קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. (עזרה)ביטול בקשת סיסמא באוטלוק אקספרס
    על ידי מכורלאהבה בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 12:31
  2. (בעיה)בנרו 6 אקספרס
    על ידי מתן 202 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-01-2008, 10:17
  3. [מחפש] נרו לצריבה 6.3 אקספרס
    על ידי מכורלאהבה בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-12-2007, 01:07
  4. [קונה] בכל הנקודות שלי , spam filter חזק לאוטלוק אקספרס
    על ידי Xanax בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-09-2007, 15:32
  5. מנסים את מזלכם בקופת אקספרס למרות שיש לכם 700 מוצרים?
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום סקרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-08-2007, 06:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מרינדת אקספרס

  1. #1
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ארץ
    תאריך הצטרפות
    10/2012
    גיל
    26
    הודעות
    28
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החוקים הבאים:
    מין: זכר

    ברירת מחדל מרינדת אקספרס

    מרינדת אקספרס

    בניגוד להרגלי (קיץ, אתם יודעים), תיבלתי את הנתחים מראש בפלפל גרוס טרי, תערובת עשבי תיבול יבשים ומעט גרידת לימון. פשוט, קליל ומצריך מינימום עבודה במטבח.

    מעין צ'ימיצ'ורי

    המרכיבים:
    1 גמבה קצוצה דק מאוד1/2 כפית מלח מומסת ב-1/4 כוס מים חמים
    1 כף צלפים גדולים (אני יודע שהקטנים איכותיים יותר אבל את הגדולים אפשר לקצוץ דק) קצוצים יחד עם כף-שתיים מנוזלי הצלפים
    4 שיני שום כתושות
    חבילת פטרוזיליה ענקית, קצוצה דק
    מעט אורגנו טרי קצוץ
    1 בצל סגול ו-1 בצל לבן קצוצים דק מאוד
    1/4 כוס חומץ בן יין
    1/2 כוס שמן זית
    1/2 כוס שמן קנולה

    אופן ההכנה:
    1. מערבבים היטב ומניחים למספר שעות במקרר. פעם, אגב, הוספתי לזה 3-4 מלפפונים חמוצים קצוצים דק מאוד, שדרוג מעניין.
    2. לאחר מספר שעות במקרר כשהטעמים התאזנו, כדאי לטעום. אם חסרה חמיצות תוסיפו חומץ או מלח ומי שחייב שיוסיף פלפל חריף.


    עם רוטב ברביקיו זה מושלם גם ביום חם (צילום: רפי אהרונוביץ' )

    לקינוח של הברביקיו הקיצי הנחנו אנטרקוט על הרשת. כ-2.5 ק"ג אנטרקוט שהושרה שלושה ימים ברוטב ברביקיו -
    רוטב ברביקיו בסיסי

    המרכיבים:
    3-4 כפות קטשופ (כן, לא לצחוק. השתמשתי בזה של חברת Mutti שמגיע מאיטליה. היה מעולה!)1 כף חרדל
    2 כפות רוטב סויה
    1 כפית גרגרי כוסברה
    1/2 כפית אורגנו יבש
    2 כפות סילאן
    1 בצל לבן קצוץ דק מאוד
    1 כפית צ'ילי יבש
    2 שיני שום כתושות
    1/2 כוס יין אדום

    אופן ההכנה:
    1. מערבבים את הכל היטב, מניחים במקרר ללילה, ומשרים את הבשר.
    2. הכנתו של הבשר פשוטה מאוד. מניחים אותו על הרשת העליונה לכ-40-50 דקות, כשכל 10-15 דקות נותנים לו רבע סיבוב. מורידים לרשת התחתונה שם שוב הוא מקבל קליפה עבה ושחומה. משקים אותו מפעם לפעם בנוזלי משרה. מוציאים ומניחים על קרש, פורסים לפרוסות ומגישים.
    3. יש כאלה שהרוטב היה להם כל כך טעים שהברישו בו שוב את פרוסות האנטרקוט החתוכות.
    4. אחרי כל זה אפשר לאכול רק אבטיח. אבל הכי חשוב זה מקלחת קרה או בריכה צמודה.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    PureToxic
    אורח

    ברירת מחדל

    פשש איך באלי אחד כזה מחר בצהורים.
    תודה רבה על המתכון.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,208 | הודעות: 8,150,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect