קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |HTTP|Metallica - Nothing Else Matters
    על ידי SlutFatma בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 10:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74

רק ריסים MATTERS!! - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    זו פרסומת לבינתחומי או מה?

מה רצית בכל החפירה הזאת על איפה שאתה לומד?

יש מספיק מסכנים שלומדים בבינתחומי אבל הם אפסים ממשפחות עניות, אז?

לכוסיות ממשפחות מקושרות יש LMS גבוה ולכן הן לא יסתכלו על בנאדם שעשה 100000 סטים בעזריאלי אם יש לו LMS נמוך, סוף הסיפור

נכון מאוד שצריך לא להיות אספרגר ולהבין סיטואציות חברתיות כשצריך, מה לעשות שלהסתובב עם כובעים וללמוד על סיטואציות חברתיות מסקאמרים רק יגרום לך להיות יותר מפגר חברתית

ביטחון זה דבר שיעלה אוטומטית יחד עם הLMS, לעומת זאת עם ביטחון מזויף של כובעים אתה תיראה כמו הערפד מהעונה האחרונה של היפה והחנון
    חח, אני מת על זה שאנשים כותבים בשביל לכתוב, סתם בילבלת תמוח עם דברים לא קשורים בשביל להגיד שהבנת שמדובר על הבינתחומי ולהיות אנטי בכוח.
    מה הקשר שיש שם גם אנשים לא עשירים. הרעיון היה להביע שאני מכיר הרבה בחורות שנראות טוב ברמה סוציו אקונומית גבוהה כי אני לומד במקום שיש את הריכוז הכי גדול שלהן, וזה נותן לי לגיטימציה לכתוב מה שאני כותב. מבחינתך, יכול להיות שכל שאר האנשים שם חוץ מהן הם לשכת הסעד בלי חברים. כל שאר התגובה שלך משעממת.

טיילר,
    כל השאר היה להסביר שאתם לא באמת מאמינים בLMS - כל פעם נותנים פרשנות משלכם למה זה, ואם חסר לכם משהו במשוואה - אז בטוח זה תוצר לוואי של כסף או מראה. פעם זה חברים מקושרים, פעם זה להיות מוקף כוסיות, פעם זה לא חשוב וחשוב רק המראה בכלל, והרי כסף ברמה שתשפיע על בחורות שיש להן גם ככה כסף - גם ככה אין לכם (וגם לאלה שיש, לא תמיד זה עוזר, ונערות ליווי לא עולות כל כך הרבה)

אבל אין מה לעשות וכמו שאמרת, במציאות זה לא ככה, ואנשים יותר מורכבים מזה ומהמסע אחרי הכוס,
    אנשים תמיד יותר ביקורתיים כלפי עצמם, ואין שום קשר בין כמה מישהו אוהב את איך שהוא נראה לאיך שהוא מרגיש כשהוא צריך לדבר עם מישהי, הערכה עצמית וביטחון הם דברים שונים, ואת זה אני יכול להגיד בוודאות מוחלטת (ומי שלא יכול, כנראה לא אוהב את איך שהוא נראה, כי הוא היה יודע. תהיו כנים עם עצמכם לפחות, אתם יודעים שאני צודק). להיות ליד אנשים מקושרים אולי יתן לך "ביטחון" כשאתה נמצא ליידם, קצת כמו ילד שמרשה לעצמו להיות גיבור כי הוא יודע שאבא שלו מאחוריו. ראיתי את זה מליון פעם - זה לא ביטחון עצמי "אמיתי", אם בכלל. וכסף, נו.. כבר דיברנו. חסרים חנונים שמכרו סטארטאפ ולא מזיינים כלום?

אז וואלה, בסוף נשארנו עם זה שבתכלס מה שנותן הכי הרבה השפעה על אם תזיין או לא - וזה לא משנה אם תזיין דוגמניות כי רוב האנשים לא מזיינים ולא יזיינו דוגמניות, הם פשוט רוצים לזיין מישהי סבבה והכל - זה אם אתה "זורם" או לא. יש אנשים שאומרים שאפשר ללמוד להיות "זורם", ויש כאלה שלא...
    אני חושב שאם אנשים צריכים לזיין כמה מכוערות בשביל להתחבר להרגשה הזאת, אז שיגשו למליון בחורות, יזיינו כמה מכוערות שהם יכולים, וישתחררו מכל עניין הלשבת בצד עם חברים והשתייה ביד כמו זין, כן, גם אם הם קיבלו את השתייה בחינם מהחבר היחצן שלהם ויש ליידם בחורות שהם לא מדברים איתן כי הם מפוחדים מהצל של עצמם. ולא חסרים אנשים שלא זיינו לפני ה"קורס", ואחרי הקורס מזיינים בחורות ממוצעות מינוס על בסיס קבוע.
    וואלה שיהיה להם לבריאות, בטוח שאם הם יכלו להראות יותר טוב ולהרוויח יותר כסף הם לא היו אומרים "לא עזוב, אני טוב לי ככה".

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    חח, אני מת על זה שאנשים כותבים בשביל לכתוב, סתם בילבלת תמוח עם דברים לא קשורים בשביל להגיד שהבנת שמדובר על הבינתחומי ולהיות אנטי בכוח.
    מה הקשר שיש שם גם אנשים לא עשירים. הרעיון היה להביע שאני מכיר הרבה בחורות שנראות טוב ברמה סוציו אקונומית גבוהה כי אני לומד במקום שיש את הריכוז הכי גדול שלהן, וזה נותן לי לגיטימציה לכתוב מה שאני כותב. מבחינתך, יכול להיות שכל שאר האנשים שם חוץ מהן הם לשכת הסעד בלי חברים. כל שאר התגובה שלך משעממת.

טיילר,
    כל השאר היה להסביר שאתם לא באמת מאמינים בLMS - כל פעם נותנים פרשנות משלכם למה זה, ואם חסר לכם משהו במשוואה - אז בטוח זה תוצר לוואי של כסף או מראה. פעם זה חברים מקושרים, פעם זה להיות מוקף כוסיות, פעם זה לא חשוב וחשוב רק המראה בכלל, והרי כסף ברמה שתשפיע על בחורות שיש להן גם ככה כסף - גם ככה אין לכם (וגם לאלה שיש, לא תמיד זה עוזר, ונערות ליווי לא עולות כל כך הרבה)

אבל אין מה לעשות וכמו שאמרת, במציאות זה לא ככה, ואנשים יותר מורכבים מזה ומהמסע אחרי הכוס,
    אנשים תמיד יותר ביקורתיים כלפי עצמם, ואין שום קשר בין כמה מישהו אוהב את איך שהוא נראה לאיך שהוא מרגיש כשהוא צריך לדבר עם מישהי, הערכה עצמית וביטחון הם דברים שונים, ואת זה אני יכול להגיד בוודאות מוחלטת (ומי שלא יכול, כנראה לא אוהב את איך שהוא נראה, כי הוא היה יודע. תהיו כנים עם עצמכם לפחות, אתם יודעים שאני צודק). להיות ליד אנשים מקושרים אולי יתן לך "ביטחון" כשאתה נמצא ליידם, קצת כמו ילד שמרשה לעצמו להיות גיבור כי הוא יודע שאבא שלו מאחוריו. ראיתי את זה מליון פעם - זה לא ביטחון עצמי "אמיתי", אם בכלל. וכסף, נו.. כבר דיברנו. חסרים חנונים שמכרו סטארטאפ ולא מזיינים כלום?

אז וואלה, בסוף נשארנו עם זה שבתכלס מה שנותן הכי הרבה השפעה על אם תזיין או לא - וזה לא משנה אם תזיין דוגמניות כי רוב האנשים לא מזיינים ולא יזיינו דוגמניות, הם פשוט רוצים לזיין מישהי סבבה והכל - זה אם אתה "זורם" או לא. יש אנשים שאומרים שאפשר ללמוד להיות "זורם", ויש כאלה שלא...
    אני חושב שאם אנשים צריכים לזיין כמה מכוערות בשביל להתחבר להרגשה הזאת, אז שיגשו למליון בחורות, יזיינו כמה מכוערות שהם יכולים, וישתחררו מכל עניין הלשבת בצד עם חברים והשתייה ביד כמו זין, כן, גם אם הם קיבלו את השתייה בחינם מהחבר היחצן שלהם ויש ליידם בחורות שהם לא מדברים איתן כי הם מפוחדים מהצל של עצמם. ולא חסרים אנשים שלא זיינו לפני ה"קורס", ואחרי הקורס מזיינים בחורות ממוצעות מינוס על בסיס קבוע.
    וואלה שיהיה להם לבריאות, בטוח שאם הם יכלו להראות יותר טוב ולהרוויח יותר כסף הם לא היו אומרים "לא עזוב, אני טוב לי ככה".

מה זה להיות זורם?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

תאוריית המעודדות של ברני סטינסון !!
    תודה רבה ברני

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

טיילר,

אחי עזוב לרדת לפסים אישיים

אני מסכים שצריך ביטחון, העניין הוא שבנאדם שנראה טוב ומקבל פידבקים חיוביים ומחמאות על המראה שלו, מפתח ביטחון אמיתי ולא מזויף כמו של ילד כאפות שקרא שהוא צריך להתנהג כאילו שהוא הפרס, הזיופים האלו לא מחזיקים מים.

אותו דבר עם סטטוס חברתי וכסף, יכול להיות מקרה של אחד עם LMS גבוה בלי ביטחון אבל זה נדיר ולא נכנס למקרי קיצון עכשיו

ולעוד נושא, אל תעשה הפרדה לשתי קבוצות כמו שעשית לדוגמניות ולכל השאר. יש עוד קטגוריות באמצע. והנקודה היא שאם תסתכל מסביבך תראה שאלו עם LMS יוצאים עם בנות יפות, והפיקאפרים ואפילו הגורואים שלהם יוצאים עם ממוצעות מינוס כמו סניה ומנהלים מהפורום הזה, בלי לפגוע בך ואל תיקח אישי

בנאדם שיעבוד על הLMS שלו שנה יגיע לחיים הרבה יותר יפים מאלו שיגיע אליהם אחרי שנה של פיקאפ. זו בעיקר הנקודה שלי

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

מישהו שיעבוד על הLMS שלו במשך שנה אבל חזק בלי לשחק בקקה ולחפש כוס, יקבל דברים שפיקאפרים לא יקבלו בכל הדורות שלהם. אתם לא יודעים איך החיים שלכם משתנים מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה בשלב מסויים. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש.

הפיקאפר הכי טוב בעולם הוא נחות לעומת אדם ממוצע שמבין את המשחק האמיתי ועל באמת העולם עומד.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 23:58.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

טיילר,

אתה לומד בבינתחומי?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    בנאדם שיעבוד על הLMS שלו שנה יגיע לחיים הרבה יותר יפים מאלו שיגיע אליהם אחרי שנה של פיקאפ. זו בעיקר הנקודה שלי
    ברמה הכי עקרונית, אני מסכים, בעיקר כי החיים לא סובבים אחרי כוס,
    אבל למה זה צריך לבוא אחד על חשבון השני?

אני חושב שהדעות האנטי-פיקאפיות, חוץ מזה שזה (ואני אמרתי את זה הרבה לפני טרנד ה-LMS הזה) עדיין מוזר לאללה להיפגש עם עוד גברים במטרה להתחיל עם בחורות - המוקדים הכי גדולים של הפיקאפ היום הפכו בעיקר לתחום " LMSי ", גם ככה - רק שהם נתנו מושגים יותר מדוייקים במקום כל נושא ה"אם אתה לא מליונר עם לסת גדולה תתאבד" שיש בשיטי אדוויס וכולכם החלטתם להעביר בקופי פייסט מרשים לפה. במקום לוק - יש לך תזונה ובריאות, במקום כסף - יש לך את כל הנושא של יזמות, ובמקום הסטאטוס הלא מובן הזה, הכניסו את כל מה שקשור לסושייל אוורנס, איך להיות יותר "זורם" במילים שלך וכן גם קצת פיקאפ (ואני אדבר יותר על מה זה בתכלס). The 21 Convention - אחד האיוונטים הכי נחשבים בתחום הזה בשנים האחרונות, ההרצאות האחרונות:

- מומחים לתזונה ואימון גופני
    - מומחה אחד לכלכלה
    - 2 קואצ'רים עסקיים שמרצים על יזמות
    - אה כן, וכמה "אמני פיתוי".

גם האמני פיתוי המובילים היום לא מדברים כבר על אותם הקישקושים של מיסטרי מפעם, הם כן משתמשים באותם במושגים, כי זה יותר קל - אבל
    בתכלס הם פשוט לוקחים כל מיני עקרונות שפסיכולוגים חברתיים כבר חקרו, וממציאים "טריקים" כדי להשתמש בעקרונות האלו. (כמו נניח העובדה שאתה נראה יותר טוב כשאנשים חושבים שהחברים שלך יפים - אם בחורה רואה אותך עם חבורה של כוסיות, אין לה מושג מה הדינמיקה האמיתית ביניכם, גם אם אתה סתם האח הקטן שנתקע להם בחבורה, אתה תראה יותר טוב בעינייה, לפחות עד שהיא תגלה שאתה האח הקטן. זה מוכח פסיכולוגית, לא איזו המצאה של "אמן פיתוי".)

זה קצת עצוב? אולי. אבל "פיקאפ" זה תחום מראש עצוב. להמנע מזה שהוא עצוב זה קצת דבילי.
    גם ככה לאורך זמן מי שיבנה על טריקים כאלו לא יפתח מערכות יחסים עם בחורות מדהימות, כי את האמת אי אפשר להסתיר, אבל אדם ליונס שאתה כלכך יוצא על חברה שלו הוא לא מכוער, לא נמוך, לא קרח, לא שמן. יש לו כסף. כשהוא הכיר את הבחורה הזאת הוא היה עושה כסף מיחצנות במועדונים בלונדון - אז תכלס, גם "סטאטוס" וגם בחורות היו סביבו. אז גם זה לא בדיוק יבטיח לך חתונה עם אשת חלומותיך.

מצד שני, אם אתה במקביל משפר את עצמך, וגם מסגל לעצמך התנהגות שפסיכולוגית גילו שמשפיעה על אנשים, זה הולך יד ביד. אם תבין את המקור של העצה ולא תחשוב שזה איזה כפתור מיוחד למשיכה חייתית שאם תלחץ עליו על כל בחורה היא תרצה אותך פתאום, ושהרבה תלוי בבחורה, בחברה שאתה נמצא בה, בתרבות וגם במצב הפיזיולוגי שלה באותו הרגע (בחורה עם פיפי לא תדבר איתך בסבלנות גם אם אתה דוגמן מליונר) - אם תבין את כל זה, בסוף תהיה גם איש עסקים יותר מוצלח, ואבא יותר מוצלח, ובן אדם יותר טוב.

אני נגד "פיקאפ" בדיוק כמו שאני נגד "LMS".
    כל הקיצוניות הזאת של לחפש פיתרון קסם מצחיקה אותי. "תשפרו את הלסת שלכם ובחורות יקפצו עליכם" זה לא יותר טוב מ- "תשפרו את הביטחון שלכם ובחורות יקפצו עליכם".
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 25-10-2012 בשעה 20:09.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

.
    ובגלל שפיקאפ זה קיצוני ולא האמנת בו, דווקא בגלל זה היית המפקח הכי מוערך של פורום פיקאפ, נכון?
    כשבדיוק מימינך יש פורום שעוסק בכל מה שציינת שמשדרג את הבן אדם ועוזר לו עם בחורות ובחיים בכלל:

- מומחים לתזונה ואימון גופני
    - מומחה אחד לכלכלה
    - 2 קואצ'רים עסקיים שמרצים על יזמות
    - אה כן, וכמה "אמני פיתוי".

משמע - התפתחות אישית.

אין לי כוונה לחפש אותך על שטות כמו ניהול פורומים אך אני כן מנסה להדגיש לך שאתה מבזבז את כישרון הכתיבה שלך על פארש!!! עזוב LMS מי צריך את השטות הזאת כשיש ילדים בני עשר שממציאים לך עיצובים סולאריים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-10-2012 בשעה 21:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

נאטס, תסכים איתי שבטחון עצמי יותר חשוב בחיים מפאקינג לסת !!!

ברור שאם אתה המעאפן הזה מהיפה והחנון שחי בסרט שהוא דון חואן אבל לחלוטין מנותק מהמציאות - אולי מה שאתה צריך זה פחות בטחון - אבל זה לא המצב של 99 אחוז מהגברים בעולם. רוב הגברים סובלים מחוסר בטחון, בגלל הרבה גורמים חברתיים שגרמו להם להרגיש שאם הם לא טום קרוז קופצים עם אופנועים מעל בניינים ומזיינים את הבחורות הכי שוות בעולם אז הם כשלון טוטאלי.

תגיד לי שחוסר בטחון לא פוגם לך באיכות החיים, אגיד לך שלא סבלת מחוסר בטחון מעולם.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ובגלל שפיקאפ זה קיצוני ולא האמנת בו, דווקא בגלל זה היית המפקח הכי מוערך של פורום פיקאפ, נכון?
    כשבדיוק מימינך יש פורום שעוסק בכל מה שציינת שמשדרג את הבן אדם ועוזר לו עם בחורות ובחיים בכלל:

משמע - התפתחות אישית.

אין לי כוונה לחפש אותך על שטות כמו ניהול פורומים אך אני כן מנסה להדגיש לך שאתה מבזבז את כישרון הכתיבה שלך על פארש!!! עזוב LMS מי צריך את השטות הזאת כשיש ילדים בני עשר שממציאים לך עיצובים סולאריים.
    רוב הדברים שכתבתי, והדברים שהכי שמתי עליהם דגש בזמן שהייתי מנהל, זה שרמת החרטא תרד למינימום.
    אני פריק של השפעה ושכנוע גם בלי קשר, התעסקתי במכירות מהשניה שהשתחררתי, כנראה שאלך לכיוון של מחקר על קבלת החלטות - והפיקאפ היה
    עוד תירוץ להתעסק בתחום הזה. פורום התפתחות עצמית, אולי יותר מתאים לשם פורום "אושר פנימי" או משהו בסגנון, כי הוא לא עוסק בהתפתחות בינתיים.
    אני לא רואה שום דבר שיכול לגרום לי הנאה בלכתוב עליו בפורום הרוחני יתר על המידה הזה. מעדיף לכתוב בפורום כושר.

פורום מעניין בהרבה יהיה פורום Life Hacks, שאני אשמח לכתוב בו על איך לשפר את הסגנון חיים שלך, פרודקטיביות, איך ללמוד דברים חדשים מהר...

רסטה, ביטחון עצמי זה הביטחון בזה שפעולה מסויימת שלך תצליח, כשאתה מתרכז מידי בביטחון העצמי שלך, אתה שוכח שלפעמים יש בחורה מהצד שני, ויכול להיות מאוד
    שהיא פשוט לא בקטע עכשיו. שאתה לא הטיפוס שלה. שאין לה כוח לדבר. שיש לה פיפי. בקיצור, הביטחון בעצמך הוא לא האישיו תמיד. מה שאתה מחפש זו השלמה עצמית, להיות שלם עם מי שאתה, ואם מה שיעזור לו להיות שלם זה לדאוג ללסת יותר גדולה, זה מה שיעשה את ההבדל אצלו. ברוב המקרים מספיק לגשת לכמה בחורות ולראות שאתה לא כזה נורא כמו שאתה חושב שאתה, ועל זה מתבססים רוב סיפורי ההצלחה של הקהילת "פיתוי".

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

כמה זיוני שכל במקום אחד זה משהו פשוט מדהים.
    לאחרונה התוודעתי לתוכן ההזוי שנכתב פה בפורום וזה פשוט מדהים אותי קבוצה של אנשים מנותקים מהמציאות שמנסים להמציא את הגלגל מחדש והכי חשוב יש להם שפה סודית שחלילה לא נעלה על כמות החרטא שהם משליכים לאויר!

תבינו חברה יש פתרון ממש פשוט לבעיה שלכם קוראים לזה להפסיק לשחק בכאילו ולהתחיל לעסוק.
    בלי כל מיני תרגילים לבניית ביטחון ובלי חרטא של אני יפה לא יפה יש לי לסת 2/3 4/3 /49/1304 תספיקו כבר להתברבר על שטויות!
    אין דבר כזה מעמדים ואין שום שטות כזאת של אנשים יפים יזיינו בחורות יפות.
    יש נוחסא ממש עתיקה ופשוטה המעז יצליח המתמיד ינצח והפחדן יספר על מעלליהם.
    תנחשו לבד מי אתם במשל הזה.

לפעמים אני באמת מרגיש המון דאגה לדור שלכם הכל הפך להיות כזה נגיש וכזה לא אישי שאין לכם יותר את היכולת החברתית לצאת החוצה ולנסות בלי לתכנן מראש.
    תהיו הגירסא הכי טובה של עצמכם שאתם יכולים להיות וזה כל מה שדרוש.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-10-2012 בשעה 03:30.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

וואללה קראתי הכל, ולא ממש חידשת לי כלום, בכל מקרה אתה צודק..
    עד שראיתי מה שכתבת למטה על דתיים וזה עצבן אותי. מי אתה שתגיד לאנשים מאמינים שהם אידיוטים ורדיקליים? אתה יותר אידיוט מהם אם זה מה שאתה חושב.
    מילא היית מדבר על האוכלי חינם החרדים שיושבים בבני ברק ומאה שערים, מקובל עליי- אבל אתה מדבר על דתיים?! אנשים שעושים צבא (בעיקר שירות קרבי), עובדים, ומשלמים מיסים? בגלל שיש להם כיפה על הראש הם אידיוטים?! צר לי חבר, אתה האידיוט אם זה מה שאתה חושב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-05-2013 בשעה 10:16.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    וואללה קראתי הכל, ולא ממש חידשת לי כלום, בכל מקרה אתה צודק..
    עד שראיתי מה שכתבת למטה על דתיים וזה עצבן אותי. מי אתה שתגיד לאנשים מאמינים שהם אידיוטים ורדיקליים? אתה יותר אידיוט מהם אם זה מה שאתה חושב.
    מילא היית מדבר על האוכלי חינם החרדים שיושבים בבני ברק ומאה שערים, מקובל עליי- אבל אתה מדבר על דתיים?! אנשים שעושים צבא (בעיקר שירות קרבי), עובדים, ומשלמים מיסים? בגלל שיש להם כיפה על הראש הם אידיוטים?! צר לי חבר, אתה האידיוט אם זה מה שאתה חושב.
    נחשפת לדעה חדשה והגבת בדיוק כמו שהוא כתב שתגיב ... מעניין

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    נחשפת לדעה חדשה והגבת בדיוק כמו שהוא כתב שתגיב ... מעניין
    אני לא דתי. מפתיע לא?
    אגב, אני יכול לומר אותו דבר עליו. יש לו את הדעה שלו שאין אלוהים או W/E, וכל מי שמאמין הוא אידיוט. הוא הגיב בדיוק כמו שהוא כתב שדתיים מגיבים.... מעניין.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect