נכתב במקור על ידי Sex Devil במי יחכם? אני שנתיים כבר עם חברה שלי משתתף בצערך, שלא תדע עוד צער.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- משתתף בצערך, שלא תדע עוד צער. -___- יד ימיין זרקה אותך שמעתי והיום אתה בחרם לייקים
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil -___- יד ימיין זרקה אותך שמעתי והיום אתה בחרם לייקים כן, מאז אני משפשף רק בשמאל.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- כן, מאז אני משפשף רק בשמאל. אל תדאג שמעתי שהיא תפרד ממך עוד מעט תעשה באף אז
נכתב במקור על ידי Sex Devil אל תדאג שמעתי שהיא תפרד ממך עוד מעט תעשה באף אז למה אף? יש שקד! (סתם שקד חולה עליך <3 )
אתם עוד פה אני בהלם חחח
וואו כמה זמן לא נכנסתי לפורום הזה..מישהו זוכר??
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- למה אף? יש שקד! (סתם שקד חולה עליך <3 ) אם אתה בקטע של שקד.. סבבה... לא חשבתי שאאתה מקלף אבוקדו בחושך
נכתב במקור על ידי זוהר אתם עוד פה אני בהלם חחח למה לא? אז את הקונפה, סגרנו?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- למה לא? אז את הקונפה, סגרנו? אף אחד חוץ מימני לא קורא לזוהר כונפה
נכתב במקור על ידי -Smoxer- למה אף? יש שקד! (סתם שקד חולה עליך <3 ) תפוס מטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Sex Devil אף אחד חוץ מימני לא קורא לזוהר כונפה אתה הערס(צעצוע) סבבה?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אתה הערס(צעצוע) סבבה? אני ערס מימתי? אני ערס ולא ידעתי?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אני ערס מימתי? אני ערס ולא ידעתי? מי אמר שאתה ערס ? אמרתי ערס צעצוע!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מי אמר שאתה ערס ? אמרתי ערס צעצוע! אז למה צעצועעעעעעעעעעע???????? מה אני צעצוע מין שלך כמו שקד?!
חוקי הפורום