קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] IOS VS Android
    על ידי Chaos. בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-07-2012, 22:29
  2. [דיון] מעדיפים מכשיר מבוסס android או iOs
    על ידי Switcheasy בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-11-2011, 18:25
  3. פלאפון חדש [: Android :P
    על ידי LoaCker בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 02-09-2009, 16:47
  4. Dead.And.The.Android \\\עבודה חדשה\\\
    על ידי black tear בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 29-04-2007, 17:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

iOS VS Android?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל iOS VS Android?

אז ככה יש לי התלבטות בין האייפון 5 והגלקסי 3 והHTC ONE X. בשבועיים האחרונים עשיתי מחקר מעמיק והשוואה רצינית על כל דבר קטן וקטן שחשוב לי לפי שלבים. הגעתי כרגע לשלב האחרון והוא מערכת ההפעלה.

אז רציתי לשמוע על היתרונות והחסרונות של כל אחת, וכדי לשמוע את הדברים בנושא אנדרואיד ידעתי שאפשר לפנות אליכם, המבינים ביותר בנושאי האנדרואיד שאני יכול להתייעץ איתם.

אני לא רוצה שתדברו על המכשירים עצמם, רק מערכות ההפעלה. אפשר להיות מפורטים בקטע הזה (ג'לי בין לעומת iOS 6) ואפשר להתייחס לזה בקטע כללי, או לעשות את שניהם, שזה הכי רצוי.
    בבקשה בלי הקטע של האפל זה חרא, שום דבר אי אפשר לעשות שם, וכל זה... נטו יתרונות של אנדרואיד על iOS ונטו חסרונות של אנדוראיד על iOS (אם אתם בכלל מסוגלים להתוודות בחסרונות - אני במקומכם כנראה לא הייתי מסוגל להתוודות).

זה הכל, תודה רבה על הקריאה למרות כל החפירה, מקווה לשמוע תשובות בקרוב!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל iOS VS Android?

אז ככה אני רוצה לקנות סמארטפון מהשורה הראשונה ולמרות הנטייה החזקה לאייפון (גם מעבד, גם חדות מסך, גם אינטרנט... טלפון מצויין) אני עדיין מתלבט בינו לבין הגלקסי 3 והHTC ONE X.

הגעתי לשלב האחרן בהשוואה שלי בין השתיים והיא מערכת הפעלה ואני רוצה לדעת מה היתרונות של כל מערכת הפעלה מה החיסרונות, אז לגבי iOS, מי יודע יותר טוב ממכם חובבי האפל המושבעים שבטח כבר יודעים כל מה שאפשר לדעת על איך להפעיל את התפוח המדהים.
    אני רק רוצה יתרונות, וחסרונות, בלי להתעסק במכשירים אלא רק מערכת ההפעלה, ובלי כל הקטע של האנדרואיד זה חרא, מערכת הפעלה בשקל, וכל זה. רק נטו יתרונות על האנדרואיד ונטו חסרונות אל מול האנדרואיד (אם אתם בכלל מסוגלים להתוודות בחסרונות - אני לא הייתי מסוגל במקומכם, אפילו אם הייתי מכיר הרבה כאלה)

זה הכל אשמח לתגובות במהרה תודה רבה!

תחשוב על זה ככה: IOS יש רק לאייפון, אנדרואיד יש לכל כך הרבה חברות אי אפשר לספור כבר...
    אז משמע מזה שIOS בהרבה יותר מקצועי לגבי האייפון שלהם
    אני משתמש באייפון וממש נהנה ממנו, אבל אם אתה שואל אותי, חכה שיצא samsung 4

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אני לא מחכה וביקשתי לא להשוות אל המכשיר... לא אכפת לי מקצועי או לא או אם יש את זה לכולם או לא פשוט יתרונות וחסרונות

אייפון: יתרונות, ממשק קל וידידותי, מכשיר אמין, המון אופציות ושינויים, מסך ברזולציה גבוהה, מצלמה אחורית באיכות HD.
    חסרונות: ITUNES

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

http://m.youtube.com/watch?v=NMiY1kSTHZw
    תראה את כל החמש חלקים זה יענה לך על הכל

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

בתור אחד שיש את שניהם, אני ממליץ על אנדרואיד.
    החיסרון היחידי בזה(אצלי לפחות) זה קליטת ה-WI-FI שבזה IOS לוקח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

JAVA הדעה שלך חשובה לי ביותר! אבל תוכל לפרט?

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    JAVA הדעה שלך חשובה לי ביותר! אבל תוכל לפרט?
    לפי הדיבורים שלנו אז הוא עשה כמה בדיקות וראה שבמכשירי אפל הקליטה יותר טובה, הדבר נכון אך לא לכל המכשירים.

בכ"מ אשכולות כאלה אך ורק בפורום סלולרי! הועבר.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אתה לא תקבל תשובה חד משמעית מה אתה לא מבין?
    כל אחד יגיד לך מה יותר טוב על סמך ההעדפות שלו, אתה צריך להחליט מה אתה מעדיף ומה חשוב לך שיהיה במכשיר ולא מה אחרים מעדיפים.

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

תראה, אתה לא יכול להשוות אנדרואיד מול IOS בגלל כמה סיבות, זה לא יצא כ"כ חלק כי אנדרואיד פרוס על המון מכשירים ו-IOS לעומת זאת על מכשירים יחודיים בלבד.

לדעתי, היתרון הכי טוב של אנדרואיד זה שאתה יכול להחליף את את עיצובי המכשיר איך שרק תרצה ותוכל להתאים את המכשיר בדיוק אליך!
    כלומר, כשאתה מחליף רום, אתה יכול להחליף לרום שהרצת המשחקים יותר טובה אצלו, ויש רום שהסוללה יותר עמידה אצלו.
    החיסרון הכי גדול באנדרואיד הוא שיש פחות משחקים ממה שיש באפל, אמנם זה לא כ"כ מעט זה בכלל לא מעט ליתר דיוק, יש המוני משחקים באנדרואיד אבל הרוב טוענים שיש באפל יותר משחקים.

מורחקים
    שם פרטי
    יובל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תקנה אייפון הוא יותר טוב בגלקסי בהרבה

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

ios זה בדיחה די כבר זה מכשיר מעפן שאם לא היה עליו תסימן של התפוח הזה מאחורה אף אחד לא היה שם עליו
    מכשיר אמין:ברצינות באמא שלך מה הקשר
    ממשק קל מה מסובך כלכך באנדרואיד??
    אופציות ושינווים חחחחחחחח בטח באייפון באנדרואיד יש הרבה יותר אופציות זה ברור לכולם אני בטוח שבחיים לא החזקת וניסית אנדרואיד אם כך אתה מדבר
    הרזולוציית מסך של הגלקסי גדולה יותר אבל הדחיסת פיקסלים שלו היא 309 מול האייפון 326
    אבל עין האדם לא מבדילה מאחרי 300pp מה שאומר ששניהם שווים מצלמה אחורית זה לא hd זה 1080p וגם בגלקסי יש 1080p מצלמה קדמית באייפון 1.3 מגה פיקסל בגלקסי 1.9 באייפון אפילו אין בלוטות חחחחחח
    עלק יותר טוב כמובן שזה בחירה שלך ואם בא לך אה אתה לא יכול כי זה אפל ואסור לעשות מה שבא לי למרות שקנית מכשיר ב5000 שקל
    אנדרואיד vs ios
    אנדרואיד היא מערכת פתוחה אתה שולט במכשיר שלך אתה בוחר איפה לשם כל דבר איזה רום בא לך בקיצור מה שבא לך
    הגישה של גוגל: מכשיר שלך תעשה מה שבא לך
    אצל אפל זה לא ככה אפל מגבילה אותך למלא דברים
    באנדרואיד יש לך מנהל הורדות (אתה יכול להוריד כל דבר מהאינטרנט שיר וידאו zip rar מה שבא לך חסרון ענק באייפון) זאת אומרת שאם בא לך שיר אתה פשוט מוריד אותו מהמכשיר עצמו לא כמו באפל שבשביל שיר צריך לחבר למחשב
    באנדרואיד יש מלא קיצורים אנדרואיד מומחית בזה נגיד ויש לך קישור אינטרנט במייל (שדרך אגב יש וויגט ממש יפה של דואל) אתה לוחץ עליו והמערכת שואלת אותך באיזה דפדפן בא לך לראות זה תקף לגבי כל דבר באנדרואיד קישורים וידאו מוסיקה כל דבר
    החלפת רומים:עם אנדרואיד אתה יכול לצרוב כל רום שבא לך רום נותן לך דברים מדהימים תלוי באיזה רום אתה בוחר
    אפליקציית טורנט:באנדרואיד יש כבר טורנט כל קובץ טורנט שבא לך סרטים מוזיקה הכל בקיצור
    נגנים:בplay store אתה יכול להוריד מגוון נגנים מעולים לראות סרטים בסטייל אני אישית משתמש בmx player שהוא לדעתי הטוב ביותר הוא פשוט מלא צבע את לא מאמנים אפילו איזה כיף זה לראות איתו סרטים כמובן שאין דברים כאלה בios
    ttorrent pro:אפליקציה באנדרואיד שאתה מוריד איזה סרט שבא לך ישירות למכשיר בפחות מחצי שעה!!!
    אני אישית הורדתי כבר איזה 10 סרטים יש פשוט כל סרט שבא לך ברור שגם את זה אין בios
    כתוביוית רגע מה עם כתוביות לסרט אה שחכתי שאני באנדרואיד יש לי file maneger אני פשוט מוריד את הכתוביות מאיזה אתר שבא לי דרך המכשיר מחלץ קובץ zip שרק אנדרואיד תומך בזה או שפשוט תוריד androzip ומחבר אותו לסרט דרך mxplayer שהכל מהplay store שבכלל לא שימושי לדעתכם
    תוך פחות מחצי שעה קיבלתי סרט עם כתוביות איזה יופי
    עכשיו בוא אני יסביר לך איך זה הולך בios באייפוד שלי הייתי מחפש במחשב חצי שעה את הסרט שבא לי עם כתוביות לרוב בכלל לא מוצא וצריך לקנות אותו בנקודות ממישהו בפורום מוריד על הורדה איטית לרוב כי זה לא טורנט עם 10000 זורעים לכל סרט כמו באנדרואיד מחכה שעתיים לסיום ההורדה אחרי זה מגלה שהסרט בכלל בסיומת avi מה לעשות שios הידידותית כלכך לא תומכת בזה
    אז מה עושים מחפשים מדריכים אחרי איזה 10 דקות תמצאו מדריך תקראו אותו 5 דקות ולרוב זאת תיהיה התוכנה סופר super שלוקח איזה 40 דקות להמיר את הסרט מavi לmp4 (היחידי שios תומכת בו) אבל אחרי זה פשוט פותחים את האייטונס שתי דקות עד שהוא יעלה לרוב אם אין לך מחשב עם 18 ליבות הוא יתקע אותו לשים תסרט לחכות עוד 5 דקות עד שיעבור הסרט ואז בסבבה אתה פותח תאייפון מחפש תאפליקצייה 3 דקות כי זה לא אנדרואיד שאתה יכול לסדר אותן איפה שבא לך ואז מגלה שלסרט אין כתוביות
    תאמינו לי אני מצטער שיש לי אייפוד הייתי מביא אחלה טלפון אנדרואיד במחיר שלו

ויש עוד איזה אלף כאלה פשוט אף אחד לא יודע כי לכולם יש אייפון קסום שיכול להפעיל אפליקציה (פשששששש איזה מערכת טובה זאת)
    אני לא אומר שלאייפון אין יתרונות כלל יש לios יתרון אחד משמעותי שזה
    שחכתי לא משנה
    (:

גלקסי אס 3 טלפון הרבה יותר טוב מהאייפון 5 אם אתם רוצים אייפון 5 תגידו בבקשה מה הסיבה ולא
    אייפון הרבה יותר טוב מגלקסי
    במה
    אההההההההההה :$
    נערך לאחרונה על ידי sharonklas; 03-10-2012 בשעה 20:18.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אבינועם
    לייקים
    13
    נקודות
    50

שרון המסך שלו יותר חד (אפילו שהסברת שזה לא משנה, זה עדיין נחשב יתרון). הוא יותר נוח ביד ויותר קל לתפעול ביד אחת (אפילו שזה דעה אישיתי בפניי רבים זה נחשב יתרון גדול - למרות שלי למשל זה לא כי אני מעדיף להשתמש בפלאפון שלי ב2 ידיים) המעבד שלו מביא ביצועים טובים יותר הוא יותר נוח לשימוש (לא אמרתי שאנדרואיד לא נוח, פשוט שאין מה לעשות כולם יודעים שiOS יותר נוח, לפחות לרוב האנשים, ולפחות בהתחלה, כשאתה הכי פחות מבין במכשיר החדש שלך).

אבל בכל זאת ראית את הONE X+ ואני מתלבט בינו לבין האייפון 5 כרגע כשהנטייה החזקה היא לONE X

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avinoam134 צפיה בהודעה
    שרון המסך שלו יותר חד (אפילו שהסברת שזה לא משנה, זה עדיין נחשב יתרון). הוא יותר נוח ביד ויותר קל לתפעול ביד אחת (אפילו שזה דעה אישיתי בפניי רבים זה נחשב יתרון גדול - למרות שלי למשל זה לא כי אני מעדיף להשתמש בפלאפון שלי ב2 ידיים) המעבד שלו מביא ביצועים טובים יותר הוא יותר נוח לשימוש (לא אמרתי שאנדרואיד לא נוח, פשוט שאין מה לעשות כולם יודעים שiOS יותר נוח, לפחות לרוב האנשים, ולפחות בהתחלה, כשאתה הכי פחות מבין במכשיר החדש שלך).

אבל בכל זאת ראית את הONE X+ ואני מתלבט בינו לבין האייפון 5 כרגע כשהנטייה החזקה היא לONE X
    אחי אמרת הרגע דבר שטותי שני המסכים שווים.
    גם אם לקלקסי היה 450pp זה לא משנה זה לא נחשב יתרון pp300=כל דבר מעל 300 זה פשוט לא משנה
    עם הרום של miui או של aokp המעבד בגלקסי עומד על 1.8 אז גם עם לאייפון יש 5 ליבות הן עומדות על 1.3 הגלקסי לוקח
    וקיבלת רום בנזונה אני משחק בגלקסי שלוש כמעט כל יום ואני פשוט לא מבין איך אומרים שהוא גדול מידי הוא בסדר גמור
    ios או אנדרואיד זה בחירה אני פשוט שונא שאומרים שאנדרואיד זה חרא בלי לבדוק באמת (אני אישית בדקתי את שניהם ואני חושב שאנדרואיד היא הרבה יותר נוחה
    מה כלכך נוח בios שאין באנדרואיד ????
    one x אחלה טלפון

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,668 | הודעות: 8,151,250 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect