יש מישהי ששמתי עליה עיין היינו מדברים רק בפייסבוק בגלל הפחד גישה שלי שם וכל שנייה בצאט חיימשלי וכל זה אבל אני יודע שרוב המחמאות היא אומרת לכולם.
יום שישי לפני שבוע דיברנו היה לה משעמם אז היא קצת סיפרה לי שהיא מחפשת אהבה להרבה זמן ושהיא חושבת על מישהו ושזה היה הדדי כלפיה,נלחצתי מי זה שהיא חושבת על מישהו אחר אבל היא לא יודעת שאני חושב עלייה פרקתי לה כמו אידיוט בצאט שאני דלוק עלייה שאני קורא באינטרנט מדריכים איך לגשת לבנות אבל זה לא עוזר ובנוסף חפרתי שהיא תגיד לי מי זה אותו אחד שהיא חושבת כבר כמעט שבועיים שהיא מסננת אותי בלי בסוף כל הודעה אני כבר נואש הרוב אומרים לי מפורום אחר תלך לבחורה אחרת תמשיך הלאה על תכתוב לה כלום אז לא התייחסתי עליה כמו שאמרו לי אבל זה לא עזר אבל כל הקטע בפיקאפ זה לא לוותר אני צודק ?
לפני שפרקתי לה הכל בצאט הייתי פחדן אבל היא הייתה מתייחסת עליי עושה שלום ומחייכת וזה היה עושה לי את היום ואחרי הפריקה שאני עובר לידה כלום כאילו היא לא מכירה אותי אפילו היום היא לא התייחסה והייתי מטר לידה ועכשיו שיש לי קצת יותר אומץ עם אני יפנה עליה במציאות זה יהרוס הכל ? אני פוחד שהיא תדחה אותי אני יצא מושפל
שנה אחרונה שלי שם ואני מת לאהבה אף פעם לא הייתי ואחרי הבית ספר היה לי נורא קשה אחרי זה עם בנות