אני כבר בכיתה ח' ואין לי חברה...
אף אחת לא מסתכלת לכיוון שלי, אני יודע שאני צריך לעשות את הצעד הראשון אבל אף פעם אני לא מצליח למצוא בחורה לבד..
אני באמת רוצה להיות נאמן למשהי ויש לי רק כוונות טובות
אז מה אתם הייתם עושים במצב כזה?
אני כבר בכיתה ח' ואין לי חברה...
אף אחת לא מסתכלת לכיוון שלי, אני יודע שאני צריך לעשות את הצעד הראשון אבל אף פעם אני לא מצליח למצוא בחורה לבד..
אני באמת רוצה להיות נאמן למשהי ויש לי רק כוונות טובות
אז מה אתם הייתם עושים במצב כזה?
|
|
אולי אתה לא רוצה להיות נאמן למישהי כי אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה מה שאתה רוצה בגלל שאתה לא מוצא אף אחת?
יש עולם שלם לפנייך בקשר לנשים.. אם יש לך אח בוגר או משהו בסגנון זה יכול מאד לעזור.
אתה בסך הכל בכיתה ח'!
להמון ילדים לא הייתה חברה בגיל הזה. ואתה יודע מה? אולי גם לרובם.
תרגע...אני מבטיח לך שלא פספסת כלום, מערכות יחסים בגיל הזה הן לא אמיתיות. הן שוות רק לבבות בפייסבוק
..Everyone Loves You When You're Dead..
מה דחוף לך חברה בגיל הזה? כולם ילדים מושתנים שמנסים לעשות רושם ופוזות. עדיף לך להתנסות בדברים, להכיר אנשים, בנים בנות וכשתגדל טיפה ותבין משהו אז תכיר מישהי רצינית.
חשבתם אולי שלהיות עם מישהי (גם אם זה בכיתה ח') זה כיף?!?
אני אישית חושב שאין גיל מסוים שאפשר להתחיל לאהוב בו..
עכשיו תקשיב..אם אתה בא לפה בגישה שאתה חייב חברה לא משנה מה... אתה טועה!! ובגדול!!
אם אתה תבוא לבנות בגישה שאתה בודק אותה בתור חברה פוטנציאלית אז ברור שהן לא ישימו עלייך
תנסה להכיר אותה לפני זה.. ולא רק לחשוב עליה בתור מועמדת
בואנה חברים באמת תודה!
(החלפתי משתמש, נתנו לי באן...)
רציתי לענות לך על השאלה אבל לכולם כאן יש תשובות כל כך יפות ועוזרות אז לא נותר לי אלה להצדיק אותם בכל מה שאמרו ולהוסיף קצת קצת ממה שהם אמרו ולחזור על זה
יש לך אח גדול / אחות - תתייעץ איתם .
כיתה ח'? - מה בוער אתה עוד ילד וחיים שלמים לפנייך ותמיד יהיה לך הזדמנויות להכיר בחורות , אנחנו בעולם חופשי אז תתעודד. (אם הבנת למה הכוונה)
אתה יכול להתאהב במשהי ולהיות לגביי אובססבי בטירוף שזה הבעייה בגילאים האלה מתאהבים בכל מה שזז ונדלקים לא באמת מבינים את משמעות האהבה
ואחר כך היא תאכזב אותך ואתה תכנס לדיכאונות ותתחרט שהכרת אותה .
אהבה אמתית ומשמעותית תוכל להיות רק בערך בגלאים 20+ ומעלה אבל .. לא תמיד. כמובן אחרי כל מה שתעבור עוד אתה תלמד וככה זה יגיע.
מקווה שעזרתי.
נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 04-10-2012 בשעה 02:56.
מבאס...
וברור שאני רוצה להכיר קודם...