קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| סרטונים ביוטיוב
    על ידי GaNsTeRyO בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2010, 23:52
  2. [הורדה] תוכנה להורדת סרטונים ביוטיוב | YouTube Download & Convert
    על ידי fbbf בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-06-2010, 22:01
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-02-2010, 00:37
  4. [עזרה]לא רואה סרטונים ביוטיוב
    על ידי alex447 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-05-2009, 12:22
  5. לא רואה סרטונים ביוטיוב
    על ידי CrazyLollipop בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-08-2008, 04:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

סרטונים ביוטיוב

ברירת מחדל סרטונים ביוטיוב

היי , אני עושה סירטונים ביוטיוב כבר קרוב לחצי שנה !!
    אפחד לא יודע מהסרטונים חוץ מבת דודה שלי ... שאני והיא כמו החברות הכי טובות שיש ...
    הקטע הוא שמציק לי שאני לא יכולה לגלות להורים , אני פוחדת מהתגובה שלהם ... אם הם יגידו לי להפסיק זה פשוט יהרוס לי הכול , זה כמו אוויר לנשימה בשבילי ..
    בכול מיקרה השאלה היא , לגלות או לא ?

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

בטח לגלות.
    אני לא רואה סיבה שהם יבקשו ממך להפסיק.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    בטח לגלות.
    אני לא רואה סיבה שהם יבקשו ממך להפסיק.
    "מה זה נותן לך"
    "אתה מבזבז את הזמן שלך"
    "תצא עם חברים במקום להיות תקוע מול המחשב"

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    "מה זה נותן לך"
    "אתה מבזבז את הזמן שלך"
    "תצא עם חברים במקום להיות תקוע מול המחשב"
    לא כי הנוער של היום נימצא בחוץ כל הזמן מחבואים רוכבים על אופניים מתכננים טיולים.
    העובדה המצערת היום היא שהנוער גם ככה על המחשב מילא פותחת האשכול בחרה משהו שיש לו קצת תועלת היא נהנית לייצר סרטוני יוטיוב ואם היא באמת תתמיד בזה יש בזה אפילו כסף..

אז לדעתי אין בזה רע במסגרת החולה הרעה הגדולה יותר כמובן..
    אם המציאות הייתה אוטופיה כמו שתיארתי למעלה המצב שונה בהחלט.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

לא כי הנוער של היום נימצא בחוץ כל הזמן מחבואים רוכבים על אופניים מתכננים טיולים.
    העובדה המצערת היום היא שהנוער גם ככה על המחשב מילא פותחת האשכול בחרה משהו שיש לו קצת תועלת היא נהנית לייצר סרטוני יוטיוב ואם היא באמת תתמיד בזה יש בזה אפילו כסף..

אני מבין את זה.
    אבל אורי תסכים איתי שכולנו בזבזנו הרבה זמן על מחשב מתישהו בחיים שלנו ואנחנו מצטערים על זה.
    חברים שלי לדוגמא היו מכורים למשחקי מחשב ובגלל זה כמעט לא יצאו מהבית, עזוב את זה שזה היה לא בגיל 16-17 אלא בכיוון של 14-15 אבל עדיין בגיל 14 להיות תקוע מול משחק שגם ככה לא יביא לך כסף , לא יביא לך שום מטרה זה בזבוז זמן נטו.
    גם כאן, אתה יכול לייעל את הזמן שלך על לימודים על חברים על דרך לעשות כסף דרך המחשב ולא "יצירת סרטונים".

זה מה שהתכוונתי.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

זה כולה תחביב ותעסוקה שלך ליום יום אני לא רואה סיבה למה לא לשתף את ההורים ולמה שהם יגידו לך להפסיק.

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    זה כולה תחביב ותעסוקה שלך ליום יום אני לא רואה סיבה למה לא לשתף את ההורים ולמה שהם יגידו לך להפסיק.
    ישלי ידידה שכבר עשתה סירטונים , והיא לא הצליחה לשמור את זה ופשוט אמרו לה , לא וזהו !
    וגם ההורים שלי כאלה , למה איך כמה ומה , וכאילו לא נעים לי להגיד להם כי אני לא רוצה שההם יתחילו לחפש תסירטונים וזזה

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    ישלי ידידה שכבר עשתה סירטונים , והיא לא הצליחה לשמור את זה ופשוט אמרו לה , לא וזהו !
    וגם ההורים שלי כאלה , למה איך כמה ומה , וכאילו לא נעים לי להגיד להם כי אני לא רוצה שההם יתחילו לחפש תסירטונים וזזה

ביצירת סירטונים , אין כסף חחח

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ביצירת סירטונים , אין כסף חחח
    חחח בטח שכן, אם הערוץ מכניס כמות צפיות נכבדת לאורך החודש גוגל (יוטיוב) מציעים לך לקחת חלק בתוכנית שותפים אש מכניסה לך כסף נטו על צפיות בסרטונים שלך

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

חחח בטח שכן, אם הערוץ מכניס כמות צפיות נכבדת לאורך החודש גוגל (יוטיוב) מציעים לך לקחת חלק בתוכנית שותפים אש מכניסה לך כסף נטו על צפיות בסרטונים שלך
    די נו אורי אנחנו יכולים ללכת בכיוון האופטימיות והעידוד ולהגיד לו שאולי יהיה כסף ובלהבלהבלה אבל ההחלטה הנכונה ביותר ואתה גם יודע את זה היא פשוט לעזוב ת'דבר הזה כי אתה תתחרט עליו בעוד חודש,שנה,שנתיים או כמה זמן שזה ייקח. אבל אתה לבסוף תתחרט עליו שבזבזת עליו זמן.
    וגם משתמש אנונימי זה לא נראה כזה חשוב לך כי אני רואה שהתגובות שלך לא לגמרי מראות "התמכרות ליצירת סרטונים", פשוט תנצל ת'זמן שלך לדברים יותר טובים כשתגדל קצת אתה תבין כמה כל שעה בכל יום יכולה לעזור לך, הלוז שלך יהפוך להיות בלי חורים באמצע ובטח שבטח לא לסרטונים ושטויות
    תנצל ת'זמן שלך לדברים יותר טובים עכשיו

משתמש מתחיל האוואטר של Pmaster
    לייקים
    12
    נקודות
    794

כל עוד זה תחביב שלך ואת אוהבת את זה, אין בזה שום דבר פסול
    אני לא חושב שזה חובה לשתף את ההורים שלך בזה, סה"כ סרטונים זה לא שאת לוקחת סמים

אהא , אם אתה אומממר לא ידעתי חחח אבל בנתים אני לא מרביחה כסף אפילו שיש לי כמות נכבדת של צפיות

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    די נו אורי אנחנו יכולים ללכת בכיוון האופטימיות והעידוד ולהגיד לו שאולי יהיה כסף ובלהבלהבלה אבל ההחלטה הנכונה ביותר ואתה גם יודע את זה היא פשוט לעזוב ת'דבר הזה כי אתה תתחרט עליו בעוד חודש,שנה,שנתיים או כמה זמן שזה ייקח. אבל אתה לבסוף תתחרט עליו שבזבזת עליו זמן.
    וגם משתמש אנונימי זה לא נראה כזה חשוב לך כי אני רואה שהתגובות שלך לא לגמרי מראות "התמכרות ליצירת סרטונים", פשוט תנצל ת'זמן שלך לדברים יותר טובים כשתגדל קצת אתה תבין כמה כל שעה בכל יום יכולה לעזור לך, הלוז שלך יהפוך להיות בלי חורים באמצע ובטח שבטח לא לסרטונים ושטויות
    תנצל ת'זמן שלך לדברים יותר טובים עכשיו
    נתחיל מזה שאני בת ...
    אני לא מערבת בצפר וסרטונים ביחד , כשיש לי זמן פנוי \ חגים \ חופשים אני מעלה , זה ממכר ! ולצאת מזה אני לא חושבת שאני יצא , זה משו שכבר חצי שנה איתי , ויש אנשים שפשוט בזה מאז גיל ההתבגרות ...
    לא חושבת שזה בזבוז זמן אני עוזרת לעצמי ואני עוזרת לאחרים ואיך אני עוזרת לעצמי ? מעלה את הביטחון שלי , ואיך אני עוזרת לאחרים ? בכך שאני מראה את הכישורים שלי , ולא משנה מזה !

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

טוב הייתי חייבת להיכנס לאתר בשביל להגיב על כל התגובות שכאן וכמובן על שאלתך , אז ככה קודם כל זה החיים שלך .
    אם את אוהבת את מה שאת עושה אין שום סיבה בעולם להפסיק את זה , ולפי מה שהבנתי בתגובות שכאן זה שאומרים
    שזה מבזבז זמן - נכון שזה בזבוז זמן , אבל אם את אומרת שאת בעיקר עושה את זה בזמנך החופשי אז זה בסדר גמור .
    גם אם לא , אז לדעתי זה טעות שלך להיות כל היום על המחשב ונכון אנשים מצטערים על זה אחר כך מאוד , עדיף להשקיע בלימודים ובכללי בחיים המציאותיים.
    ולא הבנתי הסירטונים שאת עושה זה טקסטים כאלה , או מצלמת את עצמך בוידאו ומדברת? אם כן ההורים בטוח יכולים להגיע לזה , בכל אופן לדעתי תספרי להם
    זה לא שאת עושה משהו שאסור ( אני חושבת)

זה כן יכול להיות אפשרי לעשות ככה כסף אבל לא רצוי (לפי דעתי) וצריך ממש להתאמץ בשביל להגיע להצלחה הזאת , לוקחת לדוגמא את "רוי ומישל" אם את מכירה
    שמתי לב כולם מפרסמים סירטונים שלהם וכו' ... ומשם מהסירטונים הקטנים האלה מהצפיות הגדולות האלה , הם נהיו מפורסמים וכבר היה להם לעשות פרסומת לבמבה , וגם עוד משהו חם רץ ברשת עכשיו ביוטיוב שמתי לב " דה טוק " שגם הוא כבר נהיה מפורסם ,בקיצורים זה אנשים שמחפשים להתפרסם .
    מקווה שעזרתי והסברתי , אם תחליטי לספר להורים החלטה שלך - מקסימום תספרי להם והם יהיו נגד תסבירי להם שאת אוהבת את זה ושאת עושה את זה כבר הרבה זמן וקשה לך לעזוב את זה , והם רק יגבילו לך שעות על המחשב . זה הכל

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect