קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני חושב ממש טובה {of to WAR}
    על ידי Tita בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-03-2007, 08:58
  2. [קונה]דגל של הארץ ברזיל+מפה של הארץ באיכות טובה,ולא גדול מדי
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 17:29
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 21:27
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 22:53
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 75

יש לי חברה ממש טובה ולא זורמת... אני שואלת בשבילה כי היא במצב נואש.. - עמוד 3

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תהרגו אותי אני לא מצליח להבין אתכם יש להתמקד על חיסרון כדי להצביע על דרך לשפר אותו
    ויש פשוט להנהג כמו זבלים.
    מה זאת ההתנהגות המחורבנת הזאת.
    מי שם אתכם מעל כולם ונתן לכם את הזכות לשפוט אוכלוסיה על סמך התנסות נקודתית שהייתה או לא הייתה לכם עם חלק לא כל כך מיצג ממנה?
    אנשים הם מערכת נורא מורכבת של אלמנטים ושום דבר לא באמת מגדיר אותם.
    אדם יכול להיות חנון כהגדרתכם ובכל זאת להיות אדם מאוד חברותי אין פה שום חוקיות.
    אז תפסיקו לזיין את השכל בחייכם.
    בחרתם להתמקד על הדבר הכי תפל פה באשכול וזה פשוט מראה על חוסר ניסיון ופחד שקיימים בחיים שלכם /=
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-10-2012 בשעה 04:45.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

היא צריכה לפגוש בחור שיוזם,בחור שעושה את כל העבודה,ככה גם היא תוכל להפתח,או שהיא פשוט צריכה ללמוד לזרום.
    שתיזום אפילו קצת,היא צריכה לתת לו להבין שהיא בעניין,ואם הבחור סבבה עם ראש פתוח וזורם,הוא יעשה את מה שהוא צריך לעשות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תהרגו אותי אני לא מצליח להבין אתכם יש להתמקד על חיסרון כדי להצביע על דרך לשפר אותו
    מי שם אתכם מעל כולם ונתן לכם את הזכות לשפוט אוכלוסיה על סמך התנסות נקודתית שהייתה או לא הייתה לכם עם חלק לא כל כך מיצג ממנה?
    בחרתם להתמקד על הדבר הכי תפל פה באשכול וזה פשוט מראה על חוסר ניסיון ופחד שקיימים בחיים שלכם /=
    תודה רבה על הפסיכולוגיה בשקל
    רק בגלל זה לא מעוניין לענות לך ברצינות

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    תודה רבה על הפסיכולוגיה בשקל
    רק בגלל זה לא מעוניין לענות לך ברצינות
    קודם כל, זה לא פסיכולוגיה. שנית, זה לא בשקל.
    וגם- עצם העובדה שאמרת שלא תטרח לענות לו זו תשובה, אם כי תשובה ילדותית למדי.

רוב העיסוק של הגולשים בפורום הזה הוא ויכוח, אם חושבים על זה טוב. רבים מן הגולשים נטפלים לפרטים קטנים ושוליים ועושים מהם עניין אפילו כשלא מדובר בהם.
    שאלתי: איך אני, כחברה, יכולה לעזור לל' להשתחרר ולגרום לסאי לשמור איתה על קשר.
    מה שקיבלתי: דעות קדומות על בני פחות מ-17, דעות קדומות על חנונים, עימותים בלתי רצויים, רצף של עלבונות על אנשים שכן חשובים לי ומצברוח נורא. בעיקר בזכות minimax ו- ShinTen. תודה רבה, באמת...
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה
    כוסעמק עם ה"ילדותי" הזה.. נמאס לי שכל הזמן באינטרנט משתמשים במילה ילדותי.. וואלה אם אני ילדותי אתם תינוקיים.
    אז וואלה גברת אילרה בואי תסבירי לי מה ילדותי במה שאמרתי. לפי מה שזכור לי ניקדתי את המשפט וניסיתי להיות כמה שיותר מדויק ועם כמה שפחות שגיאות כתיב. מה לעשות האספרג'ר IS STRONG WITH ME.

וואלה גם אם זה ילדותי - מתי אותם ה"לא ילדותיים" יביעו בוגרות ואשכרה יגיבו בצורה הבוגרת שלהם? לקרוא למשהו ילדותי בזמן שזה הדבר היחידי שאתם אומרים (לפעמים מוסיפים כמה זיוני שכל לא חשובים) זה אירוני אחושרמוטה. בואי תגיבי על הדברים ה"ילדותיים" שאמרתי. תצאי בוגרת. או MILF. או לא יודע מה. תראי שיש לך יכולת לומר משהו מעבר ל"ילדותי" הזה אם משהו לא עומד בקו ישר עם נקודת המבט שלך.
    רוב העיסוק של הגולשים בפורום הזה הוא ויכוח, אם חושבים על זה טוב. רבים מן הגולשים נטפלים לפרטים קטנים ושוליים ועושים מהם עניין אפילו כשלא מדובר בהם.
    מה שקיבלתי: דעות קדומות על בני פחות מ-17, דעות קדומות על חנונים, עימותים בלתי רצויים, רצף של עלבונות על אנשים שכן חשובים לי ומצברוח נורא. בעיקר בזכות minimax ו- ShinTen. תודה רבה, באמת...
    ויכוח = נקודות מבט שונות. את רוצה נקודת מבט אחרת לכי לפורום אחר שמתחיל בF ועם אומרים את האות האחרונה בשם שלו פעמיים יוצא "פיפי" ותחפשי ווינג לסארג' בעזריאלי. לא מתאים לך - אל תשתתפי, אף אחד לא הכריח אותך. אה ואגב, ציניות ושטויות. שתי מילות מפתח.

מה שקיבלת זה מה שאנשים חושבים, זאת אומרת הניסיון שלהם בחיים שעיצב את נקודת המבט שלהם. לי אישית נמאס מכל האלה עם ה"דעות קדומות". אולי גם תקראי לי גזען כי אני מעדיף שלא לגור בשכונה של כושים בחו"ל?
    אה, וגם אני אוהב אותך.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 20-10-2012 בשעה 22:23.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    כפי שאתה רואה אני מקצועי בזה. ואני לא מכיר את מינימקס אבל גם הוא בעזרת השם מקצועי בזה בפוטנציה.
    אני אומר מושתנת אבל נזרום.
    הנה הגענו לבולשיט..
    אני שמתי את עצמי מעל כולם סבבה? קיבלת את ההצדקה שלך?
    הלאה. אני שופט לפי הרוב. ורוב החנונים עושים קרח בכוס לרוב הבחורות. זאת. פאקינג. עובדה.
    ואם אתה כבר מדבר על לשפוט.. תקרא את הפאקינג הודעות. לא זוכר מה ההודעה של מינימקס אבל אני זוכר שההודעה שלי אמרה בבירור שאני הייתי חנון פעם. אז וואלה יש לי ניסיון ראשוני שכנראה יותר טוב ממך ומכולם פה.. אז יש לי סמכות לשפוט.
    lol
    אוקי בוא נדבר היפוטטית סבבה?
    אדם אוהב לטפס על הרים. או סתם משהו שהוא לא הכי "בפנים". ואל תביא לי משהו מטומטם כמו "אוהב לזיין מכוניות" זה לא יוצא מן הדופן זה פטיש דוחה נטו.
    עכשיו קח את אותו אדם ותשווה אותו לאוכלוסיה. 100% אתה מוצא לפחות מיליון (במצב הממש גרוע) ועכשיו תגיד לי.. מה מייחד או מגדיר אותו או מה שבא לך? מה? כמה בנות הוא זיין? איך הלסת שלו נראית? מה??
    כמה דברים כבר יש בעולם שהם באמת "יצירתיים" ולא דברים שכבר האנושות ראתה?
    סטטיסטיקה. ואל תביא לי את משפט החכמולוגים ש"יש כמה שקרים בעולם שקר לבן שקר שחור וסטטיסטיקה" כי אני לא הBBC או איזה אחד עם אינטרסים או לא יודע מה.
    סטטיסטית כמה חנונים מביאים בחורות הביתה קבוע? מה חנון כבר יכול להראות לבחורה? כמה הדשוטים הוא נותן בקונטר סטרייק? איך הוא רב קללות עם בן 12 וכשמתחיל להמאס לו הוא נותן לו באן? מה???
    חנון יכול להיות חברותי ולא חברותי. אבל וואלה בוא אני יגלה לך סוד: חברותי זאת הגדרה סובייקטיבית. אחד יגיד כן השני יגיד לא. חברותי בשביל רוב הבנות זה מה שחנון לא.
    כנ"ל אלייך.. תוציא תוציא את המסמכים שאנשים יראו שאתה מוסמך ואוניברסיטת מינכן חתונה על זה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    כפי שאתה רואה אני מקצועי בזה. ואני לא מכיר את מינימקס אבל גם הוא בעזרת השם מקצועי בזה בפוטנציה.

אני אומר מושתנת אבל נזרום.

הנה הגענו לבולשיט..
    אני שמתי את עצמי מעל כולם סבבה? קיבלת את ההצדקה שלך?
    הלאה. אני שופט לפי הרוב. ורוב החנונים עושים קרח בכוס לרוב הבחורות. זאת. פאקינג. עובדה.
    ואם אתה כבר מדבר על לשפוט.. תקרא את הפאקינג הודעות. לא זוכר מה ההודעה של מינימקס אבל אני זוכר שההודעה שלי אמרה בבירור שאני הייתי חנון פעם. אז וואלה יש לי ניסיון ראשוני שכנראה יותר טוב ממך ומכולם פה.. אז יש לי סמכות לשפוט.

lol
    אדם אוהב לטפס על הרים. או סתם משהו שהוא לא הכי "בפנים". ואל תביא לי משהו מטומטם כמו "אוהב לזיין מכוניות" זה לא יוצא מן הדופן זה פטיש דוחה נטו.
    עכשיו קח את אותו אדם ותשווה אותו לאוכלוסיה. 100% אתה מוצא לפחות מיליון (במצב הממש גרוע) ועכשיו תגיד לי.. מה מייחד או מגדיר אותו או מה שבא לך? מה? כמה בנות הוא זיין? איך הלסת שלו נראית? מה??

סטטיסטיקה. ואל תביא לי את משפט החכמולוגים ש"יש כמה שקרים בעולם שקר לבן שקר שחור וסטטיסטיקה" כי אני לא הBBC או איזה אחד עם אינטרסים או לא יודע מה.
    סטטיסטית כמה חנונים מביאים בחורות הביתה קבוע? מה חנון כבר יכול להראות לבחורה? כמה הדשוטים הוא נותן בקונטר סטרייק? איך הוא רב קללות עם בן 12 וכשמתחיל להמאס לו הוא נותן לו באן? מה???
    חנון יכול להיות חברותי ולא חברותי. אבל וואלה בוא אני יגלה לך סוד: חברותי זאת הגדרה סובייקטיבית. אחד יגיד כן השני יגיד לא. חברותי בשביל רוב הבנות זה מה שחנון לא.

כנ"ל אלייך.. תוציא תוציא את המסמכים שאנשים יראו שאתה מוסמך ואוניברסיטת מינכן חתונה על זה.
    זה ממש נהדר איך הצלחת להבין בדיוק כלום ממה שכתבתי.
    שתפסיק לדבר עם אגו אולי יהיה לנו מה להדיין עד אז אתה מוזמן לשמור את הדעות שלך לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-10-2012 בשעה 23:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    lol

מצד אחד זה מדכא ומצד שני זה מעודד

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה

צודקת... פסיכולוגיה ב10 אגורותץץץ אבל למה את נכנסת לקטנות?
    אני אמרתי רק את האמת... מה נעשה שלפעמים היא כואבת? רוצה להתכחש ולחיות בעולם משלך? בכיף!

אקנח במשפט: מי שלא רוצה לעזור לעצמו לא שווה שינסו לעזור לו

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

אלריה... אל. תתיחסי. לאינפנטילים. האלה.

עם כמה שהם מזיינים תשכל שאת פחות מ-17 את מדברת יותר לעניין מהם פי עשר ונראית בחורה שהרבה יותר כיף להיות בחברתה מאשר חבורה של סוציומטים שמרגישים גברים מאחורי המקלדת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

וכן זה תקף גם אם היא רולה חנונית שמפרקת אנשים מכות בלארפים.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה

עם כמה שהם מזיינים תשכל שאת פחות מ-17 את מדברת יותר לעניין מהם פי עשר ונראית בחורה שהרבה יותר כיף להיות בחברתה מאשר חבורה של סוציומטים שמרגישים גברים מאחורי המקלדת.
    בוא תסביר לי מר גאון איפה לא דיברתי לעניין?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

תשתוק יא בן של שרמוטה

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שתוק ימניאק יא רסטות בביצים

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה

יפה אמרת, אבל אני די בטוחה שהם יחלקו על דעתך. אולי הם חושבים שבחורות בגילי צריכות להתלבש כמו זונות ולשחק בבובות, אבל אני לא אעשה את זה.
    נראה לי שאני אפסיק לכתוב בפורום הזה כי בגללם אני עוד אצטרך להעלות את המינון של הכדורים שלי (ברזל וכלורופיל- תרגיעו, אני לא על ריטלין). אין לי שום סיבה להישאר כאן אז להתראות.
    נ"ב- ראסטה, אם בא לך לשמור על קשר, תשלח הודעה פרטית...
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect