אם זה נכון אז בוא תצא גבר, תוסיף אותי לפייסבוק ליעד יוגב תמונה של שחמט, ותחזיר לי את הכסף. אם תעשה ככה אני מוחק את האשכול עם התמונה ומשמיד את ההוכחות.
אם זה נכון אז בוא תצא גבר, תוסיף אותי לפייסבוק ליעד יוגב תמונה של שחמט, ותחזיר לי את הכסף. אם תעשה ככה אני מוחק את האשכול עם התמונה ומשמיד את ההוכחות.
|
|
ב'. מה שקרה זה ככה, במשך הכמה שבועות האחרונים הבן דוד שלי ישן אצלי. עכשיו רוב הזמן לא הייתי בבית, הייתי באימון\משחק עם חברים.
עכשיו יש לי קובץ TXT על המחשב שבו שמורות כל הסיסמאות: אטרף, פייסבוק, סקייפ ועוד כמה... אז מה שהוא וכנראה שגם אחשלי היה שותף לזה, הוא פשוט נכנס
לי לכל מיני דברים. הוא הבין שיש אטרף ושמוכרים שם כסף בפוקר ושאני מפקח ויש לי מוניטין טוב אז הוא פשוט חיפש לי בסקייפ\אטרף אנשים שיש להם כסף כדי לגנוב.
בנוסף הוא מחק לי את הAVAST(אנטי וירוס) והתקין קיילוגר על המחשב... אני מחר מפרמט אותו.
אני מצטער שזה מה שקרה אין לי את הכסף הזה אבל כשיהיה לי אני אביא לך אותו. יש לי מוניטין טוב בחיים לא רימיתי, זה לא האופי שלי אחי.
אם הכסף היה לי בחשבון הייתי מחזיר לך אותו.
דבר ראשון שאמא שלו תשלם לא הוא. הוא באחריותה,תחזיר לי את את הכסף בפוקר או שתשלח לי כמה דולרים בודדים כמקדמה.
למה שום דבר לא מתקדם?, לדעתי הסיפור שלו מומצא כי אם באמת זה לא היה הוא הוא היה מוסיף אותי חזרה לסקייפ ומחזיר לי את הכסף בפוקר או לפחות מראה נכונות לעזור.
מנהלים אני מבקש ממכם לעזור לי כי לא מדובר פה בסכום קטן של כסף.
העסקה לא בוצעה באטרף
לא בוצע תיווך
העסקה לא בוצעה בנקודות
מעבר לזה שאליאב מפקח פה, אין שום קשר בין העסקה לאטרף.
לעוד פרטים ראה תשובה שלי לנושא הבא:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...80#post7681680
יום טוב.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music