|
|
שמעו אני לא יודע על מה אתם מדברים, צבא יכול לעשות נפלאות לאנשים, במיוחד כאלה שהיו חנונים, לי בשכבה היו כמה חנונים שהצבא כל כך שינה אותם, דבר ראשון הוא מבגר אותך, דבר שני אתה מקבל קצת משמעת ומפסיק להתנהג כמו איזה ילדון ודבר שלישי אתה מכיר אנשים חדשים, והמון אנשים חדשים.. מישהו אמר פה שאתה מנתק קשר עם חברים ישנים שזה יכול להיות נכון אבל אתה מכיר כל כך הרבה אנשים בצבא, אני אישית הרחבתי את המעגל חברים שלי ב 20 אנשים מאז שהתגייסתי..
אם אתה לא בנוי לסגור שבתות או לילות פשוט תהיה ג'ובניק, ג'ובניק חוזר כל יום הביתה ויש לו מלא אבל מלא כוסיות בבסיס, אני רואה את חברים שלי, הם מזיינים בבסיס ויוצאים עם בנות מהבסיס חופשי.. אני אישית יותר קרבי אז אני מכיר בסופ"שים בנות ויוצא עם בנות שהכרתי לפני וזה גם אחלה.
אבל בכל מקרה בחיים אבל בחיים אל תשתמט אם אין לך סיבה מוצדקת(ולא זה שגלח לא נראה עליך טוב זאת ממש לא סיבה מוצדקת), לפי דעתי רק לוזרים שלא יודעים להתמודד עם קצת קושי משתמטים. בכל מקרה אם אתה לא מחבב את הצבא במיוחד תהיה ג'ובניק, תחזור כל יום הביתה ותכיר מלא בנות בבסיס.
בנוגע להודעה עצמה:
אני מסכים בקטע של הלבוש והמראה, להתלבש ולהראות טוב מאוד מאוד חשוב כי זה בעצם מה שמביא את הרושם הראשוני עליך, תחשוב אם אתה היית מתחיל עם מישהי שלבושה כמו גבר ושממש לא מטופחת, אני לפחות לא חושב שהייתי עושה את זה.
בנוגע לכסף אני גם מסכים ורוצה להוסיף, כסף תבזבז על המראה שלך או אפילו בשביל לצאת לפאבים עם חברים תכיר קצת בנות ותשתכר איתן ביחד, לא אומר לשלם עליהן אני אישית לא מאמין בזה, זה סתם גורם לאישה לחשוב כמה נואש הבחור וכמה הוא רוצה לשכר אותה אבל בכל זאת היא זורמת רק כי זה חינם, זה לא מבטיח שיצא לך מזה משהו.. בכל מקרה אני אתמול יצאתי עם חברים לפאב התחלנו עם כמה בנות בזבזתי יותר כסף ממה שחשבתי שאני אבזבז על אלכוהול, ובסוף הלילה חזרתי עם מישהי הביתה.. אז הבחור צודק, תחשבו טוב אם אתם מעדיפים לבזבז תכסף שלכם על מקדונלד או לשמור אותו לאלכוהול ושיפור המראה החיצוני![]()
בנוגע למי שאתה מסתובב איתו, תנסה למצוא אנשים שיזרמו איתך לפאבים או מסיבות, אפילו אם הם ביישנים תתחיל אתה עם הבנות ותצעק להם להצטרף בלי לשאול את הבנות, לא כל כך תהיה להם ברירה הם יבואו, וגם אם הם יאבשים הם יתנו לך את הכמה דקות תעסוקה שתוכל להתחיל עם מי שאתה רוצה..
בנוסף להגדיל את מעגל החברים זה מאוד חשוב לדעתי, ככה שתצא עם אנשים שונים יותר תכיר עוד ועוד אנשים ובסוף תחליט בעצמך מה הכי טוב לך ותזרום =]
סך הכל אחלה טיפים, חוץ מהקטע על הצבא.
נ.ב
תתחיל עם בחורה ותגיד לה שאתה השתמטת מהצבא, אני ממש רוצה לדעת אם תמשיך לזרום..
נערך לאחרונה על ידי Glida1; 08-10-2012 בשעה 20:48.
טיילר- אתה לא עושה צבא. אתה לא עובד. אתה לא מדבר עם אנשים ולא עם נשים. אבל אתה כל היום..אבל כל ה-י-ו-ם בפורוםםםםםם וזה בדיוק הסיבה למה אתה כזה יצור...צאאאאאאאאאא כבבבבבבבבבררררררררררררררר מהבייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תראה שיש עולם בחוץ!!!!!!!!!
מה מבגר אותך?
אם כבר מכניע אותך למערכת.
גם אני יכול לקחת מישהי הכי מרדנית וחוצפנית שיש, שתהיה בת ארובה שלי. אתה תראה שאחרי כמה זמן אני ישרוק היא תבוא ותגיד "קראת לי מאסטר?" תוריד לי את המכנסיים, תמצוץ, תבלע את השפיך ועוד תגיד שהיא לא זכאית לארוחה כזאת טעימה.
מה משמעת? כוסעמק אתה מדבר כאילו גידלו אותנו בגן חיות עם קופים.. לך תהיה זונה של הרס"ר ותקרא לזה משמעת חחחאתה מקבל קצת משמעת ומפסיק להתנהג כמו איזה ילדון ודבר שלישי אתה מכיר אנשים חדשים, והמון אנשים חדשים
אה ואם כבר אתה מכיר INCELS שחושבים שחייל בגולני זה מרטיב מנוש לבחורה.
מישהו אמר פה שאתה מנתק קשר עם חברים ישנים שזה יכול להיות נכון אבל אתה מכיר כל כך הרבה אנשים בצבא, אני אישית הרחבתי את המעגל חברים שלי ב 20 אנשים מאז שהתגייסתי..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזיינים בבסיס עלאק חחחחחחחחחח ואו אני לא מאמין לאיזה רמה הגעתזה איכות, לא כמות. כמה מהם לא אינסל?
אם אתה לא בנוי לסגור שבתות או לילות פשוט תהיה ג'ובניק, ג'ובניק חוזר כל יום הביתה ויש לו מלא אבל מלא כוסיות בבסיס, אני רואה את חברים שלי, הם מזיינים בבסיס ויוצאים עם בנות מהבסיס חופשי.. אני אישית יותר קרבי אז אני מכיר בסופ"שים בנות ויוצא עם בנות שהכרתי לפני וזה גם אחלה.
למה מה הסיבה שלך להתגייס? ללכת כמו צאן לטבח כמו כולם, כי אתה פוחד שכמה אפסים ישפטו אותך שאתה "משתמט" או משהו.. לאף אחד לא אכפת.אבל בכל מקרה בחיים אבל בחיים אל תשתמט אם אין לך סיבה מוצדקת(ולא זה שגלח לא נראה עליך טוב זאת ממש לא סיבה מוצדקת), לפי דעתי רק לוזרים שלא יודעים להתמודד עם קצת קושי משתמטים. בכל מקרה אם אתה לא מחבב את הצבא במיוחד תהיה ג'ובניק, תחזור כל יום הביתה ותכיר מלא בנות בבסיס.
הטיפ של הצבא היה הכי טוב פה.סך הכל אחלה טיפים, חוץ מהקטע על הצבא.
נ.ב
תתחיל עם בחורה ותגיד לה שאתה השתמטת מהצבא, אני ממש רוצה לדעת אם תמשיך לזרום..
נ.ב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח אם אתה מגיע לשיחות על הצבא עם בנות אתה כנראה אינסל רצח.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:53.
שמע אתה מדבר הרבה על הדברים הפחות חשובים...
זה שיהיה לך כסף או שתראה יותר טוב לא יהפוך אותך למושך יותר!!
הקטע של כסף או מראה מושך זה לא מדויק
הביטחון שהכסף או המראה נותנים זה מה שמושך!!
הרבה יותר חשוב לעבוד על הביטחון שאתה משדר והאנרגיה שלך יותר מכל דבר אחר
כל הקטע של הלעבוד מאוד קשה ולעשות מייקאובר במשך שנה...
כל זה לא שווה שום דבר אם תשאר עם המחשבות וחוסר הביטחון של פעם
זה הדבר הראשון והכי חשוב שצריך לעבוד עליו
אתה יכול להשיג כל בחורה שאתה רוצה! אתה רק צריך ללמוד איך...
היכנס לhttp://special.mypages.co.il/pages/9151
ותוריד חוברת פיק אפ שתלמד אותך כל מה שאתה צריך בחינם!