אתגר "עצב את הבאנר" של פורום GTA מקום ראשון : 300 נקודות מקום שני : 100 נקודות לחצו כאן
נכתב במקור על ידי Sratim101 שאם אני רוצה לראות איזה סרטון במקו זה לא עובד... זה לא טוען תוידאו מהו כרטיס המסך שלך?
נכתב במקור על ידי .Eliran מהו כרטיס המסך שלך? Readon 6900 AMD SERIES HD 1 GB אני מתכוון אבל כשאני באתר Mako ויש סדרות אם המדיה פלייר הישן שלהם אז זה לא טוען לי תסרטון-וידאו ותעונות החדשות אז יש להם מדיה פלייר חדש באתר אז זה עובד אני רוצה לתקן את זה שזה וזה יעבוד.
הקפצה בבקשה תעזרו זה איזה בעיה נראלי בMediaplayer זה הכי קל מי שיודע מה צריך להוריד בישביל לסדר את זה.
נכתב במקור על ידי Sratim101 הקפצה בבקשה תעזרו זה איזה בעיה נראלי בMediaplayer זה הכי קל מי שיודע מה צריך להוריד בישביל לסדר את זה. תשלח לי הודעה בסקייפ אני אעזור לך,הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני כמה ימים.
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 29-09-2012 בשעה 22:13.
נכתב במקור על ידי .Californication תשלח לי הודעה בסקייפ אני אעזור לך,הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני כמה ימים. עדין לא עובד עזרה.
מה עם צילום מסך?
נכתב במקור על ידי זוהר מה עם צילום מסך? אני לא חושב שיש פה מה לצלם פשוט לוחץ זה רושם כאילו שזה מתחבר לMedia וזהו לא עובד
חוקי הפורום