קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] עד כמה חיצוני משפיעה באמת על בחירת בן/בת זוג? (17)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-05-2012, 14:45
  2. מדריך להפעיל כמה מסנג'ר ביחד
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 02:17
  3. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

בחירת מטרה בסט של כמה

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ברירת מחדל בחירת מטרה בסט של כמה

הסטים מחוץ למועדונים, day game.

כשאני בסט של 3 (כנ"ל לגבי 2). אני צריך תוך כמה דקות לבחור מטרה ולדבר איתה יותר מהשאר כדי לבודד אותה אחר כך?

אתמול לא עשיתי את זה, פתחתי סט של 3 בנות בישיר, אמרתי שהן חמודות (לכולן ביחד) ואני רוצה להכיר אותן.
    (ככה אני יכול לבחור בהמשך מי שבא לי - קלאסי וסולידי).

ישבתי איתן ודיברנו רבע שעה אבל לא נוצר לי חיבור עם אף אחת מהן, זה היה סתם שיחה רגילה כזאת...

בסט אחר, פתחתי סט של 2, גם באותה צורה, אבל אחת הייתה ביישנית כנראה או שסתם היא דיברה הרבה פחות ובגלל זה נוצר חיבור עם השנייה ואותה בידדתי אחר כך ולקחתי מספר.

אני חושב שבסט של אתמול הקטע הזה לא בא על מגש של כסף אז הייתי צריך ליצור אותו בעצמי. מה שלא עשיתי.
    בתמימותי ציפיתי עד היום שזה יקרה לבד - שאני אפתח ת'סט ולבד ייצא שאני אדבר עם אחת יותר מהאחרות.

אז איך זה הולך בתכלס? מה אתם אומרים?

נ.ב.
    יש מצב שאם הייתי מעלה בסטים האלה נושאים שאני אוהב זה היה מסנן בנות שלא מתאימות לי ואז הייתי נשאר עם בנות עם טעם דומה לשלי?
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 20-10-2012 בשעה 14:35.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לך על זאת עם הLMS הכי גבוה

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

עוד?
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

תשדר יותר ביטחון.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

סע לחו''ל ותשלם לטיילר מRSD סכום כולל של 7500$ כולל הכל.

אחרי זה תהיה זיין באופן אוטומטי וכל הנשים ירצו אותך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שכח מכל החראטה שלמדת בקשר ל "תיהיה מצחיק עם כל הבנות, תיפול על הבחורה הכי מכוערת ואז בסוף תבודד את הבחורה שאתה רוצה" זה חארטה ואני לא אוהב צביעות.

אני אישית כשאני רואה חבורה של בחורות במועדון אני פשוט הולך מסביב למעגל שלהן ואז נופל רק על הבחורה שאני רוצה, אני מדבר איתה קצת ואז מנסה לבודד, אם אחת החברות שלה מציקה, אני שואל את החברה שלה אם אפשר לקחת אותה לכמה דקות...אם הבחורה עצמה מסתכלת על חברות שלה בציפייה לאישור, אז אני מדבר בשמה ומבקש אישור...אבל בגדול אני שואל אותה, אני לא מתכוון להיות הליצן של הבנות, אני רוצה אותה, לא אותן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שכח מכל החראטה שלמדת בקשר ל "תיהיה מצחיק עם כל הבנות, תיפול על הבחורה הכי מכוערת ואז בסוף תבודד את הבחורה שאתה רוצה" זה חארטה ואני לא אוהב צביעות.

אני אישית כשאני רואה חבורה של בחורות במועדון אני פשוט הולך מסביב למעגל שלהן ואז נופל רק על הבחורה שאני רוצה, אני מדבר איתה קצת ואז מנסה לבודד, אם אחת החברות שלה מציקה, אני שואל את החברה שלה אם אפשר לקחת אותה לכמה דקות...אם הבחורה עצמה מסתכלת על חברות שלה בציפייה לאישור, אז אני מדבר בשמה ומבקש אישור...אבל בגדול אני שואל אותה, אני לא מתכוון להיות הליצן של הבנות, אני רוצה אותה, לא אותן.
    נכון לגמרי אבל אני שואל לגבי סטים מחוץ למועדון, ככה שאם פונים לבחורה אחת כל השאר שומעות אותך ותשמות הלב שלהן מוסטת אלייך.
    אז במצב שאני מתאר חייבים לדבר עם כולן. אז איך זה עובד? אני צריך לבחור מטרה אחרי כמה דקות של שיחה ושים דגש עליה בשיחה ככה שנדבר הרבה ואז לבודד אותה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בכל זאת, תיגש רק לבחורה שאתה רוצה, ברגע שכל הבנות מסיטות את המבט אליך אתה יכול לעשות שלום עם היד לכולן עם חיוך ולהגיד "שאאאלום...".

תראה, אתה אף פעם לא חייב לדבר עם כולם. יש לך צרכים ורצונות..כן הזבל הזה של להראות שאתה גבר אז אתה מדבר עם כולן זה פשוט חארטה. אני אישית כשאני רואה גבר מדבר עם 5 בנות, הוא פשוט נראה כמו ליצן, אז הוא עושה את ההצגה שלו והוא מקווה שכולן יאהבו. במקום פשוט לגשת לאחת שלו ולנסות אותה..אם לא עובד איתה, לעבור לחברה שלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בכל זאת, תיגש רק לבחורה שאתה רוצה, ברגע שכל הבנות מסיטות את המבט אליך אתה יכול לעשות שלום עם היד לכולן עם חיוך ולהגיד "שאאאלום...".

תראה, אתה אף פעם לא חייב לדבר עם כולם. יש לך צרכים ורצונות..כן הזבל הזה של להראות שאתה גבר אז אתה מדבר עם כולן זה פשוט חארטה. אני אישית כשאני רואה גבר מדבר עם 5 בנות, הוא פשוט נראה כמו ליצן, אז הוא עושה את ההצגה שלו והוא מקווה שכולן יאהבו. במקום פשוט לגשת לאחת שלו ולנסות אותה..אם לא עובד איתה, לעבור לחברה שלה.
    כן זה בעיה. אני בסטייל של סימפל פיקאפ אז כשיש 2-3 בנות אני מדבר איתן ולא פותח רק אחת מהן. לגבי 4-5 זה אין ממש מושג מה לעשות. לדעתי לדבר עם כל ה4-5 ביחד זה too much אז עדיף לי לפנות רק לבחורה אחת.

בכל מקרה, הפנתי את השאלה שלי בפרטי לגאמא ("אז במצב שאני מתאר חייבים לדבר עם כולן. אז איך זה עובד? אני צריך לבחור מטרה אחרי כמה דקות של שיחה ושים דגש עליה בשיחה ככה שנדבר הרבה ואז לבודד אותה?") , הוא גם אוהב לדבר עם כל הסט כמוני, והוא אמר שכמו שכתבתי, ככה צריך לעשות.

אז תודה רבה על העזרה, רק בגלל שאני כל כך מעריך אותך ואת העזרה שלך אני מספר לך איך סגרתי את הפינה הזו.
    see ya around
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 31-10-2012 בשעה 23:42.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,684 | הודעות: 8,151,266 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect