קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חסמבה כל הפרקים כאן ועכשיו !
    על ידי Avi Rikan בפורום חסמב"ה דור 3
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 21:58
  2. [אירוע] "כאן ועכשיו"
    על ידי WooDStocK בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-10-2008, 13:42
  3. מזלט לי =] 3K כאן ועכשיו =] יש הקדשות.
    על ידי Daniel בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 15-02-2008, 14:53
  4. תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 14:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

כאן ועכשיו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תעשה את מה שאתה יכל אם מה שיש לך

ברירת מחדל כאן ועכשיו

כאן ועכשיו ...
    לעתים קרובות אנו חושבים על כך שמחר יהיה טוב יותר ... זה בהחלט חשיבה טובה, חיובית, וכו ', אבל מה אתה עושה כדי שזה יהיה טוב יותר?
    במקרה הראשון, אנחנו יושבים וחושבים שבסוף השבוע נהנה, הקיץ יקרה כל מה שאני רוצה אני יביא בנות לבית מתי שאני רוצה, וכו ' אבל מתברר שבעצם שום דבר לא קורה, אנחנו רק יושבים ובקיץ החלום לא קורה - אנחנו מחכים לסוף השבוע או לשבת או לראשון ומחכים כל הזמן או שמשהו קורה בזכות מישהו או שאנחנו נשארים באותו המקום כמו מקודם.
    במקרה השני, אנחנו עושים משהו, אבל לא ממש קשור למטרה שאנחנו רוצים. כולם חושבים שעכשיו זה לא הזמן, אחרי שאני יתחיל להרוויח כסף טוב, אחרי מנוחה טובה, אחרי שאני יקנה מכונית, אחרי שאני יקרא מאה ספרים ומאמרים, וכו 'אבל זה לא קורה, הדבר היחיד שאתה מקבל זה קצת ביטחון וניסיון חיים, ואתה הייתה יכול לעשות יותר עם הזמן שחלף, ואתה מסקן כי מה שאתה יכל להשיג בחצי שעה לוקח לך שנה כדי להשיג או שלא תשיג בכלל ...
    אז חיים עוברים בטיסה, ועכשיו אתה כבר בן 30 ויש לך
    מכונית ועבודה יציבה, ואתה מבין שחלומות נשארו חלומות ויותר, אחרי שאתה בן 30 צריך לחשוב על דברים חשובים יותר.
    ויוצא שאתה טיפש שבזבזתה את כל הזמן שלך
    זה מדהים לראות בחורים שמגיעים למועדון קונים שתיה ומסתכלים על בנות ולא עושים כלום או לראות גברים בני 40-50 אם מלא כסף שקונים זונות. אולי עכשיו אתה חושב? מה רע בלהיות זקן ולזיין בובות , אז זה ממש מטופש לאונן בילדות שלך, היא אותו דבר כמו שאתה הולך וקונה בובת גומי. הסקס בזמן שאתה צעיר לא אותו הדבר כמו אם בובות . טובות יותר וששיחות נוכחיות, אתה מזיין אותה, היא היא הארנק שלך ... זה לא הסקס שאתה מקבל מתי שאתה צעיר ...
    העניין הוא שכולם מבינים את האמת הזאת, אבל לא עושים כלום.
    תחייה אם הרגע, אל תחושב על העתיד, אל תסתכל אחורה. העתיד יהיה, זה לא ייעלם, העבר היה, והווה הולך בכל שנייה, תעשה את מה שאתה אוהב כל יום, ואל תסמוך על מחר.

(c)
    BlackXS69

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

מחכים. כתוב טוב.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי BlackXS69 צפיה בהודעה
    כאן ועכשיו ...
    לעתים קרובות אנו חושבים על כך שמחר יהיה טוב יותר ... זה בהחלט חשיבה טובה, חיובית, וכו ', אבל מה אתה עושה כדי שזה יהיה טוב יותר?
    במקרה הראשון, אנחנו יושבים וחושבים שבסוף השבוע נהנה, הקיץ יקרה כל מה שאני רוצה אני יביא בנות לבית מתי שאני רוצה, וכו ' אבל מתברר שבעצם שום דבר לא קורה, אנחנו רק יושבים ובקיץ החלום לא קורה - אנחנו מחכים לסוף השבוע או לשבת או לראשון ומחכים כל הזמן או שמשהו קורה בזכות מישהו או שאנחנו נשארים באותו המקום כמו מקודם.
    במקרה השני, אנחנו עושים משהו, אבל לא ממש קשור למטרה שאנחנו רוצים. כולם חושבים שעכשיו זה לא הזמן, אחרי שאני יתחיל להרוויח כסף טוב, אחרי מנוחה טובה, אחרי שאני יקנה מכונית, אחרי שאני יקרא מאה ספרים ומאמרים, וכו 'אבל זה לא קורה, הדבר היחיד שאתה מקבל זה קצת ביטחון וניסיון חיים, ואתה הייתה יכול לעשות יותר עם הזמן שחלף, ואתה מסקן כי מה שאתה יכל להשיג בחצי שעה לוקח לך שנה כדי להשיג או שלא תשיג בכלל ...
    אז חיים עוברים בטיסה, ועכשיו אתה כבר בן 30 ויש לך
    מכונית ועבודה יציבה, ואתה מבין שחלומות נשארו חלומות ויותר, אחרי שאתה בן 30 צריך לחשוב על דברים חשובים יותר.
    ויוצא שאתה טיפש שבזבזתה את כל הזמן שלך
    זה מדהים לראות בחורים שמגיעים למועדון קונים שתיה ומסתכלים על בנות ולא עושים כלום או לראות גברים בני 40-50 אם מלא כסף שקונים זונות. אולי עכשיו אתה חושב? מה רע בלהיות זקן ולזיין בובות , אז זה ממש מטופש לאונן בילדות שלך, היא אותו דבר כמו שאתה הולך וקונה בובת גומי. הסקס בזמן שאתה צעיר לא אותו הדבר כמו אם בובות . טובות יותר וששיחות נוכחיות, אתה מזיין אותה, היא היא הארנק שלך ... זה לא הסקס שאתה מקבל מתי שאתה צעיר ...
    העניין הוא שכולם מבינים את האמת הזאת, אבל לא עושים כלום.
    תחייה אם הרגע, אל תחושב על העתיד, אל תסתכל אחורה. העתיד יהיה, זה לא ייעלם, העבר היה, והווה הולך בכל שנייה, תעשה את מה שאתה אוהב כל יום, ואל תסמוך על מחר.

(c)
    BlackXS69
    גאון אחי . אחד הדברים הכי טובים שקראתי .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

מורחקים
    שם פרטי
    TROLOLOLOLO
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS MATTERS

מאמר מעולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect