היי, לחבר שלי יש עוד כמה זמן יומולדת 18 ואני לא יודעת מה לעשות לו.. אין הגבלה לתקציב (וכמובן שיהיה אלכוהול-מזה 18 בלי?) רק חסר לי המקום, מסיבה לא בא בחשבון וגם לא לופט.
אני ממש ממש ממש אעריך את העזרה !! (:
היי, לחבר שלי יש עוד כמה זמן יומולדת 18 ואני לא יודעת מה לעשות לו.. אין הגבלה לתקציב (וכמובן שיהיה אלכוהול-מזה 18 בלי?) רק חסר לי המקום, מסיבה לא בא בחשבון וגם לא לופט.
אני ממש ממש ממש אעריך את העזרה !! (:
|
|
אם למישהו מכם יש בית פרטי עם חצר..אפשר לעשות את המסיבה בחצר ולהזמין דיג'י..
הרעיון שזאת מעלי הציעה נשמע מצוין. עוד רעיון יפה שכבר הייתי במסיבה כזאת זה ללכת לים בלילה, להשכיר גנרטור על דלק ולהרים בים תאורה ענקית, מוסיקה, מלא אלכהול ולדפוק את הראש כל הלילה עד שכולם נכנסים ערומים לים. אחד הדברים XD
או חצר גדולה כמו שהציעו לך או מרפסת גדולה
יש לי גג בבית, ממה שהצלחתי להוציא ממנו הוא לא רוצה להיות בים חח אבל הקטע שאני חושבת שאין מספיק מקום אצלי בגג.. יש עוד רעיונות ? (: ואלו רעיונות טובים ! תודה !!
את יכולה לעשות מסיבה בגג , בלונים מוזיקה טובה ואולי להביא צוות שירי קריוקי אם הוא והחבר'ה שלכם אוהבים לשיר.
את יכולה לעשות לו מסיבה במועדון ולקחת אותו לשם עם כיסוי עיניים ושם החברים יחכו ויפתיעו אותו עם קונפטים ודייג'י
וככה לחגוג ולרקוד עד אור הבוקרמקווה שעזרתי .
יכול להיות המון רעיונות השאלה מה את בדיוק רוצה... , אגב טל הרגת אותי עם הים , ממש רעיון טוב ויקר
אני יודעת שאני מזה לא קשורה עכשיו אבל חברה שלי צריכה עזרה חח
חבר שלה לא אוהב כל כך לרקוד וזה חח
היא רוצה משו שיהיה בניהם ביום של היומולדך ולעשות לו משו בסופ"ש (היומולדת שלו עוד חודש)
יש רעיונות ? אני הצעתי לה שיבריזו מבית ספר ביום של היומולדת ושתיקח אותו לספא..
נשמע לי אחלה של רעיון , לא חייבים כל דבר מועדונים מסיבות ריקודים .. אפשר גם לעשות משהו איחודי של בני - בני זוג .
ובבקשה לא להקפיץ כאן נושאים ישנים, תודה![]()
ספא, או צימר גם יכול להיות רעיון טוב.
הכל שאלה של תקציב.. יש כאן עוד כל מיני רעיונות למתנות ודברים שאפשר לעשות.
אם תתני כיוון אוכל להיות יותר ספציפית ולעזור (: