כבר הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאוויר רדיו אינטרנטי שמיועד רק לבני נוער.
רדיו צעיר ותוסס בו השדרנים והמאזינים הם בני נוער בגילאים 11-19 בערך.
הרעיון שלי הוא הימור די בטוח. השם שחשבתי עליו הוא "קול הנוער", עם הסלוגן "כשאתה כאן, שומעים אותך".
אני מעצב בפוטושופ, אבלי בלי הרבה ניסיון במדריכים ובדברים מסובכים. אני לא עובד על סיבוכים ועניינים מקצועיים. אני עובד אך ורק על דבר אחד - יצירתיות וייצוגיות. אני מבטיח לכם שבזה, יש לי כישרון.
מה שאני מחפש זה בעצם מישהו שיהיה מוכן להשקיע מאמץ בבניית אתר, מימון אתר ומימון רדיו מקצועי.
איזה חלק אני לוקח על עצמי? על עצמי אני לוקח להיות שדרן ברדיו. שדרן חרוץ שמשדר כמה שיותר. בנוסף אקח על עצמי להיות אחראי על פרסום ושיווק. אני מבטיח לכם, שבשבוע הראשון שבו האתר יעלה לאוויר, יהיו המון מאזינים (יחסית לאתר מתחיל). יש לי הרבה ניסיון במשיכת תשומת לב של אנשים בכללי ושל בני נוער בפרט. לדוגמה - דף פייסבוק שפתחתי לפני כמה זמן, הגיע לכמעט 2,000 לייקים, בזכות העיצוב האמנם לא מושקע, אבל מושך, ייצוגי, יצירתי שלי, ובזכות הפרסום שלי והשיווק שלי. אני יודע מה יגע בנערים.
אני מבקש מהבחור שיסכים להקים איתי את האתר לממן את האתר רק בתור התחלה.
כשהאתר יתחיל להרוויח מפרסומות גוגל או דברים אחרים, בלי לחשוב פעמיים אני אתחלק עם הבן אדם בתשלום, אפילו חצי חצי!
בתור התחלה, אני לא מבקש לקחת חלק בהכנסות! אני עושה את זה כי זה כיף לי, אני רוצה רדיו כזה.
אבל במידה והאתר יגיע לשלב שבו ההכנסה היא די מכובדת, ואני אהיה במצב שההשקעה באתר שווה כסף לבונה האתר, או מצב שבו הפעילות באתר תהיה לי בעייתית מבחינת זמן, במקרים כאלה, אבקש להשתתף בהכנסות. אבל ממש לא בסכומים גבוהים.
אני לא איזה חזיר שרוצה לעשות עליכם קופה. אני רוצה ששנינו נרוויח. ואני מבטיח למי שיבנה בשבילי, שהוא ירוויח מהאתר הזה. האתר הזה יהיה פריצת דרך גדולה.
לוגו ראשוני שהכנתי לרדיו קול הנוער -
![]()

ציטוט ההודעה