קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קואצ'ר או פסיכולוג, מי עדיף?
    על ידי XsonicX בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-11-2012, 16:27
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-06-2012, 16:19
  3. [סרטון] כל פורום "אימון אישי - קואצ'ינג" - זה בשבילכם.
    על ידי you may call me V בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 02-07-2011, 12:02
  4. [אתגר] פורום אימון אישי - קואצ'ינג!!
    על ידי XsonicX בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2011, 23:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

קואצ'ר?

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

Question קואצ'ר?

מה צריך לעשות בשביל להפוך לקואצ'ר, יש איזשהו מקום שחייבים ללמוד את זה...?
    או שדוגמנית מצליחה ויפה יכולה להיות יועצת תדמית?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ישנם מקומות רבים המתיימרים להפוך אותך לקאוצ'ר מוסמך תוך מספר חודשים (חברות המכבדות את עצמך מעניקות לך תהליך של חודשים, ישנן גם חברות פחות רציניות המספקות תהליך קצר יותר).

לגבי השאלה השנייה שלך, היא לא רחוקה מהאמת לדעתי.
    מאז התחום נהיה נפוץ, לא מעט אנשים קוראים לעצמם "קאוצ'רים" לתחום מסויים שעליו עשו איזה קורס קצר של סוף שבוע..
    אומנם אני ציני אבל הציניות הזאת אינה רחוקה כלכך מהמציאות לדעתי. יחד עם זאת אני שם לב בשנה-שנתיים האחרונות שהתחום נירגע קצת, בהתחלה הייתה תנופה אדירה עם לא מעט שרלטנות אך לאחר הגל הראשון התחום מעט התאזן וכעת הוא מתחיל לקבל כיוון, מתחילים להכניס אותו למוסדות לימוד בתור מסלול לימודי, הקימו אגודה ארצית לתחום וכדומה..

אגב, למה שאלת?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-10-2012 בשעה 12:46.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

יש לי חברה לאימונים אישיים ואני מעסיק מאמנים ספותרפיסט פיזיותרפיסט ויש לי דוגמנית שרוצה לעבוד גם ובחורצ'יק שהוא מדריך פסיכומטרי והוא עובד במקצוע ללא שום תעודה כי הוא עשה פסיכומטרי מעל 750 אז רציתי לדעת אם הם חייבים ללמוד את המקצוע בשביל לשבת עם בנאדם ללמד אותו ולייעץ לו?
    כנ"ל אני אם אני רוצה לכוון מישהו בחיים אני חייב ללמוד פסיכולוגיה או משהו או מספיק ניסיון עצמי במשהו?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אין שום קשר בין הפסיכולוגיה לקואצ'ינג, ברוב המקרים, מספיק שיש לך עצה טובה ופרקטית ואתה טוב בלהניע אנשים - בסכ"ה לא הולכים לקואצ'ר כדי שיחדש לך משהו, פשוט כדי שיזיז לך את התחת לעשות אותו.

שים לב, גם אם אתה הצלחת בתחום מסויים, מה שעובד בשבילך, לאו דווקא עובד בשביל אנשים אחרים - המפתח אצל קואצ'רים הוא להגיע ל"מכנה המשותף המינימלי" (זה גם מה שמייחד את הממש מוצלחים, מאלו שיושבים בבית, עושים פגישה ליום למשך שעתיים, וחוזרים להתבטל בבית), אמיתות אוניברסליות שאפשר להכניס אותם לכל תחום ולראות שיפור.

יש הבדל בין לדעת לעשות משהו ללדעת ללמד אותו. במקרה של ייעוץ תדמית, יש אקט פירסומי לדוגמנית שעובדת ב"ייעוץ תדמיתי" (ואני מניח שהכוונה היא יותר לסטייליסטית מאשר יועצת תדמיתית, כי הקשר בין הדברים קטן), אבל דוגמניות לא מלבישות את עצמן, בוחרים להן בגדים. מבין את העיקרון?

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אין שום קשר בין הפסיכולוגיה לקואצ'ינג, ברוב המקרים, מספיק שיש לך עצה טובה ופרקטית ואתה טוב בלהניע אנשים - בסכ"ה לא הולכים לקואצ'ר כדי שיחדש לך משהו, פשוט כדי שיזיז לך את התחת לעשות אותו.

שים לב, גם אם אתה הצלחת בתחום מסויים, מה שעובד בשבילך, לאו דווקא עובד בשביל אנשים אחרים - המפתח אצל קואצ'רים הוא להגיע ל"מכנה המשותף המינימלי" (זה גם מה שמייחד את הממש מוצלחים, מאלו שיושבים בבית, עושים פגישה ליום למשך שעתיים, וחוזרים להתבטל בבית), אמיתות אוניברסליות שאפשר להכניס אותם לכל תחום ולראות שיפור.

יש הבדל בין לדעת לעשות משהו ללדעת ללמד אותו. במקרה של ייעוץ תדמית, יש אקט פירסומי לדוגמנית שעובדת ב"ייעוץ תדמיתי" (ואני מניח שהכוונה היא יותר לסטייליסטית מאשר יועצת תדמיתית, כי הקשר בין הדברים קטן), אבל דוגמניות לא מלבישות את עצמן, בוחרים להן בגדים. מבין את העיקרון?
    כן די ברור לי אבל מה שקריטי לי לדעת האם צריך להיות בעל מקצוע בארץ בתור יועץ תדמית או מורה פרטי לפסיכומטרי\בגרויות בשביל לספק למישהו ייעוץ והכוונה?

ההסמכה היא במילה אחת - מיותרת. לא לומדים שם באמת איך לכוון אנשים בחיים.
    אימון הוא לא מקצוע. אימון הוא דרך חיים. אימון הוא אופי ספציפי ומיוחד.
    כל אחד יכול להיות מאמן. אבל לא כל אחד יכול להשפיע באמת על אנשים.
    ודרך אגב, אם המטרה היא ללמוד את המקצוע בשביל לעשות כסף - תוותר מראש.
    אימון הוא לא מקצוע. אימון הוא שליחות.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    ההסמכה היא במילה אחת - מיותרת. לא לומדים שם באמת איך לכוון אנשים בחיים.
    אימון הוא לא מקצוע. אימון הוא דרך חיים. אימון הוא אופי ספציפי ומיוחד.
    כל אחד יכול להיות מאמן. אבל לא כל אחד יכול להשפיע באמת על אנשים.
    ודרך אגב, אם המטרה היא ללמוד את המקצוע בשביל לעשות כסף - תוותר מראש.
    אימון הוא לא מקצוע. אימון הוא שליחות.
    וואלה תודה על התגובה הבנתי

אז אתה אומר שההסמכה בעצמה מיותרת בגדול.. זו לא אמורה להיות בעיה להעסיק אותם?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

רגע אני רוצה להבין..קואצ'ר זה לא בן אדם שהמטרה שלו היא לאמן אחרים איך "להצליח" יותר בחיים? אז למה הקואצ'ר צריך לעבור בכלל הכשרה? אפשר גם סתם ללמוד אחלה שיעור מהחיים עצמם, להחליט עם עצמך שיש לך מספיק ידע ומספיק נסיון בתחום ואתה מעוניין להעביר אותו הלאה.

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    וואלה תודה על התגובה הבנתי

אז אתה אומר שההסמכה בעצמה מיותרת בגדול.. זו לא אמורה להיות בעיה להעסיק אותם?
    בוא נעשה אבחנה קטנה.
    כל אחד יכול להיות קואצ'ר ללא יוצא מן הכלל.
    יחד עם זאת, כמו כל מקצוע, כדי לעשות את זה רשמי, ברור שצריך הסמכה מקצועית כלשהי אחרת אנשים לא ייתנו בך אמון.
    קח לדוגמה שיעורים מסוימים בבית הספר שאתה חיב להיבחן בהם אבל לא משתמש בהם שנייה אחת אחרי המבחן.
    זהו בדיוק המצב כאן.
    נערך לאחרונה על ידי עומרי כהן; 12-10-2012 בשעה 12:00.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אגיד שוב, אתה יכול להעסיק אותם: גם אם הם טובים במה שהם עושים, זה לא אומר שהם יידעו ללמד את זה. כדי להיות מורה לפסיכומטרי באחד מבתי הספר הגדולים אתה צריך לעבור קורס, ולגשת לאיזה 200 פסיכומטרים (כדי לדעת תמיד מה השינויים), זה לא פשוט ללמד מישהו חילוק ארוך ואנלוגיות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני אגיד שוב, אתה יכול להעסיק אותם: גם אם הם טובים במה שהם עושים, זה לא אומר שהם יידעו ללמד את זה. כדי להיות מורה לפסיכומטרי באחד מבתי הספר הגדולים אתה צריך לעבור קורס, ולגשת לאיזה 200 פסיכומטרים (כדי לדעת תמיד מה השינויים), זה לא פשוט ללמד מישהו חילוק ארוך ואנלוגיות.
    מה שאמרת דיי הגוני אך מה הקשר לשאלה ההתחלתית של פותח הפוסט?
    גם אם קיבלת 300 בפסיכומטרי, אתה עדיין תוכל להפוך לקאוצ'ר ולספק אימון (בגבולות הקאוצ'ינג, לא מדובר בללמד חילוק ארוך או אנלוגיות) כשמבחן הפסיכומטרי זוהי מטרת האימון.

מעבר לזה, אומנם לא קראתי זאת ממקור רשמי אך בזמנו שדשתי בעולם הקאוצ'ינג באינטרנט ראיתי מספר אתרים שבהם הקאוצ'רים טענו שאחד הייתרונות בקאוצ'ינג הוא שאתה לא חייב להיות מומחה באותו תחום עליו אתה מעביר את האימון.
    אני אישית עדיין לא סגור לגבי זה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-10-2012 בשעה 00:19.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה שאמרת דיי הגוני אך מה הקשר לשאלה ההתחלתית של פותח הפוסט?
    גם אם קיבלת 300 בפסיכומטרי, אתה עדיין תוכל להפוך לקאוצ'ר ולספק אימון (בגבולות הקאוצ'ינג, לא מדובר בללמד חילוק ארוך או אנלוגיות) כשמבחן הפסיכומטרי זוהי מטרת האימון.

מעבר לזה, אומנם לא קראתי זאת ממקור רשמי אך בזמנו שדשתי בעולם הקאוצ'ינג באינטרנט ראיתי מספר אתרים שבהם הקאוצ'רים טענו שאחד הייתרונות בקאוצ'ינג הוא שאתה לא חייב להיות מומחה באותו תחום עליו אתה מעביר את האימון.
    אני אישית עדיין לא סגור לגבי זה.
    סבבה הבנתי אני אחפש ברשת אולי אני אמצא תשובה קצת יותר ברורה
    מעניין אותי אם החוק בארץ דורש משהו כזה או אחר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

ברירת מחדל הסמכה לקאו'צינג

כמו בכל דר כל אחד יכול לחרטט ולהגיד לך שהוא מומחה בתחום ועובד בו שנים. אולם קאו'צינג זה מקצוע המצריך הסמכה ותעודה בשביל לעסוק בו. גם אם הרבה אנשים יכולים לתת לך עצות טובות שלמדו מניסיון חייהם לא כולם ידעו לכוון אותך לאן שאתה רוצה להגיע, להקשיב לצרכים שלך, לתת לך את העצות הנכונות וכל אלו הם חלק ממה שלומדים בקורס אימון אישי, שמכשיר אותך באופן מקצועי לאמן אנשים בעזרת הכלים הנכונים.
    נערך לאחרונה על ידי Awake1; 15-10-2012 בשעה 20:01.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי carmiomero צפיה בהודעה
    כמו בכל דר כל אחד יכול לחרטט ולהגיד לך שהוא מומחה בתחום ועובד בו שנים. אולם קאו'צינג זה מקצוע המצריך הסמכה ותעודה בשביל לעסוק בו. גם אם הרבה אנשים יכולים לתת לך עצות טובות שלמדו מניסיון חייהם לא כולם ידעו לכוון אותך לאן שאתה רוצה להגיע, להקשיב לצרכים שלך, לתת לך את העצות הנכונות וכל אלו הם חלק ממה שלומדים בקורס אימון אישי, שמכשיר אותך באופן מקצועי לאמן אנשים בעזרת הכלים הנכונים.
    הקישור שלך מקשר לפורום אחר,ובכלל מה שאתה עושה זה פרסום אישי,הפעם זה אזהרה,פעם הבאה באן.

קרא בבקשה את החוקים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

מתנצל,
    כוונתי לא הייתה לקשר לפורום אחר, אלא לאפשר למתעניינים בנושא (ובייחוד לשואל השאלה הראשי -
    PunKilla)

את האפשרות להבין מה באמת מעניקה תוכנית ההכשרה ללימודי אימון אישי \ הכשרת מאמנים כפי שמכירים את התחום.

כמו כן, לא התכוונתי לסתור בצורה חדה את הנאמר מעלה, ברם, בתור מי שהמכון שלו מעביר גם סדנאות אימון אישי (ושוב - לא לצורכי פרסום , אלא לצורכי הבהרה!) אני חולק על כך שחברי לפורום סוברים שקבלת תעודת הסמכה למאמן אישי הינה מיותרת.

למה? ובכן, נכון שאימון אישי בעיקרו יכול להיחשב כדרך חיים ובאופן תיאורטי "כל אחד יכול לעשות זאת", אבל, מה קורה אם אותו אדם שהחליט להעביר אימון אישי למישהו, הגיע לנקודה שבה הוא כבר לא יודע כיצד למנף או לעודד את המתאמן שלו? מה קורה במצב שבו הניסיון שיש לאותו 'מאמן' לא מספיק לו ולא מאפשר לו לעודד את המתאמן ולהוביל אותו להגשמת מטרותיו. מיותר לציין שלעיתים זה יכול לגרוע ואף להוביל לתוצאה הפוכה...

מקווה שהסברתי את דברי,
    יום נעים לכולם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,505 | הודעות: 8,151,087 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect