התחלתם לשחק איקרים?
לא ידעתם מאיפה להתחיל וקצת התבלבלתם?הנה כמה טיפים שיכולים לעזור לכם 
המדריך הוא מדריך הגנתי-מהסיבה הפשוטה שבהתחלה מתנפלים על משתמשים חדשים ותוקפים אותם די הרבה.
*לא מומלץ להתחיל לפתח צבא יבשתי/ימי על ההתחלה במשחק כי זה יקח לכם הרבה אחזקה וחבל.
*מה שכן כדאי זה לפתח ספינה אחת של אייל ברזל.
למה?כאשר מישהו יבוא מאי אחר לתקוף אותכם(כשהוא אם צבא יבשתי) הוא יברח מכיוון שיש לך צי ימי.זאת הגנה קטנה.
*תשדרגו את האקדמיה שלכם כמה שאתם יכולים ותחקרו הרבה,בעזרת האקדמיה אתם יכולים לקבל דברים חדשים במשחק כמו חיילים,צורות ממשל, מבנים שונים,הנחה בעלויות אחזקה ומחקר וכו...
(הייתי ממליץ לשדרג אותה עד רמה 7 בתור התחלה)
*תבנו בעיר שלכם מחסן ותשדרגו אותו.המחסן זה בעצם מבנה ששומר על המשאבים שלך בזמן התקפה,כאשר מישהו תוקף אותך המחסן יגן על משאביך.נוסף לכך המחסן נותן לך יותר קיבולת של משאבים.ככל שתשדרגו אותו יותר ככה ההגנה על כמות המשאבים והקיבולת תגדל.
(הייתי ממליץ לשדרג את המחסן עד לרמה 10 בהתחלה)
*תבנו מקום מחבוא ותשדרגו אותו.מקום מחבוא זהו מבנה שמאפשר לך לגייס מרגלים שירגלו אחר ערים אחרות ויתפסו מרגלים שמרגלים אחריך.ככל שכמות המרגלים גדולה יותר ככה יהיה לך יותר קל לתפוס מרגלים אחרים ונוסף לכך יהיה לך יותר קל לרגל אחרי שחקנים אחרים.
(ממליץ לשדרג עד לרמה 15 בהתחלה-זה יקח קצת זמן חח)
*חומת עיר-מבנה חשוב מאוד להגנה מפני אויבים.
(שדרגו את המבנה לרמה 15-זה יקח המון זמן אבל זה נותן יופי של הגנה)
* בניין עריה,שדרגו אותו הרבה,שדרוג בניין עריה מאפשר כמות גדולה יותר של אזרחים=יותר משאבים .
(בניין עריה זה בניין שדורש המון משאבים אז תשדרגו אותו רק כשתם יכולים)
*בית מרזח-מאפשר צמיחה גדולה יותר של תושבים בשעה,ומשמש לכך שהתושבים יהיו שמחים.
עד כאן הטיפים שלי לבינתיים,כל הזכויות שמורות לי.
אשמח לכתוב כאן עוד מדריכים

תגובות לא עולות כסף