The Moon
נכתב במקור על ידי INVADER ממשיכים! טריוויה: איזה הרחבה(מפה) היא ה13 במספר שיצאה לMW3? piazza?
נכתב במקור על ידי BlacKJacK21 The Moon ? זה בבלאק אופס נכתב במקור על ידי .Yuval piazza? לא... זה כולל משימות לספיישל אופס ומפות רגילות\פייס אוף
נכתב במקור על ידי INVADER ? זה בבלאק אופס לא... זה כולל משימות לספיישל אופס ומפות רגילות\פייס אוף Liberation
נכתב במקור על ידי INVADER ? זה בבלאק אופס לא... זה כולל משימות לספיישל אופס ומפות רגילות\פייס אוף לא הבנתי ממש את השאלה ..
נכתב במקור על ידי LikeANoob לא הבנתי ממש את השאלה .. נכתב במקור על ידי .Yuval Liberation התשובה היא IRON CLAD.. השלם את המפה(MW3) : ERO..
נכתב במקור על ידי INVADER התשובה היא IRON CLAD.. השלם את המפה(MW3) : ERO.. יש בכלל כזו מפה ? בדקתי ואין
נכתב במקור על ידי INVADER התשובה היא IRON CLAD.. השלם את המפה(MW3) : ERO.. זו המפה שאני חושב שהכי קרובה למילה שנתת UNDERGROUND
נכתב במקור על ידי LikeANoob יש בכלל כזו מפה ? בדקתי ואין אין מפה כזאת
נכתב במקור על ידי .Yuval אין מפה כזאת זה מה שחשבתי
נכתב במקור על ידי LikeANoob יש בכלל כזו מפה ? בדקתי ואין נכתב במקור על ידי LikeANoob זו המפה שאני חושב שהכי קרובה למילה שנתת UNDERGROUND נכתב במקור על ידי .Yuval אין מפה כזאת נכתב במקור על ידי LikeANoob זה מה שחשבתי כולכם טועים, זאת מפה לMW3 ואני אתן לכם רמז היא מפת הרחבה.
נכתב במקור על ידי INVADER כולכם טועים, זאת מפה לMW3 ואני אתן לכם רמז היא מפת הרחבה. erosion
נכתב במקור על ידי .Yuval erosion יפה! עוד אחד:השלם את המפה(MW3) : GET...
נכתב במקור על ידי INVADER יפה! עוד אחד:השלם את המפה(MW3) : GET... באמת שאין לי מושג אולי תוכל לעשות סיגנון אחר ? כמו מילים מבולבלות או מצא את המילה ? אני לא יודע את המפות האלה תודה (;
Getaway?
חוקי הפורום