קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המלצה לסרט!!, יחצן המסיבות@!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

המלצה לסרט, THRIVE

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל המלצה לסרט, THRIVE

מצטער על הפרסום המאוחר,חשוב לי היה יותר לפרסם אותו בפורום אומנות הפיתוי בגלל הסיטואציה הנוכחית שמה.

תודה לדודפור שמצא בשבילנו את הסרט עם תרגום לעברית!

תהנו

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

סרט יפה עם לא מעט גילויים מעניינים.
    שאלה, האם ידוע לך על שיטות כלשהן, רוחניות, טכנולוגיות, התנהגותיות וכדומה אשר ביכולתנו לבצע עם נושא הטטרהדרון 64 באופן יום-יומי?

אני גם צריך להודות לך על העובדה שלאחר שצפיתי בסרט הזה, בזכותו עליתי על המון סרטים מעניינים אחרים בנושאים הללו

מנגד, חשוב לי לומר שלא צריך לעשות מהכל מניפולציות והסטות חברתיות, אני באופן אישי לא מתכוון לצאת נגד כל הגופים ה-"שליליים" שהם הציגו בסרט, מכיוון שאני עוד לא חקרתי ואני לא נחפז להטיל אשמה על גופים מסויימים רק בגלל סרט או שניים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-09-2012 בשעה 10:00.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

תודה על הסרט אני חייב להתוודות שאני חוקר את הנושא הכלכלי כבר יותר משנתיים ,קורא כול פיסת מידע שיש בנושא ולצערי הנושא הזה נכון.

הכסף כיום נוצר יש מאיין FIAT CURRNCY נשלט על ידי הבנקים המרכזים ברחבי העולם גופיים מרכזיים שנשלטים על ידי משפחות מולטי מליארדראיות כמו משפחת רוקפלר ,משפחת רוטשילד JP מורגן. מכיוון שהדפסת הכסף נמצאת בידיים שלהם יש להם כוח עצום ,הם אחראים למגוון עצום של בעיות שיש בעולם. למשפחות האלה יש תאגידים בכול העולם ,הם שולטים בטלויזיה ,רדיו , הם שולטים בתעשיית המזון ,הם שולטים בתעשיית התרופות..

אינני אומר את הדברים האלה סתם אינני קונספירטור ואני תמיד מסתכל אל האנשים כאלה בעין חשודה עד שאני לא בודק את הדברים לעומקם אבל לצערי אחרי שנתיים שבהם קראתי מגוון רחב של חומרים בנושא המסקנה היא שיש עולם אנשים שיש להם כוח עצום ,עצם העובדה שלמשפחות עשירות אלה יש את הכוח להדפיס את הכסף שלנו ,לקבוע את הריבית ,לקבוע מי יקבל יותר ומי פחות ואין אף גוף בעולם שמפקח עליהם זה שלעצמו כוח עצום.

אפשר להגיד מה איכפת לי זה הפדרל רזרב באמריקה (הבנק המרכזי) כיום כול המטבעות בעולם כפופים לדולר בגלל נושאים היסטורים זאת אומרת שהדולר הוא המטבע המרכזי בעולם כיום כול המטבעות בעולם נסמכים על הדולר. תראו שסטנלי פישר מוריד ריבית או מעלה כתוצאה מהמהלכים של הפדרל רזרב בארצות הברית.
    זאת ההונאה הכי גדולה בתולדות ההיסטוריה האנושית

עלי לציין שיש מספר דברים בסרט כמו החייזרים או הכוח של הכדור מיסטי הזה שלא ממש התחברתי אליהם ,ואם אני יתחבר עליהם אני צריך לבדוק את הנושאים האלה ולצערי אין כיום שום אפשרות לבדוק את נושא הכדור המיסטי הזה ,היה בסרטון כמה דברים הזויים אבל אם הרוב אני מסכיים

אם תרצו למי שעדין יש ספקות בנושא הכלכלי אני מוכן להביא מידעל לקרוא בנושא.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 29-09-2012 בשעה 11:44.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

הנה ציטוטים של מספר נשיאים בארצות הברית:

הנשיא קנדי כעבור 50 שנים בערך מזכיר שוב את אותה רשת מסתורית ,שמאיימת על כולם:
    "ברחבי העולם ישנה אופוזיציה מגובשת, וקונספירציה חסרת מעצורים הנשענת בעיקר על אמצעים נסתרים להרחבת מעגל ההשפעה שלה, בהסתננות נסתרת ולא בפלישה גלויה, בחתרנות ולא בבחירות, בהפחדה ולא בבחירה חופשית, בלוחמת גורילה לילית, ולא בלוחמת צבאות לאור שמש. היא המגייסת כח אנושי גדול ומשאבים עצומים לבניית מערכת ארוגה היטב, יעילה ביותר, המשלבת כח צבאי, דיפלומטי, מודיעיני, כלכלי, מדעי, ופוליטי.”

הנשיא ווילסון באחד מנאומיו חושף באופן נדיר את החשש הגדול של מנהיגי העולם (ולא זה לא איראן או המחאה החברתית) ,הנה דבריו על החברות החשאיות השולטות בעולם:
    ”מאז שנכנסתי לפוליטיקה, שוחחתי עם אנשים באופן דיסקרטי. חלק מהאנשים החשובים ביותר בארה"ב, העוסקים במסחר וייצור, חוששים ממישהו. הם יודעים שיש כח במקום כל שהוא, מאורגן, בעל יכולת אבחנה עדינה, ראייה חודרת, בלתי חדיר, ועוטף כל, שעדיף ללחוש כשמדברים בגנותו.”

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Aaa תודה שאתה חולק איתנו,אני אשמח אם תעזור לי לענות לחלק מהאנשים בפורום אומנות הפיתוי על אותו אשכול שפתחתי על הסרט,מפניי שאני לא מבין כל כך טוב בכלכלה כמוך,ואתה תוכל לענות לאנשים שמה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    סרט יפה עם לא מעט גילויים מעניינים.
    שאלה, האם ידוע לך על שיטות כלשהן, רוחניות, טכנולוגיות, התנהגותיות וכדומה אשר ביכולתנו לבצע עם נושא הטטרהדרון 64 באופן יום-יומי?

אני גם צריך להודות לך על העובדה שלאחר שצפיתי בסרט הזה, בזכותו עליתי על המון סרטים מעניינים אחרים בנושאים הללו

מנגד, חשוב לי לומר שלא צריך לעשות מהכל מניפולציות והסטות חברתיות, אני באופן אישי לא מתכוון לצאת נגד כל הגופים ה-"שליליים" שהם הציגו בסרט, מכיוון שאני עוד לא חקרתי ואני לא נחפז להטיל אשמה על גופים מסויימים רק בגלל סרט או שניים.
    אם אתה מתכוון ל sacred geometry,הפרקטיקה של זה היא להבין את הגאומטרייה עצמה זה כבר פרקטי,את האמת לא ממש התעקמתי,מפניי שאני חושב שהפרקטיקה הכי יעילה זה מדיטצייה,והסוגים השונים שלה.

אבל כן מצאתי משהו שיכול להוביל אותך לזה,כנס ליטיוב תעשה חיפוש של הסדרה spirit science פרק 17,ומי שמה אתה כבר תבין.

למה עוד נחשפת בזכות הסרט?הכלכלה?
    אני שוקל אם להעמיק אולי קצת יותר בנושא הכלכלה,כי אני גם שוקל להכנס לעולם הביזנס,ואני די בטוח שהבנת הכלכלה תעזור לי.

בכל מקרה,למה עוד נחשפת?

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

אז יש דרך לצאת מהמעגל הזה של הבנקים?!

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    אז יש דרך לצאת מהמעגל הזה של הבנקים?!
    לא נראה לי.

אבל יש לך פתרונות בסוף הסרט.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    Aaa תודה שאתה חולק איתנו,אני אשמח אם תעזור לי לענות לחלק מהאנשים בפורום אומנות הפיתוי על אותו אשכול שפתחתי על הסרט,מפניי שאני לא מבין כל כך טוב בכלכלה כמוך,ואתה תוכל לענות לאנשים שמה.
    ראיתי את הפוסט באומניות הפיתוי מנסיון שלי אנשים פשוט לא יאימינו לך הם יחשבו שאתה קונספירטור ,ראיתי את הדיונים שם האמת שהסרטון שהבאת מביא להם את כול החומר במכה אחת ויש לו יותר אופי קונספירטיבי ,תן להם חומר מדעי יותר!

אם אתה רוצה ללמוד על הכלכלה פרסמתי מספר פוסטים בפורום כלכלה ובורסה
    1)הקורס בהתרסקות - 45 דקות 20 פרקים
    2)אין עתיד
    3)האמת מאחורי החוב האמריקאי אנתוני רובינס

(אם תרצה עוד תעשה חיפוש של השם משתמש שלי בפורום כלכלה ובורסה אבל אלא הסרטים העיקרים)

אחרי שתראה את הסרטים האלה תבין שעבדו עלינו בעיינים ,תבין למה אנשים רצים סביב הכסף והוא לא מספיק ,למה מעמד הבניים והעניים הם בסוף שרשרת המזון
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 29-09-2012 בשעה 18:37.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    ראיתי את הפוסט באומניות הפיתוי מנסיון שלי אנשים פשוט לא יאימינו לך הם יחשבו שאתה קונספירטור ,ראיתי את הדיונים שם האמת שהסרטון שהבאת מביא להם את כול החומר במכה אחת ויש לו יותר אופי קונספירטיבי ,תן להם חומר מדעי יותר!

אם אתה רוצה ללמוד על הכלכלה פרסמתי מספר פוסטים בפורום כלכלה ובורסה
    1)הקורס בהתרסקות - 45 דקות 20 פרקים
    2)אין עתיד
    3)האמת מאחורי החוב האמריקאי אנתוני רובינס

(אם תרצה עוד תעשה חיפוש של השם משתמש שלי בפורום כלכלה ובורסה אבל אלא הסרטים העיקרים)

אחרי שתראה את הסרטים האלה תבין שעבדו עלינו בעיינים ,תבין למה אנשים רצים סביב הכסף והוא לא מספיק ,למה מעמד הבניים והעניים הם בסוף שרשרת המזון
    תודה גבר,אני אצפה עוד מעט.

מה הכי מעניין בין שלושתם?אני רוצה שזה ישאיר בי עניין ואני ארצה לצפות עוד.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני אוהב את אנתוני רובינס כי אין מה לעשות הוא תותח! אבל הקורס בהתרסקות הוא יותר לימודי מסביר לך איך הכלכלה כיום פועלת!

עצה שלי: אל תיתן למידע הזה לצייר לך תמונת חורבן אפוקליפטית (לי זה קרה בהתחלה חחח) בחיים כמו בכלכלה ובכלל בעולם יש תקופות של גאות ושפל כיום אנחנו נכנסים מבחינה כלכלית ועולמית לתקופה של שפל (שלפי דעתי עוד לא נראה בעולם) פשוט תזכור שאחרי השפל באה הגאות והגאות הזאת תביא איתה תקופה נהדרת!

ככה אנחנו בני האדם לומדים כואב לנו ואז אנחנו משתפרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

שמחתי לעזור
    תגידו רק לא נראה לכם שהסרט הזה אולי יש לו נטיות אנטישמיות?
    הוא דיבר פה ושם על יהודים ועל המדינה שלנו ואז הוא כזה אומר "אין לנו משהו נגד יהודים"

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    שמחתי לעזור
    תגידו רק לא נראה לכם שהסרט הזה אולי יש לו נטיות אנטישמיות?
    הוא דיבר פה ושם על יהודים ועל המדינה שלנו ואז הוא כזה אומר "אין לנו משהו נגד יהודים"

חחח... זה בגלל שחלק גדול מאוכלוסית האליטה של העולם הם יהודים ,היהודים שולטים ברוב הבנקים בארצות הברית.
    האכלוסיה היהודית היא (אם אני לא טועה) האכלוסיה העשירה ביותר בארצות הברית מבחינת חתך אכלוסיה.
    אין מה לעשות בכול מקום שאנחנו מגיעים שונאים את היהודים בגלל שהם מובילים את המשק באותה מדינה.

זה לא באשמת היהודים בעבר הרחוק היה אסור ליהודים לעבוד בעבודות מלאכה כגון: חקלאות ,נגרות ,צורפות ,וכו... ולכן לא היה להיהודים ברירה והם עסקו בהלוואה בריבית רפואה וסחר בגלל זה יש את התמונה של היהודי החמדן זה שמלווה בריבית עם האף הגדול. במאה ה 19 הייתה אנטישמיות רבה והיה הרבה כעס על היהודים בעיקר כי הם הצליחו לפתח את תחום הלוואה בריבית וליצור את המושג בנקאות.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 30-09-2012 בשעה 01:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    חחח... זה בגלל שחלק גדול מאוכלוסית האליטה של העולם הם יהודים ,היהודים שולטים ברוב הבנקים בארצות הברית.
    האכלוסיה היהודית היא (אם אני לא טועה) האכלוסיה העשירה ביותר בארצות הברית מבחינת חתך אכלוסיה.
    אין מה לעשות בכול מקום שאנחנו מגיעים שונאים את היהודים בגלל שהם מובילים את המשק באותה מדינה.

זה לא באשמת היהודים בעבר הרחוק היה אסור ליהודים לעבוד בעבודות מלאכה כגון: חקלאות ,נגרות ,צורפות ,וכו... ולכן לא היה להיהודים ברירה והם עסקו בהלוואה בריבית רפואה וסחר בגלל זה יש את התמונה של היהודי החמדן זה שמלווה בריבית עם האף הגדול. במאה ה 19 הייתה אנטישמיות רבה והיה הרבה כעס על היהודים בעיקר כי הם הצליחו לפתח את תחום הלוואה בריבית וליצור את המושג בנקאות.

נכון !! שיהיה חג שמח !

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סרט מדהים, גרם לי להארה אדירה בנוגע לחיים שלי...הבעיה שאני מתחיל עכשיו לחשוב שכל מה שאני חושב על העולם ואיך דברים עובדים..הכל פשוט הופך לשקר וזה מטריף אותי!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,203 | הודעות: 8,150,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect