בכל מקרה בקבוק של 700 מ"ל לא תופס יותר מדי מקום (אם אתה מאכסן אותו בלי הקופסה).
בכל מקרה בקבוק של 700 מ"ל לא תופס יותר מדי מקום (אם אתה מאכסן אותו בלי הקופסה).
|
|
700 בשביל 3-4 זה אחלה. כל אחד יקבל כוס-שתיים שזה מצויין בשביל סטלה. אולי מוודקות זולות יותר כמות כזאת היתה גורמת לבחילה, אבל בלוגה גולד לא יודעת מה זה בחילה. אם יש לכם את הכסף תהנו.
אין ספק שהסיקור מגרה ברמות על. אני אגיד לך את האמת אני לא סובל וודקה וניסיתי כמה סופר פרימיומים כאלו, אני פשוט לא איש של וודקה אני מעדיף להתפנק על וויסקי או קוניאק איכותיים. לא שתיתי וודקה כמה שנים טובות אבל אחרי קריאת הסיקור בא לי לנסות אותה חבל שהמחיר 1300 שח שזה בחיים אני לא יוציא על וודקה. קיצר קטלני אחי אם אתה שותה קוניאק אני אשמח לאיזה סיקור של קוניאק איכותי אבל לא הנסי או רמי מרטין משהו לא מוכר.... התלהבתי כי שנפתח הפורום הזה הוא נקרא פורום תרבות השתיה לפני מספר שנים ואני ועוד מישהו ניהלנו אותו וזה היה שונה בהרבה ממה שהולך פה היום זה היה פורום איכותי שמדבר על תרבות השתיה וכתבנו מלא סיקורים מתכונים הסברים והיה כיף. אני שמח שאתה מחזיר לו את הרמה בחזרה. תמשיך לכתוב![]()
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 10-10-2012 בשעה 17:40.
תודה על התגובה. בקשר לקוניאק אני לא ממש אוהב, אבל אתה מוזמן לכתוב סיקור בעצמך. אם הוא יהיה מושקע אני אדאג להעלות אותו למאמרים (רק שים לב שאתה מעלה את התמונות לשרת של אטרף, לא אני כתבתי את החוקים).
אני אישית כמו שאמרתי מעדיף וודקה על משקאות אלכוהוליים אחרים, אבל אני גם אוהב וויסקי. כמובן שכל אחד מעדיף משהו אחר. אני מאמין שאפילו מי ששונא וודקה יהנה בלוגה גולד, אבל כמובן שאני לא אצפה ממנו להוציא כאלו סכומים.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 10-10-2012 בשעה 18:21.
דווקא הייתי בדיוטיפרי לפני חודש והודקה הזאת היתה במבצע באזור ה140-170 דולר לבקבוק