פרסמתי בפורום אחר והחלטתי גם כאן
ההשקה החשאית של גוגל
גוגל היום (יום ב') השיקה באופן חשאי יחסית שני מכשירי NEXUS חדשים ועדכון למכשיר ה NEXUS הקיים שהוא ה NEXUS 7 שלפי הבלוג של גוגל יגיע עם גירסאות 16 ו-32 בלבד כאשר גירסת ה-8GB תרד מהחנויות וה-16 תחליף אותה. בנוסף לגירסה החדשה למכשיר הקיים גוגל השיקו עוד שני מכשירים חדשים, את ה Nexus 10 של סמסונג שאמור להיות בגודל 10.1 אינץ' וככל הנראה יתחרה באייפד בזכות מחיר זול ב-100 דולר (בערך 400 ש"ח). ואל תשכחו את המכשיר החדש שכולם דיברו עליו שיגיע כצפוי מ LG ויהיה בעל מסך 4.7 אינץ' (320PPI) והוא יעלה רק 349$ לגירסת ה 16GB שזה ממש זול ביחס לאייפון שעולה 649 דולר לאותה כמות נפח. בהחלט מחיר זול לטלפון מדהים שכנראה יעשה מהפכה. רוצים לדעת עוד מידע? כנסו לבלוג של גוגל.
מחירי הנקסוסים השונים
עידכון:
מצאתי את מפרטי המכשירים של הנקסוסים בעזרת freesoul25 אז הינה הפרטים: לנקסוס 4 יש מצלמה ראשית של 8MP ואחורית של 1.3MP, בנוסף יש לו סוללה של 2,100 mAh ו-2GB ראם ואם אני לא טועה (אני גרוע באנגלית) מעבד S4 Pro. ועכשיו לנקסוס 10 יש מצלמה ראשית של 5MP ומצלמה קדמית של 1.9MP שזה יחסית טוב, 2GB ראם ובטרייה של 9000 mAh. אני יודע שזה לא מסודר אבל שוב אני מנסה לעדכן כמה שיותר מהר כדי שתישארו מעודכנים, למי שרוצה את המידע המלא שישלח לי הודעה פרטית.
בקרוב גלריית תמונות של כל המכשירים
ועכשיו פתחתי אלבום עם תמונות של כל המכשירים, לצפייה בתמונות לחצו כאן

ציטוט ההודעה