|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
יוואאאווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח שמעתי את זה לפני שנים ולא מצאתי את זה מאז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני חייב להיכנס לוונט הזה לראות מה הולך שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מה נשמע כולם? עדיין משדרים ביטחון?![]()
מה נשמע כולם? עדיין יש לכם AA?
ובונא אני אמנם חש פה ושם כי יש לי ממה לחוש אבל בניגוד לסניה שלכם והמזדיינים האלה שמבזבזים לך תזמן ועוד דורשים על זה כסף אני לא דורש כלום. רק שתספקו לי את מנת הצחוק היומית ואולי על הדרך משהו יכנס למוח הכובעי שלכם.
וקיבלתי באן מF X P.לא מבין גם את המזדיינים שאומרים שאני וPROCOD זה אותו אחד, הוא בכלל לא מצחיק. הטרול היחידי שיותר גרוע ממנו זה רסטה הכובע הזה.
ולגבי הוונט,
זה גאוני מזכיר לי תסטלנים האלה שיורדים על ילדי כאפות בכיתה (שאחר כך הולכים ללמוד פיקאפ כדי לעשות את "נקמת היורמים!!!!111111") עם קללות שהם מביאים אלוהים יודע מאיפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח ואז הם בוכים למורה וכל הכיתה מתה מצחוק יאוווו איזה נוסטלגיהההההההה
זה כזה קלאסי כל פעם מחדש אני נקרע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי הילד הזה בכה על אמת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אני בוכה ההההההההההההההההההההההההההההההההה זה כזה טוב זה אף פעם לא מתיישן
נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 10:50.
קאמבקק
נו טיילר, ספר חוויות מאפאקספי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נחשפו יותר סקאמרים ממה שאתה חושב.
המנהל שם בכלל זיין שכל בתול מכוער שמן ונמוך, והפעם יש לי מקורות מהמציאות שמאמתים את זה. והוא הטריד בפייסבוק ידידה שלי שהייתה חברה של חבר. שהיא עוד ילדה טובה כזאת אחרות שאני מכיר היו בכלל מעלימות תמזדיין הזה הבני סלע הזה.
זה למה אני שונא כובעים. אשכרה חפרה לי כמה שהיצור הזה מטריד אותה והראיתה לי תפייסבוק שלו ואמרה "הנה היצור שחופר לי". התמונות הן אותן תמונות שהכובע הזה פרסם בF X P...והזבל הזה כולו בסרטים שהוא "מושך אותה" ו"מושך בנות" טפו עליו ילד חרא
צירוף מקרים????????????????????????
ויש לי עוד סיפורים פי 10 יותר מפדחים עליו שאני מעדיף לא לדבר עליהם כי זה יחשוף אותי פה. אני רק אגיד שדפקו לו ברז אחרי שסינג'רו אותו ואני קשור לזה בעקיפין.![]()
נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 11:33.
שמעתי יש לו גם אוטיזם קל כזה. כאילו, הוא לא מבדיל מי חבר שלו מי מנצל אותו וכו'...אין לו חוש חברתי.
הבן אדם חולה נפש, משוגע ומסוכן לסביבה שמטריד בנות. הוא בני סלע בפוטנציה. צריך לכלוא את כל הפסיכים האלה בכלובים ולא להוציא לרחוב. ואולי לתת להם לעבוד בעבודות פרך שלא ישתעממו עם היצרים שלהם או לסרס אותם. אסור לזבל האנושי הזה להתרבות.
נערך לאחרונה על ידי electro and weed; 12-10-2012 בשעה 11:39.
http://www.facebook.com/lior.niazov זה???
לידידה שך קוראים אופיר במקרה?
גם אני שמעתי איזה סיפור איתו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מפורום F X P ממה שהבנתי, לא מפה.