קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] טבלת השוואה בין ה-SGS III לבין Iphone 4S
    על ידי Mr. Bean בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-08-2012, 11:09
  2. [סיקור] HTC ONE X או SGS III, האם הם באמת דומים או שמא בכלל לא?
    על ידי Mr. Bean בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-08-2012, 15:23
  3. [כתבה] בקרוב, אירוע ההשקה של ה-SGS III
    על ידי Mr. Bean בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 19-04-2012, 18:31
  4. [הורדה] המשחק GTA III ל iPhone 4S, 4, iPad 1,2, iPod 4
    על ידי Tzahi_o בפורום הורדות למכשירי Apple
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-12-2011, 20:21
  5. [שאלה] Iphone או HTC?
    על ידי Onia בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-06-2011, 16:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

טבלת השוואה- SGS III VS Iphone 5 VS HTC ONE X - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

אפשר להתערב לשנייה??
    מה זאת אומרת חמש ליבות
    2) המבחני ריסוק האלה לא נכונים אולי האייפון עמיד אבל אם תסתכל שוב בסרטון הוא בכלל לא הפיל אותו על המסך (ובגלל זה לדעתי הוא לא נשבר)אבל את הגלקסי 3 הוא הפיל פעמיים על המסך אני די בטוח שאם האייפון היה נופל על המסך הוא גם היה נשבר
    3)היום כמעט לכולם יש מגן לסמארטפון שלהם אם זה אייפון הוא גלקסי אז לפי דעתי פלסטיק או זהב אף אחד לא מרגיש את זה בכלל

עכשיו שאלה אחרונה פעם החזקת את הגלקסי 3 ביד
    נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 28-09-2012 בשעה 14:36.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי sharonklas צפיה בהודעה
    אפשר להתערב לשנייה??
    מה זאת אומרת חמש ליבות
    2) המבחני ריסוק האלה לא נכונים אולי האייפון עמיד אבל אם תסתכל שוב בסרטון הוא בכלל לא הפיל אותו על המסך אבל את הגלקסי 3 הוא הפיל פעמיים על המסך ובגלל זה הוא נשבר
    3)היום כמעט לכולם יש מגן לסמארטפון שלהם אם זה אייפון הוא גלקסי אז לפי דעתי פלסטיק או זהב אף אחד לא מרגיש את זה בכלל

אני כן
    מאוד נוח! כאילו הוא עוצב במיוחד ליד הוא לא מרובע הוא מעוגל כזה, עדיין אין על ההחזקה על ה-ARC, צורת הקימור שלו נוחה באופן מפליא!

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

בדיוק וככה גם הhtc אבל פשוט כולם מעדיפים אייפון כי זה "אייפון" בקיצור לדעתי כולם יקנו את האייפון 5 כי זה מותג ולא יותר

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אפשר להתערב לשנייה??
    מה זאת אומרת חמש ליבות
    2) המבחני ריסוק האלה לא נכונים אולי האייפון עמיד אבל אם תסתכל שוב בסרטון הוא בכלל לא הפיל אותו על המסך (ובגלל זה לדעתי הוא לא נשבר)אבל את הגלקסי 3 הוא הפיל פעמיים על המסך אני די בטוח שאם האייפון היה נופל על המסך הוא גם היה נשבר

דווקא המבחן היה מאוד שווה בעיניי
    ואם תחפש קצת ביוטיוב תמצא עוד עשרות סרטונים שמוחצים אייפון עם פטיש גם
    בכל אופן, כמו שאמרתי זה מעבד QUAD CORE עם תמיכה של מעבד נוסף לעיבוד גראפי

ולכיפה בוי,
    עוד תגובה למה שכתבת בהתחלה:
    כתבת שאתה ממליץ אייפון למי שלא אכפת לו מהקטע הטכנולוגי - אז הייתי רוצה שתציין בפניי 'טכנולוגיות' שאתה משתמש בהם במכשיר הגלאקסי שלך ביום-יום שלי אין אותן במכשיר האייפון שלי.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה

ולכיפה בוי,
    עוד תגובה למה שכתבת בהתחלה:
    כתבת שאתה ממליץ אייפון למי שלא אכפת לו מהקטע הטכנולוגי - אז הייתי רוצה שתציין בפניי 'טכנולוגיות' שאתה משתמש בהם במכשיר הגלאקסי שלך ביום-יום שלי אין אותן במכשיר האייפון שלי.
    כמו בלוטוס לדוגמא? דבר מאוד חשוב ובולט בעיניי, גם אפשרות עיצוב המכשיר והתאמתו בשבילי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

גם אני רוצה להתערב אבל כדי לשאול שאלה.
    החלטתי לעבור בהתעמקות על הנושא של מה עדיף לי ובינתיים נשארו לי רק עוד 2 קטגוריות: מסך ומערכת הפעלה.
    אז בינתיים, רק בנושא המסך, בלי לגלוש למערכת הפעלה ולבלבל לי את כל הסדר, איזה מסך יותר חד וצבעוני ומואר וטוב לנושא של משחקים כבדים וסרטים בעיקר ובלבד, לא גודל רק חדות וצבעוניות ותאורה. אז מי הכי טוב בנושא הזה? ועד כמה ההבדל מורגש? (מי מקום ראשון, שני, שלישי)
    תודה רבה!!

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    כמו בלוטוס לדוגמא? דבר מאוד חשוב ובולט בעיניי, גם אפשרות עיצוב המכשיר והתאמתו בשבילי.
    בלוטות': זה לא שאין באייפון בלוטות', פשוט אפל חסמה את אפשרות העברת הקבצים בגלל איטיונס (כי יש לה אינטרס כלכלי).
    קיסטום: זו לא טכנולוגיה זו תכונה במערכת הפעלה. והעניין הוא שזה לא שהאייפון לא יודע לעשות את זה פשוט אפל חסמה את האפשרות ויש לה סיבה מאוד טובה לכך. לצורך העניין, תיהיה בטוח שהיית נהנה יותר עם האנדוראיד אם גוגל לא היו משחררים אותה לכל גורם מפוקפק שחפץ בה ועושה בה שינויים.

התכוונתי לטכנולוגיה. בלוטות' זו אמנם טכנולוגיה אבל אין אתר אחד שמשווה את זה בכלל חח

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    גם אני רוצה להתערב אבל כדי לשאול שאלה.
    החלטתי לעבור בהתעמקות על הנושא של מה עדיף לי ובינתיים נשארו לי רק עוד 2 קטגוריות: מסך ומערכת הפעלה.
    אז בינתיים, רק בנושא המסך, בלי לגלוש למערכת הפעלה ולבלבל לי את כל הסדר, איזה מסך יותר חד וצבעוני ומואר וטוב לנושא של משחקים כבדים וסרטים בעיקר ובלבד, לא גודל רק חדות וצבעוניות ותאורה. אז מי הכי טוב בנושא הזה? ועד כמה ההבדל מורגש? (מי מקום ראשון, שני, שלישי)
    תודה רבה!!
    תראה בעיקרון נראה לי שבגלאקסי הצבעים נראים יותר 'צבעוניים' והשחור נראה ממש שחור.
    אבל באייפון דחיסת הפיקסלים גבוהה יותר מה שמגדיל את רמת הפירוט בצורה דרסטית. בנוסף, אם נסתכל על הביקורות (כיוון שלא יצא לי עדיין להתנסות עם האייפון 5) ישנם דיווחים כי תאורת המסך באייפון השתפרה פלאים וכמה אתרים אף כתבו שזה כנראה המסך הכי בהיר שיצא להם לבדוק.
    בנוסף, אני לא יודע אם אתה יודע, אבל אחד היתרונות של מסך הרטינה של האייפון ודחיסת הפיקסלים שלו היא שהעין האנושית פשוט לא מסוגלת לראות את הפיקסלים מרוב שהם כל כך קטנים ודחוסים מה שמציג טקסט כאילו הוא מדפס בדיו על דף ולא מופיע על צג דיגיטלי.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

בלוטות': זה לא שאין באייפון בלוטות', פשוט אפל חסמה את אפשרות העברת הקבצים בגלל איטיונס (כי יש לה אינטרס כלכלי).
    קיסטום: זו לא טכנולוגיה זו תכונה במערכת הפעלה. והעניין הוא שזה לא שהאייפון לא יודע לעשות את זה פשוט אפל חסמה את האפשרות ויש לה סיבה מאוד טובה לכך. לצורך העניין, תיהיה בטוח שהיית נהנה יותר עם האנדוראיד אם גוגל לא היו משחררים אותה לכל גורם מפוקפק שחפץ בה ועושה בה שינויים.

התכוונתי לטכנולוגיה. בלוטות' זו אמנם טכנולוגיה אבל אין אתר אחד שמשווה את זה בכלל חח
    תראה, אתה מנסה לגרום ליתרון של גוגל להפוך לחיסרון, רוב אוהבי גוגל אוהבים אותה בגלל מערכת הקוד הפתוח, שאתה יכול לשנות את המכשיר איך שרק תרצה!
    אצל אפל זה לא ככה, השינוי היחיד זה רק במגנים...

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    תראה, אתה מנסה לגרום ליתרון של גוגל להפוך לחיסרון, רוב אוהבי גוגל אוהבים אותה בגלל מערכת הקוד הפתוח, שאתה יכול לשנות את המכשיר איך שרק תרצה!
    אצל אפל זה לא ככה, השינוי היחיד זה רק במגנים...
    לא דיברתי על זה
    דיברתי על הרשיון החופשי שהיא מעניקה לכל מי שרוצה, ועדיין המכשירים הכי מוצלחים שיוצאים הם מכשירים שגוגל עובדת עליהם בשיתוף עם יצרנית החומרה (סדרת הנקסוס). אז כל גורם מפוקפק ניגש לליבת המערכת ועושה בה כל מה שרק רוצה ומשווק לך את המכשיר. כן, יש אנשים כמוך שישבו ויתחילו להתעסק בקיסטום והחלפת רומים וכו' וכד' או יתחילו להתעסק בכל התהליכים שרצים ברקע כדי לגלות מה מהם לא אמור לרוץ שם (כמו החרא ההוא שרץ על מכשירי אנדרואיד ורשם כל פעולה שנעשית במכשיר כולל אתרים והודעות שאמורות להיות מוצפנות) אבל טוב ש90 אחוז ממשתמשי הסמארטפונים בעולם לא עושים את זה ורוצים לקבל מכשיר 'שלם' שלא דורש החלפת רומים למניהם כדי להתחיל להשתמש בו בצורה נורמלית, וכמו שאמרתי זה הופך את ההשוואה שלך ללא אובייקטיבית במיוחד אם אתה מפנה אותה לקהל הרחב ולא לגיקים למניהם.

ובכלל, אם אתה עושה השוואה לקהל הרחב אתה צריך להשוות מה כל מכשיר מציע. אייפון שובר את כל הסמארטפונים בשוק במבחני ביצועים, למה לא הזכרת את זה?
    למה לא השוואת פיצ'רים של הגלאקסי אל מול הפיצ'רים של האייפון ושל הHTC?
    כאילו ביססת השוואה על המכשיר שאתה אוהב ועל איפה יש מסך גדול יותר, לא נכנסת לשום פרטים מעבר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

לא דיברתי על זה
    דיברתי על הרשיון החופשי שהיא מעניקה לכל מי שרוצה, ועדיין המכשירים הכי מוצלחים שיוצאים הם מכשירים שגוגל עובדת עליהם בשיתוף עם יצרנית החומרה (סדרת הנקסוס). אז כל גורם מפוקפק ניגש לליבת המערכת ועושה בה כל מה שרק רוצה ומשווק לך את המכשיר. כן, יש אנשים כמוך שישבו ויתחילו להתעסק בקיסטום והחלפת רומים וכו' וכד' או יתחילו להתעסק בכל התהליכים שרצים ברקע כדי לגלות מה מהם לא אמור לרוץ שם (כמו החרא ההוא שרץ על מכשירי אנדרואיד ורשם כל פעולה שנעשית במכשיר כולל אתרים והודעות שאמורות להיות מוצפנות) אבל טוב ש90 אחוז ממשתמשי הסמארטפונים בעולם לא עושים את זה ורוצים לקבל מכשיר 'שלם' שלא דורש החלפת רומים למניהם כדי להתחיל להשתמש בו בצורה נורמלית, וכמו שאמרתי זה הופך את ההשוואה שלך ללא אובייקטיבית במיוחד אם אתה מפנה אותה לקהל הרחב ולא לגיקים למניהם.

ובכלל, אם אתה עושה השוואה לקהל הרחב אתה צריך להשוות מה כל מכשיר מציע. אייפון שובר את כל הסמארטפונים בשוק במבחני ביצועים, למה לא הזכרת את זה?
    למה לא השוואת פיצ'רים של הגלאקסי אל מול הפיצ'רים של האייפון ושל הHTC?
    כאילו ביססת השוואה על המכשיר שאתה אוהב ועל איפה יש מסך גדול יותר, לא נכנסת לשום פרטים מעבר.
    יתרונות של גלקסי:גודל מסך רזולוציה 790 שעות המתנה לעומת 225 של האייפון כרטיס הרחבת זיכרון סוללה נשלפת אנדרואיד (לדעתי יותר טוב) NFC smart stay s beam shareshot group cast direct call smart alert tilt to zoom Palm swipe capture palm touch mute pause picture in picture turn over to more shake to update חיישנים החלפת רומים אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על היתרונות של אנדרואיד כי אני לא יגמור עד מחר עכשיו תורך תכתוב לפחות 10 יתרונות של אייפון על הגלקסי

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

יתרונות של גלקסי:גודל מסך רזולוציה 790 שעות המתנה לעומת 225 של האייפון כרטיס הרחבת זיכרון סוללה נשלפת אנדרואיד (לדעתי יותר טוב) NFC smart stay s beam shareshot group cast direct call smart alert tilt to zoom Palm swipe capture palm touch mute pause picture in picture turn over to more shake to update חיישנים החלפת רומים אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר על היתרונות של אנדרואיד כי אני לא יגמור עד מחר עכשיו תורך תכתוב לפחות 10 יתרונות של אייפון על הגלקסי
    מצחיק שאתה בא ומעתיק את מה שרשומים בתמונות כל מני פאנטים משוגעים בלי באמת לדעת מה כל פיצ'ר עושה מה הוא מציע והאם באמת שווה ונחשב ליתרון.

אוקיי בוא נתחיל:

1. גודל מסך - אמנם המסך גדול יותר אך דחיסת הפיקסלים באייפון גדולה יותר מה שמשפר דרסטית את האיכות. כמו כן, זה עניין של טעם ואי אפשר לקרוא לזה יתרון.
    2. אין לי מה להגיד בנושא כי לא בדקתי בעצמי. על הנייר זה אמנם יפה אבל לא יודע מה קורה עם זה בפועל.
    3. כרטיס הרחבה - באמת שב3 שנים שאני משתמש באייפונים לא היה מצב שהגעתי לניצול מלא של ה16 ג'יגה שלי. אני מאמין שיש משתמשים כבדים יותר ולכן נמכרים דגמים עם נפח גדול יותר. אם נקח את ישראל, כן משתלם יותר לקנות פה גלאקסי ולהרחיב לו זיכרון מאשר לקנות אייפון עם נפח גבוה יותר כי המחירים מופקעים. אבל זה לא המצב בעולם אז תלוי מי שופט.
    4. סוללה נשלפת - איך זה יתרון? אתה מסתובב עם 2 סוללות? או שזה יתרון כשנופל המכשיר ומתפרק לחלקים? מה היתרון בכלל לפתוח מכשיר כלשהו אלא אם כן אתה טכנאי או משהו?
    5. אדנרואיד - עניין של העדפה - לא יתרון.
    6. NFC - האם זה סטנרדט? האם זה משומש איפשהו בעולם ומשתמשי האייפון באמת נשארים מאחור? לא. העתיד של הטכנולוגיה הזו לא ברור ואם אתה מתכוון להחלפת קבצים אז באייפון Bump קיים כבר שנים.
    7. Smart Stay - בהחלט פיצ'ר נחמד. אני לא אתחיל להכנס לקטנות אבל זה לא כזה מזהיר.
    8. S Beam - תכלס פיצ'ר טוב. לא יודע עד כמה הייתי משתמש בו אבל זה פיצ'ר מעולה. יש את Bump לאייפון אבל זה יותר מוגבל.
    9- ShareShot - באייפון: Photo Stream
    10. group cast - איך זה שונה מShareShot לא כל כך הבנתי... Photo Stream יתחרה בכיף גם בפיצ'ר הזה.
    11. direct call - חחחחחח זה באמת יתרון? יש קיצר 'התקשר' בהודעות באייפון
    12. Smart Alert - מיותר לחלוטין. לפחות לדעתי. לא רואה בזה שום יתרון אבל לא פיצ'ר נחמד :\ מה גם שיש התראות חוזרות באייפון.
    13. tilt to zoom - זה לא יתרון נשמה זה הפתרון של סמסונג לא להפר פטנטים של אפל בגלל double tap to zoom. זה אפילו לא פיצ'ר אם לא היה את זה לא יכלת להגדיל את האתר בקיצור דרך מסוג כזה.
    14. Palm Swipe to Capture - מה יתרון בזה? אז באייפון אתה לוחץ על 2 כפתורים בו זמנים אני יכול להתערב איתך שזה גם מהיר יותר. וגם, תחשוב עד כמה מפגר זה אם תחזיק את המכשיר ביד ותכניס אותו לכיס והוא יעבור ליד משהו יצלם לך מסך בלי סוף. סתם פיצ'ר מפגר.
    15. palm touch mute pause - יתרון?

באמת באמת? אולי זה אני אבל אני לא מתכוון ללכת מכות או ללטף את המכשיר שלי עם כל הכבוד.

16. picture in picture - פיצ'ר נחמד אבל עניין של העדפה ולא רואה בזה יתרון. אני לא רואה את עצמי משתמש בזה לדוגמא.
    17. turn over to mute - זה באמת פיצ'ר נחמד אבל אתה יודע שהזמן שדורש להפוך את המכשיר והזמן שדרוש ללחוץ על אחד הכפתורים באייפון כדי להשתיק הוא אותו זמן אם לא פחות באייפון. ושוב זה לא יתרון זה פיצ'ר!

דברים של הזכרת:
    18. iCloud
    19. סנכרון אלחוטי
    20. עדכוני תוכנה שוטפים.
    21. חנות אפליקציות עצומה.
    22. אם הלכנו על החלפת רומים, תהליך הפריצה באייפון פשוט הרבה הרבה הרבה יותר. מדובר ב2 קליקים על העכבר לכל היותר והאייפון פרוץ.
    23. סירי - הרבה יותר טובה מSVOICE
    24. כמעט כל פיצ'ר שהזכרת - There's an app for that

ואפילו לא התייחסתי למבחני ביצועים, ההבדלים המהותיים בחומרה, איכות הבניה והגימור וכו' וכד'.
    אז ידידי המלומד אין פה יתרונות יש פה פיצ'רים - זה עניין של העדפה. יתרון זה (לדוגמא) אם הגלאקסי יכל לגלוש באינטרנט והאייפון לא. אבל אין פה שום דבר כזה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

פיצר טוב זה לא יתרון?
    תיהיה בריא אח שלי חצי שעה לקח לי לקרוא את זה
    סוללה נשלפת והרחבת זיכרון זה לא פיצר זה באמת יתרון די גדול לדעתי
    לא אמרתי שאנדרואיד יותר טובה אמרתי לדעתי
    לאח שלי יש גלקסי 3 ויצא לי לשחק בו קצת אז אני כן יודע מה רוב הפיצרים האלה עושים לא סתם העתקתי את זה
    icloud-titaniom backup
    מי צריך סנכרון אלחוטי באנדרואיד שיש file manger utorrent וttorrent
    מי צריך עדכון תוכנה שיוצאת פעם בחודש ולא משפרים בא כלום חוץ מבאגים קטנים ומוחקת לי תפריצה או אייטונס שבשביל לשמוע שיר או לראות סרט אני צריך להוריד את השיר מיוטיוב להוריד אייטונס לחבר אותו למחשב ולחכות קרוב ל2 דקות עד שהוא יעלה ואם זה סרט זה בכלל סיפור ארוך כי להוריד אותו עם כתוביות ולחבר לאייטונס ולחכות שהוא יעבור יקח לי איזה שעתיים 3 לא לא פלא שאתה לא משתמש ביותר מ16 גיגה
    אל תגיד לי זה לא ככה כי יש לי אייפוד ואני יכול לומר לך בוודאות שאם לא היה לי פריצה הייתי שורף אותו
    באנדרואיד אתה פשוט מוריד מהמכשיר עצמו בדיוק שתי שניות במקרה הרע זה לוקח חצי דקה יש את האפליקציה tubemate שאפשר להוריד כל מה שבא לך מיוטיוב אם בא לך סרט אתה פשוט מוריד ttorrent ויש שם איזה סרט שבא לך בחצי שעה אם בא לי כתתוביות אני פשוט מוריד כתוביות מוריד מאקספלייר ומחבר בלי מחשב בלי כלום באיזה איכות שבא לי
    אם אתה מדבר על חנות אפליקציות אני מעדיף את הגוגל פליי לוקרים לנצרים פליירים טורנטים היה לי אייפון 4s ומכרתי אותו שבויים אחרי ואני זוכר השתמשתי בה חצי שעה מההתלהבות ואז לא נגעתי בה היא פשוט לא שימושית פריצה זה לא חוקי אח שלי ובטח שלא iOS אפל פשוט מתנגדת להכל ואם כבר אפליקציה להכל תנסה את הגוגל פליי ושכחתי גם שלאייפון אולי יש דחיסת פיקסלים של 326 pp ולגלקסי 309pp אבל צריך עין ממש חדה בשביל לראות מעבר ל300pp אז גם זה לא יתרון לאייפון
    נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 30-09-2012 בשעה 03:09.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

פיצר טוב זה לא יתרון?
    תיהיה בריא אח שלי חצי שעה לקח לי לקרוא את זה
    סוללה נשלפת והרחבת זיכרון זה לא פיצר זה באמת יתרון די גדול לדעתי
    לא אמרתי שאנדרואיד יותר טובה אמרתי לדעתי
    לאח שלי יש גלקסי 3 ויצא לי לשחק בו קצת אז אני כן יודע מה רוב הפיצרים האלה עושים לא סתם העתקתי את זה
    icloud-titaniom backup
    מי צריך סנכרון אלחוטי באנדרואיד שיש file manger utorrent וttorrent
    מי צריך עדכון תוכנה שיוצאת פעם בחודש ולא משפרים בא כלום חוץ מבאגים קטנים ומוחקת לי תפריצה או אייטונס שבשביל לשמוע שיר או לראות סרט אני צריך להוריד את השיר מיוטיוב להוריד אייטונס לחבר אותו למחשב ולחכות קרוב ל2 דקות עד שהוא יעלה ואם זה סרט זה בכלל סיפור ארוך כי להוריד אותו עם כתוביות ולחבר לאייטונס ולחכות שהוא יעבור יקח לי איזה שעתיים 3 לא לא פלא שאתה לא משתמש ביותר מ16 גיגה
    אל תגיד לי זה לא ככה כי יש לי אייפוד ואני יכול לומר לך בוודאות שאם לא היה לי פריצה הייתי שורף אותו
    באנדרואיד אתה פשוט מוריד מהמכשיר עצמו בדיוק שתי שניות במקרה הרע זה לוקח חצי דקה יש את האפליקציה tubemate שאפשר להוריד כל מה שבא לך מיוטיוב אם בא לך סרט אתה פשוט מוריד ttorrent ויש שם איזה סרט שבא לך בחצי שעה אם בא לי כתתוביות אני פשוט מוריד כתוביות מוריד מאקספלייר ומחבר בלי מחשב בלי כלום באיזה איכות שבא לי
    אם אתה מדבר על חנות אפליקציות אני מעדיף את הגוגל פליי לוקרים לנצרים פליירים טורנטים היה לי אייפון 4s ומכרתי אותו שבויים אחרי ואני זוכר השתמשתי בה חצי שעה מההתלהבות ואז לא נגעתי בה היא פשוט לא שימושית פריצה זה לא חוקי אח שלי ובטח שלא iOS אפל פשוט מתנגדת להכל ואם כבר אפליקציה להכל תנסה את הגוגל פליי
    שעתיים שלוש להעתיק סרט? אני לא יודע איך אתה מעתיק סרטים לאייפון אבל זה לוקח 2 דקות
    ההבדל היחידי פה שאתה מבצע את הפעולות דרך איטיונס, כל השאר אותו דבר.
    וכמו שציינתי לאורך כל החפירה שלי, הכל עניין של העדפה. אני בלי פריצה מאז שיצאה הבטא השלישית של IOS6 ועכשיו אני עם הגרסא הסופית ועדיין בלי פריצה ואני מבסוט ולא מתלונן. אז כמו שאמרתי, עניין של העדפה. אתה מעדיף מכשיר מפוצץ בחרא שאתה גם ככה לא משתמש בו אבל העיקר שיהיה, אני לא.
    אתה מדבר על עדכון גרסא שמוחק פריצה ומתעלם לחלוטין מהקטע שבאנדרואיד תצריך להתעסק עם רומים וכל החרא הזה. אני רוצה לפתוח תקופסא, להוציא תמכשיר להדיק אותו ושהוא יהיה בנזונה בלי להחליף לו כלום. אם אני רוצה משהו אקסטרה אפשר לפנות לפריצה ותאמין לי שבסידיה יש דברים שלא נפולים משום פיצ'ר שיש לגלאקסי ויש פיצ'רים שמאכילים את הגלאקסי אבק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אז רגע באמת שהתבלבלתי.
    אשמח שפשוט תגיעו לשורה אחרונה: מי יביא לי את חווית המשחקיות והסרטים הכי טובה (בנושא המסך בלבד!) ??? ומי יביא לי את החוויה האינטרנטית הכי טובה גם בנושא המסך? אתם יכולים לענות על 2 השאלות בנפרד אם כל תשובה שונה או לענות על שתיהם פה אחד אם יש רק מנצח אחד.

וגם תתייחסו לHTC, אלא אם כן הוא מקום אחרון ב2 הנושאים שהצגתי כמובן =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,625 | הודעות: 8,151,207 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect