|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
minimax, many cocks he sucks,
i think this sesless babble,
is how this little bithchass raps...
oh, my god, he's got three rhymes
run for your lives !
oh no, he's commited crimes !
he plays the violin on resting-times !
watch out, cause here he comes,
his lips with cum,
his cheeks red cause i slapped him some..
איבדת ת'בתולים בגן לא אתה כל כך מגניב ראסטה מאן
קיצר חבר'ה, אם תסתובבו עם מכוערים זה יפגע בכם. אם תסתובבו ב2 עם מכוער, זה יעלה לכם ת'ערך מסיבה אחת פשוטה: הבחורה רואה 2 גברים עורכת השוואה אתה לוקח אותו בכל מובן של מראה, היא תמשך אליך יותר אוטומתי.
אבל כאן הקאטץ', זה לא אותו דבר עם בחורות.
תסתובב עם מכוערת - יתפסו ממך כאחד שלא משיג כוסיות
תסתובב עם כמה מכוערות - יתפסו ממך עוד יותר נואש
יום טוב
אגב, בגלל זה אני ממליץ לחבר'ה שנואשים לאבד בתולים ועדיין לא יודעים איך לעשות את זה כי אף חבר שלהם לא יוצא איתם לשום מקום, פשוט למצוא אנשים אחרים.
הסביבה תוקעת אותכם מאחור, אני מכיר אנשים שנראים פי 10 עליכם שמסתובבים עם האנשים הלא נכונים ונראים כמו ילדים זרוקים כל יום שישי בספסלים לבד בלי בנות
מצד שני אני מכיר אנשים ממוצעים פלוס (בכל זאת יש להם לסת) שמתסובבים איתי ומסתובבים עם אחרים םוואלה הבנות זורמות אוטומתי כי המעגל של החברים אוטומתי נכנס גם אליך
ואיזה מעגל חברים כבר יש ל3 חברי ילדות שלך מהגן שלא חיבקו ילדה בחיים שלהם וחורשים ב9GAG כל היום ברחוב עם הראש למטה לאייפון שלהם כמו אפסים.?
ראסטה לא יודע להחלין שירים
כתב את האחרון כשמתחת לבית שלו היו שוטרים
כל היום נייס גאי הוא לוקח
הוא חושב שהוא היטמן כי הוא קירח
פעם חשב שהוא חיים נחמן ביאליק
ניגש לבחורות עם משפט פתיחה "הכניסי תחת כנפייך"
את כל עזריאלי הוא אולי מכיר
אבל בתאכלס הוא ג'יגולו בתל כביר
את הכובע הוא לא מוריד הוא נכנס איתו למקלחת
כדי שהדוש יעבוד ולא יצחק לו על הקרחת
על מי אני עובד - יש לו ראסטה
זה סימטרי עם הגוף שלו כי הוא בטטה
GO ASSBURGERS!!!
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 15-10-2012 בשעה 23:00.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
ראסטה קירח, דווקא קונספט מעניין
אולי תסביר לנו למה אדוני מתכוון ?
באמת שאתה לא מעניין ליאת הביצה,
לכן לפני שאתחי להוכיח
אשלח אותך להתחבר לממצצה
אני מאמין במה שאני רואה
לא בכמה טרולים שמזיינים תשכל נורא יפה
ומה שאני רואה זה שאין שום פאקינג קשר ירוק
בין איך הלסת שלך נראית לבין כמה עובד הזרנוק
ולא, גם אין קשר לכסף
אולי אצלך כן, כי היא הרי עובדת..
אבל תחנת רכבת בג' לא נחשבת !!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 15-10-2012 בשעה 23:08.
רסטה?!
לאילת עם סניה טסת!
נשבע לכם שלא שמעתי על הסניה הזה עד שאתם הגעתם לכאן ימושפעים
אבל מה אחד הכובעים שלי אשכרה בול כמו שלו אז אני כבר אוהב אותו![]()
רסטה?!
עם בימבה נדרסת!
נערך לאחרונה על ידי Aspergers Syndrome; 15-10-2012 בשעה 23:17.
חחחחחח דווקא אחלה PR כשחושבים על זה ... הממממ
I WONDER ..............