קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Flashget v1.71 - Incl GOLD Crack-TE
    על ידי Fury בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 14:04
  2. Audio Editor Gold v7.5.3
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 22:20
  3. WinRAR Gold Plus Extras
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 19:25
  4. ABBA Gold: Greatest Hits Full CD All-In-One
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:42
  5. Applet Menu Builder GOLD 1.0
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 21:21
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

סיקור: Beluga Gold - עמוד 2

בכל מקרה בקבוק של 700 מ"ל לא תופס יותר מדי מקום (אם אתה מאכסן אותו בלי הקופסה).

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    בכל מקרה בקבוק של 700 מ"ל לא תופס יותר מדי מקום (אם אתה מאכסן אותו בלי הקופסה).
    הבעיה היא שאני עם ההורים והם לא אוהבים אלכוהול. פעם קודמת שהבאתי הביתה שפכו לי בקבוקים לכיור(חושבים שאני אלכוהוליסט-.-").
    אני רוצה לקנות משהו איכותי עם חברים ולשתות בחוץ. 700 זה לא יותר מדי בשביל 3-4 אנשים?

700 בשביל 3-4 זה אחלה. כל אחד יקבל כוס-שתיים שזה מצויין בשביל סטלה. אולי מוודקות זולות יותר כמות כזאת היתה גורמת לבחילה, אבל בלוגה גולד לא יודעת מה זה בחילה. אם יש לכם את הכסף תהנו.

משתמש על רמה האוואטר של EMINƎM
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    4
    נקודות
    2,570
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    א' - אורז, ב' - בורקס, ג' - גוש בשר גדול, מה היא ד'? זו היא דבע , שאוכלת את הכל!!

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    נראה לי קיבלתי אורגזמה רק מלקרוא את החווית שתייה חחחחחחחחחחחחחח
    חחחח כן
    כשמחיר הסיגריות עולה בחמישה שקלים אני לא רוצה לחשוב בכמה בקבוק כזה עולה...
    בכל מקרה מגורה מהתיאור ואחלה של סיקור.

אין ספק שהסיקור מגרה ברמות על. אני אגיד לך את האמת אני לא סובל וודקה וניסיתי כמה סופר פרימיומים כאלו, אני פשוט לא איש של וודקה אני מעדיף להתפנק על וויסקי או קוניאק איכותיים. לא שתיתי וודקה כמה שנים טובות אבל אחרי קריאת הסיקור בא לי לנסות אותה חבל שהמחיר 1300 שח שזה בחיים אני לא יוציא על וודקה. קיצר קטלני אחי אם אתה שותה קוניאק אני אשמח לאיזה סיקור של קוניאק איכותי אבל לא הנסי או רמי מרטין משהו לא מוכר.... התלהבתי כי שנפתח הפורום הזה הוא נקרא פורום תרבות השתיה לפני מספר שנים ואני ועוד מישהו ניהלנו אותו וזה היה שונה בהרבה ממה שהולך פה היום זה היה פורום איכותי שמדבר על תרבות השתיה וכתבנו מלא סיקורים מתכונים הסברים והיה כיף. אני שמח שאתה מחזיר לו את הרמה בחזרה. תמשיך לכתוב
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 10-10-2012 בשעה 17:40.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אין ספק שהסיקור מגרה ברמות על. אני אגיד לך את האמת אני לא סובל וודקה וניסיתי כמה סופר פרימיומים כאלו, אני פשוט לא איש של וודקה אני מעדיף להתפנק על וויסקי או קוניאק איכותיים. לא שתיתי וודקה כמה שנים טובות אבל אחרי קריאת הסיקור בא לי לנסות אותה חבל שהמחיר 1300 שח שזה בחיים אני לא יוציא על וודקה. קיצר קטלני אחי אם אתה שותה קוניאק אני אשמח לאיזה סיקור של קוניאק איכותי אבל לא הנסי או רמי מרטין משהו לא מוכר.... התלהבתי כי שנפתח הפורום הזה הוא נקרא פורום תרבות השתיה לפני מספר שנים ואני ועוד מישהו ניהלנו אותו וזה היה שונה בהרבה ממה שהולך פה היום זה היה פורום איכותי שמדבר על תרבות השתיה וכתבנו מלא סיקורים מתכונים הסברים והיה כיף. אני שמח שאתה מחזיר לו את הרמה בחזרה. תמשיך לכתוב
    תודה על התגובה. בקשר לקוניאק אני לא ממש אוהב, אבל אתה מוזמן לכתוב סיקור בעצמך. אם הוא יהיה מושקע אני אדאג להעלות אותו למאמרים (רק שים לב שאתה מעלה את התמונות לשרת של אטרף, לא אני כתבתי את החוקים).

אני אישית כמו שאמרתי מעדיף וודקה על משקאות אלכוהוליים אחרים, אבל אני גם אוהב וויסקי. כמובן שכל אחד מעדיף משהו אחר. אני מאמין שאפילו מי ששונא וודקה יהנה בלוגה גולד, אבל כמובן שאני לא אצפה ממנו להוציא כאלו סכומים.
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 10-10-2012 בשעה 18:21.

משתמש כבוד האוואטר של Limit-D
    לייקים
    38
    נקודות
    1,396

דווקא הייתי בדיוטיפרי לפני חודש והודקה הזאת היתה במבצע באזור ה140-170 דולר לבקבוק

ציטוט נכתב במקור על ידי Limit-D צפיה בהודעה
    דווקא הייתי בדיוטיפרי לפני חודש והודקה הזאת היתה במבצע באזור ה140-170 דולר לבקבוק
    וואו, במחיר כזה הייתי קונה 2-3

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    עכשיו אין לך זמן לשתף אותנו בכמה דברים?
    אני אשמח לקרוא וגם לעזור במה שצריך
    ".It always seems Impossible until it's done"

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect