אז מה חשבתם?
אני חשבתי שהיה סוף הדרך!
דקס משקר לדב שהרצח הזה זו הפעם הראשונה שהוא עושה דבר כזה.
דב עוזרת לדקס לחבל בזירת הרצח כדי למחוק את מה שבאמת קרה שם.
דב הופכת לדקס את הבית ומגלה שהוא רוצח סדרתי.
לפי דעתי זה אחד הפרקים החזקים ביותר שהיו בסדרה.
אז מה חשבתם?
אני חשבתי שהיה סוף הדרך!
דקס משקר לדב שהרצח הזה זו הפעם הראשונה שהוא עושה דבר כזה.
דב עוזרת לדקס לחבל בזירת הרצח כדי למחוק את מה שבאמת קרה שם.
דב הופכת לדקס את הבית ומגלה שהוא רוצח סדרתי.
לפי דעתי זה אחד הפרקים החזקים ביותר שהיו בסדרה.
|
|
תקשיב,אני מעדיף לחכות כמה ימים שהסדרה תגיע לישראל,לא כולם רואים באינטרנט
דעתי על הפרק? פרק מעולה,פרק טעון מאוד בהמון המון רגשות,אני כבר מחכה להגיע למתח האמיתי שבאמצע העונה.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
מחכה להגיע למתח האמיתי? אנחנו בשיא המתח האמיתי אחרי כולה פרק אחד!
זה מה שעשה את הפרק כ"כ טוב. במקום שיוציאו לנו את הנשמה במשך 11 פרקים עד שדב תגלה שדקס בעצם רוצח סדרתי נתנו לנו ליהנות מזה כבר בפרק הראשון. זה גדול. אם כבר על ההתחלה נתנו לנו שיא מטורף כזה אני לא מסוגל לחשוב מה עוד הם מתכננים לנו עד סוף העונה.
הדבר המגניב זה שהמון דברים קורים במקביל:
- לואיס הוא דמות מסתורית שיהיה מעניין לראות אותה מתפתחת אחרי שגילינו שהוא השיג את יד הבובה שהשתמש בה רוצח האוטו קרח ואחרי שהוא סגר לדקסטר את החשבון כרטיס אשראי.
- לגוורדיה הולכת לחקור מה המשמעות של הלוחית דם שהיא מצאה בזירת הפשע בכנסייה.
- דב צריכה להתמודד נפשית עם הגילויים על דקסטר.
- יש לנו את הדמות החדשה של אייזיק שנמצא באוקראינה או משהו כזה ויהיה מעניין לראות איך הוא קשור לעניינים.
הולכת להיות עונה מעולה![]()
הערוץ טלוויזיה שמשדר את "דקסטר" העלה אותו לצפייה חינם ביו טיוב!
http://www.youtubeunblocker.org/perm...2BdR%2BA%3D%3D
עונה 4 באמת הייתה הכי טובה- אם העונה הזאת תיהיה כמוהה זה יהיה אדיר. את העונה הקודמת לא אהבתי, היא לא הייתה טובה בפרק הראשון היה ברור שהפרופסור הוא כמו הארי-(דמות פרי דמיונם של דקסטר וטרוויס) וכל העונה זה נגרר. בקשר לפרק הזה, הוא היה אדיר-פשוט מעולה אני כבר מת ליראות איך זה ממשיך מאז שהוא סיפר לה או שביכלל זה היה חלום.
אני חושב שזה היה יכול להיות מגניב אם היו ממשיכים להשתמש בשחקנית ששיחקה את ריטה בתור קול פנימי של דקסטר. הם עושים את זה עם אבא שלו ופעם אחת עשו את זה עם אחיו. זה היה יכול להיות מגניב אם היא הייתה משמשת בתור מצפון מוסרי או משהו כזה כמו שאבא שלו משמש אותו בתור קול פנימי שהוא מנתח איתו מהלכי ומזכיר לו "לעבוד" לפי הקוד.
נערך לאחרונה על ידי red orbach2; 03-10-2012 בשעה 14:44.