קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] פתיחת דלת האינטרקום בלי מפתח ובלי אף אחד שיפתח !
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 29-10-2006, 13:39
  2. בעעעעעעע ניק חדש =// מי שיציע אחד טוב 50 נק'
    על ידי Shai_16 בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:33
  3. מה עם הימור על איי פארו-ישראל אף אחד לא פותח?
    על ידי BuLLeT בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:55
  4. חחח איזה משפט.. אחד החזקים
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:37
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

לא אחד מהדיונים הרגילים שמתנהלים פה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ברירת מחדל לא אחד מהדיונים הרגילים שמתנהלים פה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3961475,00.html
    אחרי שקראתי את הכתבה הזאת התמלאתי כעס עצום.
    באיזה זכות היא בכלל מרשה לעצמה להשיג נגד תרומת אברים ביחוד לאחר שחייה שלה ניצלו תודות לתרומה כזאת!

הנה ציטוט של אדם מפורום אחר
    ציטוט נכתב במקור על ידי Eran-s
    חייה של טויבה בריזל, ירושלמית בת 60, ניצלו היום לאחר שריאה של מושתלת לב יהודיה שנפטרה הושתלה בה. למרות זאת, גם היום היא נחרצת: תודה למשפחה שהחזירה לי את החיים אך תרומת איבר מותר לקבל רק מגוי - לא נחתום על אדי
    שימו לב מה רשום בהמשך:
    ביום ראשון בערב זה קרה: טלפון בישר כי נמצאה לה ריאה. התורמת - רוח'לה קושילביץ, בת 60 מרחובות, מתה משבץ מוחי.
    האם אתם עקרונית מסכימים להשתלות איברים?
    בריזל: "בעיקרון הרבנים אינם מאשרים השתלות איברים, אלא אם זה איבר של גוי, ואז מותר. אבל במקרה הספציפי שלי, קיבלתי אישור כיוון שהייתי ממש בסכנת חיים".
    זה למה ידידי שונאים כל כך אנשים חרדים וזאת הסיבה בדיוק שאנשים סולדים מההתנהגות שנובאת מאורך חיים חרדי.
    חייו של אדם אחר שעשוי להינצל בזכות תרומה שלך תלויה באישור רב, אבסורד שלא נישמע כמוהו מעולם.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-10-2012 בשעה 23:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Awesοme
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

כן גם יש לנו טונות של שטח בישראל לקבור כל אחד

מורחקים
    שם פרטי
    אדיר כהן - שוייקי
    לייקים
    10
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    יין ישמח לבב אנוש ואישה? כמו חור בראש!

חחחחחחחחחחחח העולם מססתובב אנשים שימו חגורות חחחחחחחחחחחח

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3961475,00.html
    אחרי שקראתי את הכתבה הזאת התמלאתי כעס עצום.
    באיזה זכות היא בכלל מרשה לעצמה להשיג נגד תרומת אברים ביחוד לאחר שחייה שלה ניצלו תודות לתרומה כזאת!

הנה ציטוט של אדם מפורום אחר

זה למה ידידי שונאים כל כך אנשים חרדים וזאת הסיבה בדיוק שאנשים סולדים מההתנהגות שנובאת מאורך חיים חרדי.
    חייו של אדם אחר שעשוי להינצל בזכות תרומה שלך תלויה באישור רב, אבסורד שלא נישמע כמוהו מעולם.
    אני לא מבין, אורי, מה מפריע לך?

זה: "באיזה זכות היא בכלל מרשה לעצמה להשיג נגד תרומת אברים ביחוד לאחר שחייה שלה ניצלו תודות לתרומה כזאת!"

או זה: "חייו של אדם אחר שעשוי להינצל בזכות תרומה שלך תלויה באישור רב, אבסורד שלא נישמע כמוהו מעולם."

אני בכלל לא מבין מה הבעיה בזה או בזה, נראה יותר שסתם התעצבנת מהכתבה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

מה שמפריע זה שהבחירה תלויה ברב בולשיט כלשהו, ולא באדם עצמו. או לחילופין אנשים רפי שכל שהולכים בצורה עיוורת אחרי רבנים.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מה אכפת לך מה סימה ברזאלי מרחובות או בנצי לוי מירוחם חושבים ,אתה מחפש דרכים לשנוא חרדים ולהפיץ שנאה במקום הבנה ואהבה אנחנו עם של 6 מליון איש בישראל ועוד כמה מליונים בתפוצות אם הייתה שומע את הדעות של כולם בנושאים שוניים הייתה מתעצבן ומקבל התקף לב ,כי הסיכוי שמישהו יסכים אייתך ב 100% על נושא שנוי במחלוקת הוא אפסי לכול אדם יש את הדעות שלו ואתה בתור אדם משכיל צריך לקבל בהבנה גם דעות של אחרים גם אם הם לא נראים לך.

אני גם לא אוהב ההכללות האלה "זה למה ידידי כולם שונאים חרדים" המילה כולם שונאים היא כול כך כוללנית ,כול כך מכלילה אוכלוסיה שלמה שאני פשוט מתעב את המילה הזאת.

בנוסף למה לשנוא ,למה בכלל להשתמש במושג הזה שנאה. כולנו עם אחד אנחנו צריכים להיות סובלניים כלפי השוניים מאיתנו
    אתה לא חייב לשנוא אתה פשוט יכול לא לאהוב את ההתנהגות של אות ובן אדם אבל בשביל מה להשתמש במושג שנאה.

בצבא יש משפט: "אם לא תלויים אחד על השני תהיו תלוים אחד ליד השני"
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-10-2012 בשעה 09:46.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

כמו שאמר זה שמעלי, קשה לי להאמין שבציבור החרדי יש דעה גורפת שאוסרת על תרומת איברים.
    מבלי לבדוק אני יכול להניח שהמתנגדים זה הצד של הרב אלישיב ושכל השאר לא יצאו נגד השתלות איברים. (אף על פי שקשה לי להאמין שיצאו בעדה בגלל הפחד מהצל של הרב אלישיב)
    בכל אופן אני יכול להעיד שבציבור הדתי לאומי חותמים על כרטיס אדי או כרטיסי תרומת איברים אחרים גם רבנים וגם לא רבנים.
    מעבר לזה, אני לא פוסק הלכה גדול אבל אם יש לך איסורים כמו הנאה מהמת או כבוד המת ומול זה יש לך הצלת חיים שלא גורעת ממך כלום לדעתי רוח ההלכה נושבת כלפי הצלת חיים, במיוחד שאם יש לך הזדמנות להציל חיים ולא הצלת עברת על איסור לא תעמוד על דם רעך שהוא איסור הלכתי וגם עבירה על החוק שחוקק הרב חנן פורת.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    מה שמפריע זה שהבחירה תלויה ברב בולשיט כלשהו, ולא באדם עצמו. או לחילופין אנשים רפי שכל שהולכים בצורה עיוורת אחרי רבנים.
    אתם מדברים פה על 'רבנים'. יש לבדוק מי הם ומה הם 'רבנים', הלא כן?

'רב' בהקשר הדתי הוא שם תואר הניתן לאדם בעל סמכות בהלכה ולעתים בכל נושאי היהדות.
    זה כשאנחנו מדברים על המובן המילולי של המילה, העניין הוא שביהדות או על כל פנים בציבור הדתי ישנה אמונה או הנחה שככל שאדם מתעסק יותר בדברי התורה שהם דברי חכמה ואמת כך השכל שלו נעשה בהיר יותר וכוח המחשבה שלו מתעצם, יש בזה גם הרבה עניין של אימון, בדיוק כמו שאימון פיזי משפיע על חיזוק האדם מבחינה פיזית כך גם אימון חשיבתי.

בנוסף, על פי האמונה הדתית, ככל שאדם יותר הולך ב'דרך התורה', ככל שהתורה מנווטת יותר את חייו ויש לה משמעות רבה יותר בתהליכים של חייו כך הוא נעשה אדם נעלה ואמתי יותר, שכן הדת, אליבא דמאמיניה, היא ספר המוסר הנכון והמוסרי ביותר. לפיכך, אדם שכזה גם הלך מחשבתו ומשפטי שכלו נכונים יותר ושואפים יותר לאמת ולמוסר.

כל זה בנוגע להתייעצות עם רב בנושאים כלליים. הנקודה בנושא הזה היא שזהו נושא הלכתי מובהק, יש כאן שאלה מאוד ברורה שיש לדת היהודית הרבה מה לומר עליה, שאלת השאלות בנושא - אם אינני טועה - היא שאלת קביעת המוות, שכן על פי ההלכה הכלל הוא ש- 'אין דוחין נפש מפני נפש', השאלה שנותרה היא אם-כן מה היא ההגדרה של מוות וממתי אדם נחשב למת.

אדם שמאמין בתורה ומנווט את חייו על פיה, מוכרח אם-כן להתייעץ עם רב לפני ביצוע הליך שכזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    כמו שאמר זה שמעלי, קשה לי להאמין שבציבור החרדי יש דעה גורפת שאוסרת על תרומת איברים.
    מבלי לבדוק אני יכול להניח שהמתנגדים זה הצד של הרב אלישיב ושכל השאר לא יצאו נגד השתלות איברים. (אף על פי שקשה לי להאמין שיצאו בעדה בגלל הפחד מהצל של הרב אלישיב)
    בכל אופן אני יכול להעיד שבציבור הדתי לאומי חותמים על כרטיס אדי או כרטיסי תרומת איברים אחרים גם רבנים וגם לא רבנים.
    מעבר לזה, אני לא פוסק הלכה גדול אבל אם יש לך איסורים כמו הנאה מהמת או כבוד המת ומול זה יש לך הצלת חיים שלא גורעת ממך כלום לדעתי רוח ההלכה נושבת כלפי הצלת חיים, במיוחד שאם יש לך הזדמנות להציל חיים ולא הצלת עברת על איסור לא תעמוד על דם רעך שהוא איסור הלכתי וגם עבירה על החוק שחוקק הרב חנן פורת.
    כמו שכתבתי למיטב ידיעתי הנושא כאן הוא לא כבוד המת אלא לקיחת אברים כשהלב עדיין פועם, מצב שלפי שיטות מסוימות בהלכה האדם נחשב עדיין חי.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כל מי שהגיב פה באשכול לא הבין את הכוונה שלי בכלל.
    דבר ראשון מי זה לעזאזל הרב שיקבע אם מותר או אסור לחתום על כרטיס אדי?
    ודי עם הצביעות הזאת! לקבל מותר אבל חלילה לתת זה אסור לפי הלכה!
    ובכלל אם כבר נצמדים לפסקי הלכה, היא אומרת שמותר לקבל איברים רק מגוי אז ניחא אבל היא קיבלה איבר מאדם יהודי בטענה הסתומה שהיא הייתה בסכנת חיים, (זה כמובן בניגוד לכל שאר האנשים הזקוקים להשתלה בשביל הכייף).
    כאילו שזה לא מספיק גרוע שההלכה מתייחסת לגויים בתור קופסת חלקי חילוף ליהודים הטהורים.

אני מתפלא שאתם לא רואים את הצביעות הדוחה שמזדעקת מהכתבה הזאת וכן זאת דעה של אוכלוסיה שלמה שניקראת חרידים לא יעזור שתנסו להתייחס לזה בתור מקרה מבודד.
    חרידים לא חותמים על כרטיס תורם כי הרב לא מסכים, פיגור גרידא.
    לא רוצה לתת אין סיבה שתקבל..
    אני לא מכריח אף אחד להתנהג כמו בן אדם, כל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו בסופו של יום.
    אבל בסוף שיעלו טענות והתנגדויות שלפחות תהיה לאנשים אלו ההגינות להבין מאיפה זה נובע.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-10-2012 בשעה 23:03.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ובכלל אם כבר נצמדים לפסקי הלכה, היא אומרת שמותר לקבל איברים רק מגוי אז ניחא אבל היא קיבלה איבר מאדם יהודי בטענה הסתומה שהיא הייתה בסכנת חיים, (זה כמובן בניגוד לכל שאר האנשים הזקוקים להשתלה בשביל הכייף).
    כאילו שזה לא מספיק גרוע שההלכה מתייחסת לגויים בתור קופסת חלקי חילוף ליהודים הטהורים.

אני מתפלא שאתם לא רואים את הצביעות הדוחה שמזדעקת מהכתבה הזאת וכן זאת דעה של אוכלוסיה שלמה שניקראת חרידים לא יעזור שתנסו להתייחס לזה בתור מקרה מבודד.
    אני לא מכריח אף אחד להתנהג כמו בן אדם, כל אחד יעשה את חשבון הנפש שלו בסופו של יום.
    אבל בסוף שיעלו טענות והתנגדויות שלפחות תהיה לאנשים אלו ההגינות להבין מאיפה זה נובע.
    נו ו.... למה זה מפריע לך אם הרב קובע א' או ב' לפי מה שהבנתי אתה גם ככה לא שומע בקול הרבנים ,אז איך זה משפיע עליך ?
    ומה אם אנשים שקיבלו תרומה אבל בלי שום קשר לדת לא מוכנים לתרום בעצמם ?

היהדות לא מתייחסת לגויים כמו אל חלקי חילוף ההפך היא מכבדת אותם.
    אולי ההפך הוא הנכון אולי "החלקי חילוף" של הגויים בהרבה יותר טובים מאשר היהודים ובגלל זה הרב מתיר לקחת רק מגויים.
    אפשר להסתכל על זה גם הפוך ומכיוון שלא טרחתה לבדוק את הסיבה האמיתית ,הסיבה שאתה העלתה והסיבה שאני העלתי הם רק השארות וקח הם ישארו!

לאנשים מסויימים יש מרירות כלפי האכלוסיה החרדית (ואני לא מדבר בתור חרדי) הם מכללים אותם כמו: "כול החרדים הם..." וגורמים להם לעוול. אפשר לחשוב שחילוניים הם יפי נפש ,חסידי אומות עולם ,גם חילוניים שקיבלו תרומות איברים לא רוצים לתרום איברים בעצמם אז מה אותם אתה לא סופר ? רק את החרדים אתה סופר כי שם קל לך להוציא את המרירות ?

ולמה אתה לא מביאי את היופי שבאוכלוסיה החרדית כמו הגמח"ים שלהם שהם נותנים הלוואה ללא ריבית ,בוא תראה לי אחד באוכלוסיה החילונית שהיה נותן למישהו הלוואה ללא ריבית מתוך ידיעה שהוא לא ירוויח מכך כלום ושהוא איננו מכיר את האדם שמבקש את ההלוואה. קל לראות את הצד השחור בכול אוכלוסיה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 02:05.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    נו ו.... למה זה מפריע לך אם הרב קובע א' או ב' לפי מה שהבנתי אתה גם ככה לא שומע בקול הרבנים ,אז איך זה משפיע עליך ?
    ומה אם אנשים שקיבלו תרומה אבל בלי שום קשר לדת לא מוכנים לתרום בעצמם ?
    הנושא הנדון כרגע הוא אישה חרדית שבעצת הרב שלה לא חותמת על כרטיס אדי, יתרה מזאת לאחר קבלת תרומת איבר (שלא תאם את פסק ההלכה אבל זה הרב התיר, נחמד מצידו).
    אמרתי כבר קודם ואני אחזור על דברי.
    זאת צביעות.
    במידה ואני אתקל בסיטואציה בה אדם חילוני מקבל איבר ובעצת אדם אחר לא יחתום על כרטיס תורם מתוקף איזה אידיאולוגיה שקר כלשהי אני אצא בקול זעקה גם כן ואתריס נגדו.

היהדות לא מתייחסת לגויים כמו אל חלקי חילוף ההפך היא מכבדת אותם.
    אולי ההפך הוא הנכון אולי "החלקי חילוף" של הגויים בהרבה יותר טובים מאשר היהודים ובגלל זה הרב מתיר לקחת רק מגויים.
    אפשר להסתכל על זה גם הפוך ומכיוון שלא טרחתה לבדוק את הסיבה האמיתית ,הסיבה שאתה העלתה והסיבה שאני העלתי הם רק השארות וקח הם ישארו!
    לא חברי היקר לאורך כל התלמוד היהודי מתייחסים לגויים בתור נחותים מהעם הנבחר ("העם הנבחר" דומני שזה סוג של רמז מתרים, לא כך?)
    אל תנסה להוציא דברים מהקשרם כאשר זה לא נוח לך, היהדות היא גיזענית ומפלה

לאנשים מסויימים יש מרירות כלפי האכלוסיה החרדית (ואני לא מדבר בתור חרדי) הם מכללים אותם כמו: "כול החרדים הם..." וגורמים להם לעוול. אפשר לחשוב שחילוניים הם יפי נפש ,חסידי אומות עולם ,גם חילוניים שקיבלו תרומות איברים לא רוצים לתרום איברים בעצמם אז מה אותם אתה לא סופר ? רק את החרדים אתה סופר כי שם קל לך להוציא את המרירות ?
    יש סיבה שסטריאוטיפ נוצר, אני אגלה לך אפילו איך.
    מאחורי כל סטיריאוטיפ יושבת לה אמת גרעינית.
    האמת הגרעינית בסיפור שלנו היא שאדם חרדי לא יבצע פעולה שאינה ברורה מהלכות למעשה ללא עצת רב.
    עכשיו ניתן להסכים איתי די בקלות שחתימה על כרטיס תורם יתכן ומתנגשת עם תחיית המתים לעומת זאת היא עוזרת לאדם במצב בפיקוח נפש (שזאת מצווה) אז קוראים לרב לבוררות, הרב יבחן את הממצאים בצורה יבשה ויביע ב 99% מהמקרים התנגדות וזאת משום שלפי ההלכה בתחיית המתים על האדם להיות שלם ולכן חתימה על כרטיס תורם מעמידה את שלמות גופו של האדם בסכנה.
    אזי החתימה לא חוקית לפי ההלכה.

זאת ידידי נקודה קונקרטית וזה דבר שניתן לשייך לכל חרדי אמיתי באשר הוא יהיה.
    זה הוא כבר אינו סטיריאוטיפ וזה חברי היקר מה שמשניא את ההתנהגות החרדים על אנשים שכמותי

ולמה אתה לא מביאי את היופי שבאוכלוסיה החרדית כמו הגמח"ים שלהם שהם נותנים הלוואה ללא ריבית ,בוא תראה לי אחד באוכלוסיה החילונית שהיה נותן למישהו הלוואה ללא ריבית מתוך ידיעה שהוא לא ירוויח מכך כלום ושהוא איננו מכיר את האדם שמבקש את ההלוואה. קל לראות את הצד השחור בכול אוכלוסיה.
    באופן טבעי מכיוון שאני מגיע מהצד השני של המתרס (לא החרדי) אני מביע נקודת ראות חד צדדית, נתפסתי אשם כלא אותי בצינוק וקרא לי בוגד תמכתי בדיעותי וניהלתי דיון פוליטי תקין.
    אני לא מעלים חסרונות בהתנהגות חילונית, אני פשוט מדגיש עוולה שנעשתה ע"י יציג בציבור החרדי הבדל של שמיים וארץ.
    הייתי מציע לך לבחון את נושא הרטוריקה, אני לא יכול להכניס בדעתי את כל הצדדים הנוגעים בדבר.
    לכן הטענה שלך היא פופוליסטית ולא קונקרטית לנושא..

אשמח אם להבא לפני שתגיב תבחן את טענתך ותוודא שהיא כן רוונטית לנושא הנדון בלבד ולא מרחיבה אפיקים לאיזורים בהם הדיון לא אמור לגעת..
    זה יפה שאתה מנסה לפתח דיונים צדדים כדי להרחיק את הדיון המרכזי מתשומת הלב.
    אבל זה לא מפחית מעצם הצביעות של אותה גברת.

טענה סופית ברשותך
    *צריך להוציא חוק שכל אדם (בין אם חילוני או דתי) שלא מסכים לחתום על כרטיס תורם לא יהיה זכאי לקבל תרומת איבר במקרה הצורך

זה הכל סוף פסוק

מה אתה מופתע
    הם מאמינים שהעולם נוצר ב7 ימים
    כשביום הרביעי נוצרה שמש וביום הראשון היה אור. איך היה אור בלי שמש? טמטום
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-10-2012 בשעה 15:46.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

אתה כנראה לא קראת מה שכתבתי לגבי התייעצות עם רב...

לגבי לקבל יכול להיות שמבחינה הלכתית יש עם זה פחות בעיה במיוחד אם בלאו הכי יוציאו לבנאדם את האיבר המדובר.

אבל אני כן חושב שצריך להיות חוק כזה שתן קדימה בזכות לקבל איברים להשתלה למי שחתם בעצמו על כרטיס אדי.

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה

לגבי לקבל יכול להיות שמבחינה הלכתית יש עם זה פחות בעיה במיוחד אם בלאו הכי יוציאו לבנאדם את האיבר המדובר.

אבל אני כן חושב שצריך להיות חוק כזה שתן קדימה בזכות לקבל איברים להשתלה למי שחתם בעצמו על כרטיס אדי.
    האם תיהיה מוכן לקבל חלקי חילוף מיהודים אם הרב לא מסכים?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-10-2012 בשעה 11:48.

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה

האם תיהיה מוכן לתרום איברים לגוי כשתמות?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-10-2012 בשעה 11:49.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect