מה אתם עושים?
מה אתם עושים?
|
|
אם מדינת ישראל תהיה מדינת דת אני ארד מהארץ.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
חחחחחחחחחח איזה הגזמה
אתם רואים למה בכל דיון אני אומר שאם התקשורת רוצה היא מכניסה כל מה שהיא רוצה לראש של אנשים?
ממתי המדינה התחילה בכלל בתהליך להפיכה של מדינת דת!?
המדינה במצב הקיים תתקשה מאוד אם תהיה דתית, ודווקא ההפך הוא נכון-מדינת ישראל לאט לאט מתמלאת בחילונים אז די לחרטט בשכל
טוב מאוד
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
א. עם כל ההדרת נשים הכניסו מספיק לראש של החילונים שהם הולכים למות כי החרדים משתלטים על המדינה
ב. זה לא קשור אחי, אז מה אם אין תחבורה בשבת? זה שהחרדים יצאו את החברות שיעשו את זה אז זה לא אומר שהמדינה מתחרדת וגם הכשרות זה רק בגלל שהבעלי מוסדות רוצים יותר לקוחות, לך זה לא אמור להפריע שהמסעדה שאתה אוכל בה כשרה!
ג.אז מה אתה מעדיף? שהערבים יכסו את המדינה ואנחנו נהיה מיעוט? הם דווקא מצילים את המדינה מהישארותה יהודית!!!
לא צריך מקור אמין! תסתכל על מה שהולך סביבך, כל גן בשבת מלא בילדים שמעשנים נרגילות והכל, זה לא היה פעם!, החילונים מתרבים כמו שהדתיים מתרבים זה לא קשור בכלל!
זה שיש יותר ילדים שמעשנים נרגילות בשבת זה בגלל שיש יותר ילדים שמעשנים נרגילות בכללי.
יש מלא מלא חוזרים בתשובה בשנים האחרונות, + הריבוי הטבעי בציבור הדתי והחרידי גדול בהרבה משל הציבור החרדי.
זו מגמה של עליה באחוז הדתיים.
אם אתה רוצה נתונים מדויקים במקום לקבוע לפי כמות הילדים שמעשנים נרגילות בשבת, אתה יכול להסתכל באתר של הלשכה הישראלית לסטטיסטיקה.
קרדיט לי
פרידריך ניטשה.
חחח מכל מה שכתבתי זאת השאלה שלך?
למה אתה לא אומר על ריבוי הערבים? למה אתה לא מעלה את המצב שהמדינה תהפוך לערבית מריבוי הערבים?
הרי אם יהיה כאן רוב ערבי אתה מודע לכך שלא יישאר לנו מה לעשות לגבי הרעיון שישראל תהיה מדינה יהודית.
טוב, אולי יש יותר ילדים לחרדים, ויש חזרה בתשובה אבל רק שתדע שיש גם חוזרים בשאלה, יש אנשים שיורדים מהארץ ויש גם הרבה עולים שלאו דווקא דתיים, אבל אני יכול להגיד לך שלא יהיה כאן ראש ממשלה חרדי כי אני אישית שאני דתי אני מעדיף להצביע לביבי מאשר לש"ס שלא יוכלו להחזיק את המדינה
אני לקחתי גם את זה בחשבון.
רוב היורדים מהארץ הם חילונים ככה שזה רק יוצר פחות חילונים בארץ.
יש הרבה יותר חוזרים בתשובה מאשר חוזרים בשאלה.
באמת לא נראה לי שלא יהיה ראש ממשלה חרדי רק בגלל שאתה לא מצביע לש"ס. יש עוד אנשים במדינה.
אני מכיר ויודע שיש הרבה דתיים לאומיים שמצביעים לש"ס. אפילו מסורתיים.
מספיק לראות את כמות החרדים הספרדיים במדינה ואת כמות המנדטים של ש"ס כדי להבין שלא רק החרדים הספרדיים מצביעים להם.
אם המגמה תמשיך ככה בתוך כמה שנים יהיה גם ראש ממשלה חרדי.
קרדיט לי
פרידריך ניטשה.
קרדיט לי
פרידריך ניטשה.