כשבאתי לפורום הייתי 50-50 פלוס מינוס בכל מה שקשור לדעת
לפי אשכולות רבים שעיינתי בהם אני נוטה להאמין באתאיזם
אתאיסטים שכמוכם... ניצחתם!!!
כשבאתי לפורום הייתי 50-50 פלוס מינוס בכל מה שקשור לדעת
לפי אשכולות רבים שעיינתי בהם אני נוטה להאמין באתאיזם
אתאיסטים שכמוכם... ניצחתם!!!
|
|
חח להאמין באתאיזם?
יש בעיה לוגית מהותית במשפט הזה.
אתאיזם זאת אינה אמונה זאת היא דרך חיים.
אתאיזם היא הגדרה ישרה למחסור באמונה.
ולכן להגיד אני מאמין באתאיזם זה קצת פרדוקס.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ממה שראיתי באופן אישי בשנים האחרונות, כל פעם שמישהו חצוי בדעתו מגיע לאזור שבו מתנהל דיון בנושא. הוא מסיים בצד האתאיסטי. אני מניח שזה אחרי שמישהו כזה מקבל מצד המאמינים תשובות ריקות מתוכן, בעוד הצד האתאיסטי מנומק בעובדות ובהיגיון. מידי פעם מגיעים הטרולים שמשחקים אותה מפתחים מוח, אבל מהר מאוד זה עובר לקללות או טענות שהאתאיסטים משקרים או טועים בלי כל בסיס.
וכדי לפשט את ההגדרה, אתאיזם, זו אי אמונה באל או אלים.
יש לאנשים את התפיסה שברירת המחדל זאת אמונה. זה לא נכון. אמונה נבנית על משהו (במוצדק או לא) וחוסר אמונה זאת ברירת המחדל.
עד שלא היו תאיסטים. לא היו א-תאיסטים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
זה בגלל שהחיים של האתאיסטים מבולבלים הם מחפשים את עצמם (מחפשים את האמת) אבל אנחנו פה המאמינים כדי לכוון אותם לעזור להם למצוא את האמת.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
סטטיסטית, האתאיסטים חכמים יותר. אז טענה של מבולבלים, היא לא כל כך במקום.
שנית, אמת לא מבוססת בקושי יכולה להקרא אמת.
בוא נדבר עובדות ברשותך. בנתיים לתאיסטים אין.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
כשמסתכלים על האמונה מהצד הלוגי, לא נשארת אמונה. היא מתחלפת בידע.
וזה גם מה שמגניב. אתה לא צריך ״לזרום איתי״ כדי שאני יהיה צודק. אם הסטטיסטיקה מעניינת אותך, תשתמש בגוגל.
נערך לאחרונה על ידי firya; 14-10-2012 בשעה 18:37.
מראש לא כל-כך הבנתי את המטרה של ה'דיון' הזה, כעת הוא בוודאי מיצה את עצמו.