איזו תפיסה מוזרה זו..
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 02:02.
|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 02:02.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני יודע שאתם צודקים, אבל אני אף פעם לא מוותר, אחרי החג אולי היא תבין שסלחו לה והגיע הזמן לעשות עוד חטאים עד השנה הבאה חחח, סתם.
יהיה בסדר אני סומך על עצמי..אעדכן בהמשך.
דת זה דבר שיכול נורא לשלוט אבל כמו שאמרת אתם לא באמת עומדים להתחתן אז לא אמור להיות באמת איזה בעיה
היא לא באה מאיזה מקום חרדי נורא צריך להפריד את העולמות האלה ולדעת איפה אתה עומד שאני דתי לייט או חרדי
כמובן שהמלחמות קרו נגד דת לצערנו הרב ואני לא מסכימה אם זה שבגלל דת ככה יש מלחמות לא משנה בין מי למי.
חוץ מזה היא אדם בוגר היא יכולה להחליט בעצמה היא לא תלויה באף אחד שיכול להגיד לה "אסור לך, לא מרשה" או משהו כזה.
וגם זה שהיא לא מסכימה זה גם אומר שהיא באמת באה מבית עם ערכים ומחוברת נורא לדת . יכול להיות לזה הרבה מחשבות אבל לא נורא שוכחים מזה וממשיכים הלאה![]()
חח כן בקטנה עבר, באמת חשבתי עם עצמי הרבה והבנתי שזה סתם התלהבות מהרגע ולא היה לזה סיכוי מלכתחילה, ואם גם אני חושב ככה אז אני מבין אותה...![]()