אבי התאשפז ביום שני עבר 2 ניתוחים ברגל עקב זיהום דלקת חמורה. אימי נכה משותקת בחצי גוף ימין .יש לי אח בן17 תלמיד. ויש לי תש 5. מצב כלכלי קשה המון חובות ועיקולים יש לאבי.
ביום שני יצאתי לטיול עם הבסיס ובמהלך הטיול ניסיתי לארגן לי מיוחדת ליום שלישי לא רצו לאשר לי כי אני נמצאת בתורנות רסר.. בסוף אחרי בכי ארוך אישרו לי .. מיוחדת ליום שלישי.
אבי עבר ניתוח נוסף ונישאר מאושפז היום, פניתי לקצין העיר שידברו עם המפקדים שיאשרו לי את המיוחדת לרביעי וחמישי ,התקשרו למפקדת היא התקשרה אלי ואמרה שהיא לא יכולה לאשר לי את המיוחדת כי אין לה חיילים שיחליפו אותי ברסר..אני חייבת לעמוד בחנות אין אפשרות שהוא יפסיד את הכסף יש לו מינוס וחובות ענקיים לא הייתה ברירה ואני נפקדת היום וכניראה גם מחר .
המצב קשה אין מי שיעזור לי והמפקדת אומרת לי שאחי לא ילך ללימודים..הוא בביהס צבאי ולא יכול להפסיד חומר...
מה אני אקבל ?האם אצא זכאית!?האם אני צודקת?האם זה הוגן???? האם לקבול? בכללי היא מתעלמת מהבעיות לא משחררת אותי מוקדם,אני מגיעה כל יום ב6וחצי בערב אימי נשארת רעבה עד שאני באה מחכה למקלחת,היא יורדת עלי כל הזמן ואומרת לי שהיא לא תאשר לי לקחת את אימי הנכה לטיפולים... עובדת עצות !!!

ציטוט ההודעה