קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-01-2012, 08:15
  2. שבוע וחצי, בית ריק עד שמונה..
    על ידי Shinx בפורום דיבורים
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 17-04-2010, 21:09
  3. "בית ריק כמה קר לי אלוהים הסטלה חזרה לי " חח D:
    על ידי RoyalFlush בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 15-05-2009, 21:53
  4. [עזרה] מישהיא באה אליי בית ריק|15
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-06-2008, 20:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דיווח FC | בית ריק ובנות חרמניות

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל דיווח FC | בית ריק ובנות חרמניות

הפורום הזה כבר על הפנים אבל בכל זאת אני אפרגן למי שעוד נמצא פה ורוצה ללמוד ולהתפתח..
    בדיווח הזה לא תראו יותר מ ידי PUA רוטינות חומר מוכן או חרטא כזה ואחר, ראו הוזהרתם.

בקיצור ההורים שלי טסו לפני יומיים לפולין לכנס של 10 ימים, מה שאומר שהבית ריק. כמובן כל החברים ישר התחרמנו ויום לאחר מכן מצאתי את עצמי במגה עושה קניות למסיבה. אלכוהול נרגילה סיגריות חטיפים וכו וכו. הגיעו משהו כמו 15 - 20 חברים, בערך יחס 1:1 בנים בנות (לא קוקפסט) והיה ממש נחמד. הרמנו שוטים של ייגר וודקה בירות שמנו מוזיקה טובה מישהו אפילו הביא ערכה חובבנית של דיג'י וגם על הדרך ארגנו פוקר.

היתרון הגדול בלהיות בעל הבית זה כל תשומת הלב שאתה מקבל. כל רגע מישהו מדבר איתך שואל שאלה ואיך אפשר גם בלי כמה לקקנים. בשפה שאתם מכירים הערך החברתי שלי היה בשמיים. עברתי שם בין הקבוצות, מעסיק את עצמי בפנאן והחלטתי להכנס לחדר להטעין את הפלאפון שלי.
    הייתה שם בחורה נקרא לה א' (7 בסולם ריכטר ציצים גדולים אבל אף עקום וקצת נמוכה) יושבת על המיטה ומדברת עם ידיד. השעה הייתה כבר 1 ככה שכבר נהרות של אלכוהול היו לכולם בדם.
    החלפנו ציט צט הבחור נגן על גיטרה ופתאום א' נוגעת בי ככה ברכות ואומרת שהיא ממש תפוסה והיא חייבת מסאג'. טוב בהיותי ג'נטלמן הסכמתי בתנאי שהיא תעשה לי אחר כך. 20 הדקות הבאות היו מאוד מעניינות כי מה שהלך שם אם הייתם רואים מהצד היה נראה כאילו היא באורגזמה תמידית. א' פשוט לא הפסיקה לגנוח לזוז ולצחקק והיא אמרה אחרי כמה דקות שאני המלך שלה. קיצר נשבע שהיא הרטיבה לי את המיטה.

עזבתי חזרתי למרפסת לעשן נרגילה. בחורה שנייה נקרא לה ב' (קטע אה?) מגיע וואללה היא 8 בסולם ריכטר. ציצים דאבל די לא צוחק יפה אבל טיפה שמנמה ו'טיפה' מאוד זנותית. באה מתחילה לדבר איתי שמה רגליים מרגישה בנוח. השעה 2 ואנשים מתחילים ללכת. א' נתנה נשיקה בפה (לא מזמוז) ואמרה שצריך לעשות את זה שוב. אני שומר אותה על אש קטנה. עכשיו נשארנו רק אני שני חברים ממש ממש טובים שלי וב'. ב' שיכורה רצח ישר מוציאה בקבוק יין ומכריחה אותנו לשחק אמת או חובה... נשבע טיפשי אבל זה היה תירוץ בשבילה לעשות מה בזין. - כי ראו ערך כותרת: היא חרמנית רצח.

בעיקרון אני אתן לדימיון להדריך אותכם אבל עשינו הרבה שטויות במהלך המשחק. ד"א אני מכיר את ב' מכיתה ז' אבל היינו מכרים. באחד הסיבובים חבר שאל אותה אם היא רצתה או רוצה לשכב איתי והיא אמרה שכן ושהיא חושבת שאני מושך, סקסי ומגניב ואם הייתי טיפה יותר גבוה (חחחחח) הייתי גם חבר שלה. אחרי שהיא אמרה את זה היא דפקה לי בוסה (צרפתית) של איזה 10 שניות. עכשיו הבחורה לא ממש נשקנית טובה אז היא די חתכה לי ת'שפה. היא אשכרה נשכה אותי ואני ממש לא מקנא במי שהיא יורדת לו..
    טוב אז אחרי זה החברים שלי כבר הבינו את הרמז משימה אחרי זה עוד מזמוז ומשימה אחרי זה "לכו לחדר, 7 דקות בגן עדן".
    אוקיי... לא יכול להיות יותר ברור מזה. נכנסנו התמזמזנו ציצים עניינים נשכבנו על המיטה הורידה מכנסיים המשכנו אבללללל אחרי כמה דקות היא הפסיקה וקמה. התחילה לדבר איתי על שטויות ופשוט עצרתי אותה באמצע ואמרתי מה נסגר. חייכה ואמרה אל תדאג ויצאה. המשכנו את המשחק קצת פה ושם עדיין היה נחמד. סכמתי עם החברים שהם ישנו בבית וב' רצתה שאני אחזיר אותה אליה.

הגענו אליה הביתה והיא פשוט התנפלה עליי בנשיקות. לא ממש מושכת כבר אחרי כל מה שעבר עליה אבל זרמתי. הלכתי אליה הביתה עשינו את שלנו ואחרי שעה היא אמרה שהיא לא רוצה שההורים יראו אותי במיטה אז פשוט עזבתי. בסדר מצידי!

היום קבלתי סמס שהיא לא זוכרת הרבה (אוקיי....) אבל ממה שהיא זוכרת היה ממש כיף והיא נהנתה בטירוף. זהו.

מסקנה = תזרמו תזרימו תזיינו תהנו ותזכרו שכולם זונות.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

העיקר נהנית אחי (; כל הכבוד! תמשיך להנות!

חוצמיזה שאני חושב שנמוכות זה סקסי (:

חח לייק ענק על המשפט אחרון כתבת ! במסקנה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחחחחחחחחחחח איזה כלי...אחלה דיווח שטח נראה שהכל אמין (לעומת כל שאר זייני השכל מהפורום)

סתם נקודה בשבילך- תנסה להפוך את השרמוטה הזאת ליזיזה קבועה שלך..אל תיתן לה כל כך מהר לעבור לזרגים אחרים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אתה לא אוהב את הדעות שלי, אתה תמיד יכול להשתפר.

גם אני חושב שנמוכות זה סקסי,
    בכל מקרה, נראה ששיחקת אותה שם אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחלה סגירה גבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,027 | הודעות: 8,151,609 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect