נכתב במקור על ידי
TheNuts
חח, אני מת על זה שאנשים כותבים בשביל לכתוב, סתם בילבלת תמוח עם דברים לא קשורים בשביל להגיד שהבנת שמדובר על הבינתחומי ולהיות אנטי בכוח.
מה הקשר שיש שם גם אנשים לא עשירים. הרעיון היה להביע שאני מכיר הרבה בחורות שנראות טוב ברמה סוציו אקונומית גבוהה כי אני לומד במקום שיש את הריכוז הכי גדול שלהן, וזה נותן לי לגיטימציה לכתוב מה שאני כותב. מבחינתך, יכול להיות שכל שאר האנשים שם חוץ מהן הם לשכת הסעד בלי חברים. כל שאר התגובה שלך משעממת.
טיילר,
כל השאר היה להסביר שאתם לא באמת מאמינים בLMS - כל פעם נותנים פרשנות משלכם למה זה, ואם חסר לכם משהו במשוואה - אז בטוח זה תוצר לוואי של כסף או מראה. פעם זה חברים מקושרים, פעם זה להיות מוקף כוסיות, פעם זה לא חשוב וחשוב רק המראה בכלל, והרי כסף ברמה שתשפיע על בחורות שיש להן גם ככה כסף - גם ככה אין לכם (וגם לאלה שיש, לא תמיד זה עוזר, ונערות ליווי לא עולות כל כך הרבה)
אבל אין מה לעשות וכמו שאמרת, במציאות זה לא ככה, ואנשים יותר מורכבים מזה ומהמסע אחרי הכוס,
אנשים תמיד יותר ביקורתיים כלפי עצמם, ואין שום קשר בין כמה מישהו אוהב את איך שהוא נראה לאיך שהוא מרגיש כשהוא צריך לדבר עם מישהי, הערכה עצמית וביטחון הם דברים שונים, ואת זה אני יכול להגיד בוודאות מוחלטת (ומי שלא יכול, כנראה לא אוהב את איך שהוא נראה, כי הוא היה יודע. תהיו כנים עם עצמכם לפחות, אתם יודעים שאני צודק). להיות ליד אנשים מקושרים אולי יתן לך "ביטחון" כשאתה נמצא ליידם, קצת כמו ילד שמרשה לעצמו להיות גיבור כי הוא יודע שאבא שלו מאחוריו. ראיתי את זה מליון פעם - זה לא ביטחון עצמי "אמיתי", אם בכלל. וכסף, נו.. כבר דיברנו. חסרים חנונים שמכרו סטארטאפ ולא מזיינים כלום?
אז וואלה, בסוף נשארנו עם זה שבתכלס מה שנותן הכי הרבה השפעה על אם תזיין או לא - וזה לא משנה אם תזיין דוגמניות כי רוב האנשים לא מזיינים ולא יזיינו דוגמניות, הם פשוט רוצים לזיין מישהי סבבה והכל - זה אם אתה "זורם" או לא. יש אנשים שאומרים שאפשר ללמוד להיות "זורם", ויש כאלה שלא...
אני חושב שאם אנשים צריכים לזיין כמה מכוערות בשביל להתחבר להרגשה הזאת, אז שיגשו למליון בחורות, יזיינו כמה מכוערות שהם יכולים, וישתחררו מכל עניין הלשבת בצד עם חברים והשתייה ביד כמו זין, כן, גם אם הם קיבלו את השתייה בחינם מהחבר היחצן שלהם ויש ליידם בחורות שהם לא מדברים איתן כי הם מפוחדים מהצל של עצמם. ולא חסרים אנשים שלא זיינו לפני ה"קורס", ואחרי הקורס מזיינים בחורות ממוצעות מינוס על בסיס קבוע.
וואלה שיהיה להם לבריאות, בטוח שאם הם יכלו להראות יותר טוב ולהרוויח יותר כסף הם לא היו אומרים "לא עזוב, אני טוב לי ככה".