נכתב במקור על ידי Super Pippo עומר הפעם צטט אותי! נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי נכתב במקור על ידי .Dor. . נכתב במקור על ידי CRAISER ? ממשיכים. (בינוני - 2 נק')
ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה" הביוגרפיה Gràcies-Pep Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Messi_King ממשיכים. (בינוני - 2 נק') ניימאר?
נכתב במקור על ידי .Californication ניימאר? תשובה נכונה. נמשיך בשעה 10:45 בדיוק, תהיו מוכנים.
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה נכונה. נמשיך בשעה 10:45 בדיוק, תהיו מוכנים. נראה לי שפיספסת בטיפ טיפה את הזמן המשואר ?
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 02-10-2012 בשעה 12:06.
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה נכונה. נמשיך בשעה 10:45 בדיוק, תהיו מוכנים. תמשיך
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי MaoReal נראה לי שפיספסת בטיפ טיפה את הזמן המשואר ? נכתב במקור על ידי -Rivaldo- תמשיך חבר'ה אני מצטער, יש לי בעיה בהעלאת התמונות. אני אמשיך מחר בשעות הבוקר.
נכתב במקור על ידי Super Pippo עומר הפעם צטט אותי! נכתב במקור על ידי .Californication למה נתתם רק תמונה אחת וכבר הפסקתם? צטטו אותי כשממשיכים. נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צטטו גם אותי בבקשה נכתב במקור על ידי -Rivaldo- צטטו גם אותי נכתב במקור על ידי .Dor. . נכתב במקור על ידי CRAISER ? ממשיכים. (בינוני, 2 נק')
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 03-10-2012 בשעה 14:52.
פדרו?
נכתב במקור על ידי CRAISER פדרו? תשובה לא נכונה.
נכתב במקור על ידי Messi_King ממשיכים. (בינוני, 2 נק') אלכסיס סאנצ׳ס
נכתב במקור על ידי -Rivaldo- אלכסיס סאנצ׳ס תשובה נכונה ! ממשיכים (בינוני - 2 נק') צריך לזהות את השחקן שבאוויר.
נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 03-10-2012 בשעה 15:04.
אפשר רמז?
נכתב במקור על ידי CRAISER אפשר רמז? אני לא רוצה לתת רמז שיחשוף את התמונה, אבל אני רק יכול להגיד שהמספר של השחקן הוא גבוה(מעל 25).
נכתב במקור על ידי Messi_King תשובה נכונה ! ממשיכים (בינוני - 2 נק') צריך לזהות את השחקן שבאוויר. מאייקון ?
קרלוס טבס
חוקי הפורום