קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מדריך] רשת ביתית
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 09:42
  2. [עזרה] דחוף בנוגע לרשת ביתית
    על ידי MeToRaF בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 23:55
  3. [בעיה] ברשת ביתית עפ השיתוף [יש תמונה]
    על ידי hitit בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 17:38
  4. רשת ביתית
    על ידי GaM3oVeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 17:49
  5. [ עזרה ] התקנת רשת ביתית פשוטה.. כנסו לפרטים
    על ידי TaMiR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 16:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פאייה ביתית

  1. #1
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ארץ
    תאריך הצטרפות
    10/2012
    גיל
    26
    הודעות
    28
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החוקים הבאים:
    מין: זכר

    ברירת מחדל פאייה ביתית

    פאייה ביתית

    המרכיבים (ל-6 גרגרנים):
    150 גרם בייקון או אווז מעושן, חתוך לקוביות קטנות מאוד
    4 נקניקיות מרגז
    4 נקניקיות מעושנות מהסוג הרגיל
    4 כרעיים שבושלו בתוך מרק או נשארו מצלי (אני השתמשתי במקום זה ב-6 ירכי עוף שפורקו מעצם הגב ונשארו רק עם עצם אחת. הם נצלו בתנור בשקית קוקי עם עוד הרבה חלקי עופות אחרים ברוטב טריאקי עם הרבה גזר ובצל, אך נשארו לפליטה ומצאו את דרכם לתוך הפאייה)
    1 בצל לבן ו-1 בצל סגול קצוצים
    1/2 כוס שמן זית
    3 שיני שום כתושות
    1 פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות
    2 עגבניות חלוטות וקלופות, חתוכות לקוביות (אני השתמשתי בחצי קופסא של עגבניות מרוסקות)
    1/2 כוס אפונה קפואה (גם כאן השתמשתי בחצי כוס של אפונה וגזר קפואים ושום אסון לא קרה)
    1/2 כפית גרגרי כוסברה
    1/2 כפית כורכום
    פלפל שחור גרוס טרי
    מעט זעפרן שהושרה לכמה דקות ב-1/3 כוס מים חמים
    1/2 1 כוסות אורז ארוך (אורז פרסי לדעתי הכי מתאים)
    3 כוסות מרק עוף או מים
    מעט מלח

    אופן ההכנה:
    1. מתחילים בטיגון המרגז בשלמותן מספר דקות על מחבת חמה. אחר כ-4-5 דקות מוסיפים את הנקניקיות הרגילות בשלמותן והבייקון או האווז. מטגנים 3-4 דקות ומוציאים. מצננים מעט וחותכים את המרגז והנקניקיות לחתיכות גדולות.
    2. בסוטז גדול (למי שלא טרח והביא מחבת מקורית מספרד) מחממים מעט שמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את השום ואת הנקניקיות הצלויות למחצה.
    3. מוסיפים את הפלפל האדום וכל התבלינים מלבד הזעפרן. אחרי 2 דקות מוסיפים את האורז והזעפרן, מטגנים מספר דקות ומוסיפים את כל שאר המרכיבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים.
    4. מבשלים על אש קטנה מאוד 15-20 דקות, עד שהאורז מתרכך. לרוב, לסוטזים הגדולים כדאי להשתמש בנייר כסף ועליו מכסה - לאטימה מושלמת. שימו לב האורז צריך להיות רך. אם הוא התרכך ועדיין נשארו נוזלים, כדאי לפתוח את המכסה להגביר את האש ל-2-3 דקות. זה לא ריזוטו, אבל זה גם לא צריך לצאת אורז אחד אחד.
    5. מורידים מהאש, מערבבים כמה פעמים כדי לאוורר את האורז ומגישים.



  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    PureToxic
    אורח

    ברירת מחדל

    תודה על המתכון , נשמע טעים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,120 | הודעות: 8,150,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect