קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |HTTP|Metallica - Nothing Else Matters
    על ידי SlutFatma בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 10:58
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 74

רק ריסים MATTERS!! - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי ShittyAdvice צפיה בהודעה
    מי המלך ששלח לך את האשכול?

בכל מקרה כמה גורמים:

1. זה לא נוגד את תאוריית הLMS שלי שבה סטטוס הוא הכל ויכול להפוך אותך מעבד למלך (עשיר במעגלים חברתיים, מקושר למי שצריך, ETC). חוצמזה שלהתעשר בלי קשרים לאנשים הנכונים זה בלתי אפשרי ככה שM וS הולך יד ביד.

2. המקרים שפורסמו שם זה בארצות סקנדינביה, איפה שסטטיסטית יש יותר כוסיות.

3. הבחורים שפורסמו שם לא כובעים ומעולם לא היו קשורים לכובעים. אם הם היו נכנסים לקהילת הכובעים, הם היו מזיינים כונפות. זאת עובדה. מה גם שהם מעולם לא היו כאפות מנודים מהחברה כמו כל הכובעים.

מה שכן
    בלי אחד מאלה:

מעגלים חברתיים עם פול ידידות וקשרים+בלי מראה של דוגמן+בלי כסף אתה יכול להגיד ביי ביי לבחורות שנראות ככה:

ולהגיד שלום ולעלות לחופה עם בחורות שנראות ככה:

חיי כובע או חיים של בני אדם לא מנודים מהחברה??

THE CHOICE IS YOURS...
    הימיני נראה מעולה לסת חזה מבנה פנים טוב רואים שהבנות לא ברמה שלו וכנראה זה היה בדיוק ל10 דקות והוא הלך לחפש כאלה שברמה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    הימיני נראה מעולה לסת חזה מבנה פנים טוב רואים שהבנות לא ברמה שלו וכנראה זה היה בדיוק ל10 דקות והוא הלך לחפש כאלה שברמה
    עזוב אותך מהאנשים האלה,
    לא מבינים.

סטטוס לא יכול למשוך בחורה - אנחנו פוליגמים, לא מונוגמים.
    בדיוק בגלל אותה סיבה אתה לא נמשך לבחורה עם מעמד.

האנשים פה בפורום פשוט לא מסוגלים מבחינה שכלית לקלוט דברים כאלה,
    מה לעשות שלא כולם התברכו בשכל טוב.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    incel=u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    incel4life and an obese whale is your wife

אז כנס לPUAHATE לאשכול של EVILAVLLE הזה עם ה9 עמודים בשיטי אדוויס

תעבור על העמודים אחד אחד ותסביר לי את מה שקורה שם

ואם היית יוצא מהבית ומכיר קצת חיי לילה היית מבין שיש עוד 1000 מקרים כאלה לפחות...למה? בגלל סטטוס וכסף.

לא שאתה מבין משהו מהחיים שלך, בחיים לא יצאת לשום מסיבה או לשום בר, אתה לא מכיר כלום אתה...רק את הסיירת המעפנה שלך ואת החצ'קונים שלך

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    עזוב אותך מהאנשים האלה,
    לא מבינים.

כל אחד התברך בשכל טוב.
    אבל לא כל אחד התברך בדרך למלא אותו בדברים טובים.
    הסביבה כל כך השפיעה עליהם והגנטיקה המחורבנת שלהם כל כך הורידה להם את הביטחון עד כדי כך שהם אימצו לעצמם בועה - אשליה - אישיות אחרת שבעולם האחר שלהם הם בעצם הפרס ואנשים חשובים ואלפא בזמן שבעולם האמיתי הם סתם עוד חסרי לסת עם POTATO FACE שאף בחורה ברמה לא מסתכלת לכיוון שלהם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    עזוב אותך מהאנשים האלה,
    לא מבינים.

סיימתי את חדו"א 1 עם 87 ולינארית 1 עם 94 לפני דיי הרבה זמן. איפה השכל שלך הוכיח את עצמו?

מורחקים
    שם פרטי
    incel=u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    incel4life and an obese whale is your wife

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    סיימתי את חדו"א 1 עם 87 ולינארית 1 עם 94 לפני דיי הרבה זמן. איפה השכל שלך הוכיח את עצמו?
    אני מתערב שהוא אפילו לא יודע את הפירוש של מה שאמרת.

לא שאני יודע אבל אני לפחות לא משחק אותה גאון. היום כל חנון שנידו אותו מהחברה הולך עם ראש מורם כאילו הוא מינימום מדפיס כסף בבית..גם כן אלה צריך לבעוט להם בפנים המחוצ'קנות שלהם
    נערך לאחרונה על ידי ShittyAdvice; 27-10-2012 בשעה 17:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחחח יש לי בשניהם 100 אבל לא 1 >< תאמת 1 יותר מעניין לדעתי.
    וממתי מבחנים מראים על רמה של ידע ואת זה אני אומר מתוך ידע שאם אני עושה עכשיו את המבחנים האלה אני מקבל אולי עובר בכל אחד.
    ידע זה הערכים שלך.. איתם אתה יכול להתמיד, להשקיע ולהצליח במה שאתה רוצה..
    אתה חושב ליאונרדו דה וינצי היה כזה חכם?! הוא פשוט חקר ושאל הרבה שאלות..(אלה הערכים שהיו לו ובעיקר הסביבה שלו שעיצבה אותו לזה)
    אז מהו חכם? המרבה לשאול ולחקור וכמובן פועל תוך כדי.
    כולנו חכמים.. כולנו גאונים הכל תלוי בסביבה בה אנו גדלים.
    גאונות היא היכולת לפעול לפי ניסיון בתחומים רבים תוך תרומה לך ולסביבה תוך כדי שאתה לא מאמין במוסר, מצפון, אהבה,חוקים ועוד שקרים של החברה שנועדו כדי לשלוט בך אלא חוקר את הדברים מכל הכיוונים ומגבש מסקנה עצמאית.
    פסיכופטיות זה אותו דבר כמו גאונות רק להוריד את החלק של הסביבה.
    אשמח לדעת אם יש לך משהו להוסיף או לסתור.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 27-10-2012 בשעה 18:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    אתה מבין, מי שזורם ולא ביישן - ולא אחד עם בטחון עצמי מופרז שחי בסרט אבל הוא בעצם חתיכת גועל, אלא באמת זורם ולא ביישן בנאדם שכיף להיות בחברתו, אחד כזה יזיין בלי שום קשר למראה לכסף ולסטטוס שלו. אולי אחד שיש לו גם LMS טוב יצטרך להתאמץ פחות כדי למשוך את תושמת הלב הראשונית, אבל בשורה התחתונה כשמגיעים ל"למי יש יותר סיכוי למשוך/לפתות אותה?" אני לא חושב שזה שיש לו LMS יותר גבוה בהכרח ינצח.
    מה שאמרת זה בדיוק להיות עם סטטוס גבוה כי בנאדם כזה יוצר קשרים ויש לו חברים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    חחחחחחח יש לי בשניהם 100 אבל לא 1 >< תאמת 1 יותר מעניין לדעתי.
    וממתי מבחנים מראים על רמה של ידע ואת זה אני אומר מתוך ידע שאם אני עושה עכשיו את המבחנים האלה אני מקבל אולי עובר בכל אחד.
    ידע זה הערכים שלך.. איתם אתה יכול להתמיד, להשקיע ולהצליח במה שאתה רוצה..
    אתה חושב ליאונרדו דה וינצי היה כזה חכם?! הוא פשוט חקר ושאל הרבה שאלות..(אלה הערכים שהיו לו ובעיקר הסביבה שלו שעיצבה אותו לזה)
    אז מהו חכם? המרבה לשאול ולחקור וכמובן פועל תוך כדי.
    כולנו חכמים.. כולנו גאונים הכל תלוי בסביבה בה אנו גדלים.
    גאונות היא היכולת לפעול לפי ניסיון בתחומים רבים תוך תרומה לך ולסביבה תוך כדי שאתה לא מאמין במוסר, מצפון, אהבה,חוקים ועוד שקרים של החברה שנועדו כדי לשלוט בך אלא חוקר את הדברים מכל הכיוונים ומגבש מסקנה עצמאית.
    פסיכופטיות זה אותו דבר כמו גאונות רק להוריד את החלק של הסביבה.
    אשמח לדעת אם יש לך משהו להוסיף או לסתור.
    איזה תואר עשית ואיפה? 100 בחדו"א עושה רושם של חירטוט מטורף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

איזה תואר עשית ואיפה? 100 בחדו"א עושה רושם של חירטוט מטורף.
    שוב אני אגיד לא חדווא 1..
    המרצה לפני המבחן אמר שהוא קל.. היה הרבה מאוד מאיות.
    מה יתן לי לחרטט..
    יותר מעניין אותי מה אתה חושב על גאונות וחוכמה וממש לא מי חכם יותר כי זה בולשיט אין דבר כזה חכם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 27-10-2012 בשעה 19:10.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    שוב אני אגיד לא חדווא 1..
    המרצה לפני המבחן אמר שהוא קל.. היה הרבה מאוד מאיות.
    מה יתן לי לחרטט..
    יותר מעניין אותי מה אתה חושב על גאונות וחוכמה וממש לא מי חכם יותר כי זה בולשיט אין דבר כזה חכם.
    איזה תואר עשית.

ובאיזה אוניברסיטה\מכללה.

תודה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתם חושבים שכל מי שלא מאמין באותם אמונות שלכם, הוא אידיוט. אני מאמין שכל אדם יכול להאמין במה שהוא רוצה כל עוד הוא בנאדם טוב ולא פוגע באחרים- אני לא שופט אותו.
    ברגע שאתה יהודי קיצוני כמו הרבה עובדיה, מוסלמי קיצוני, אתאיסט קיצוני או W/E... אתה אידיוט. וסגור דעה.

אבל עזבו אין כוח להתווכח עם אנשים בעלי דעה סגורה שוקראים לאנשים טיפשים כי הם לא אני.

אגב, לגבי הלסתות, אני גם לא מכיר דוגמנים עם גבות מחוברות, עם שיניים עקומות ועם אף עקום. They all matter.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל המשכילים פה על ימין ועל שמאל משעשעים אותי, העיקר ההרצאה על דברים לא מבוססים.
    הפרחה של מיתוס קטנטן שרץ פה כדי שנמשיך בכיף שלנו לשיעור קטן בסטטיסטיקה, כי אתם בני 12 בערך וחושבים שלקרוא מאמר בויקיפדיה זה מדעי:

"סטאטוס לא יכול למשוך חיות פוליגמיות" בלה בלה -

אריות הם בעלי חיים פוליגמים, גם אריות ים, למשל.
    אריה אחד מזיין את כל הלביאות, גם אריה ים, למשל.
    אם אריה אחר ירצה לזיין את הלביאות שלו, הוא יאכל לו ת'ראש מספיק חזק בשביל שהוא לא ינסה שוב בשנה הקרובה, זה קורה גם אצל אריות ים.
    או שהוא יפסיד, ואז האריה השני יתחיל לזיין את הלביאות. זה קורה גם אצל זאבים. גם הם פוליגמים. אבל הוא לא רב עם כל האריות כל הזמן. הוא עסוק בלזיין.
    רוב הזמן, מה שתופס, מה שגורם ללביאות לאפשר לו לזיין אותן, זה רק הסטאטוס שלו.

1-0 לי. אבל אל תדאג, אתה לא תצטרך ללכת לריב מכות עם אף אחד,
    בני אדם הם לא אריות. גם מיסטרי טועה, כי הטבע הבסיסי שלנו, מערכת העצבים שלנו, היא יכולה לתת לנו אינטואיציה בסיסית,
    הרגש הראשוני (שהוא חשוב, אבל גם הוא לא "נקי" ומושפע מסטיגמות חברתיות), אבל בסוף יש רמות גבוהות יותר שקובעות איך אנחנו בוחרים עם מי להזדיין.
    לנסות למצוא את הדבר האחד הזה שמסדר אותנו מינית, זה אולי מוכר ומשכנע מלהגיד "שמעו, בתכלס יש הרבה תאוריות פסיכולוגיות שקשורות לATTACHMENT,
    וצריך הרבה קומבינות כדי לתרגם את זה לתוכן מעשי" - אבל זה לא נכון. ובתור מי שכועס מאוד על קהילת הפיתוי על זה שהם מוכרים "פיתרון פלאים" שהוא לא עובד,
    אולי כדאי שתסתכל על מה אתה עושה עכשיו.

שיעור קטן בסטטיסטיקה ושיטות מחקר בהתנהגות ופסיכולוגיה כי כנראה שלא נתקדם בלי זה:

יש 2 סוגים של מחקרים, מחקר אחד הוא מחקר ניסויי, ונותן תוצאה סיבתית (מהמילה Causality, סיבתיות - ניתן להסיק ממנו שכתוצאה מדבר אחד, קורה דבר אחר. למשל: כתוצאה מלסת גדולה, מישהו מזיין יותר) במחקר כזה יש חוקים מסויימים שלא מתקיימים במקרה של "לצאת לבלות ולראות מי מזיין" "להסתכל על דוגמנים ולראות מי מזיין".

ולכן המחקר הזה נקרא מחקר קורילטורי מהמילה קורלציה - קשר - הדבר היחיד שאתה יכול להסיק ממנו זה שיש איזשהו קשר בין לסת גדולה לאנשים שמזיינים. למה? מי יודע,
    אולי הם מתקבלים חברתית יותר בקלות בילדות ומפתחים כישורים חברתיים יותר טובים. הנקודה היא, שברגע שאני מוצא שיש אנשים עם לסת גדולה שלא מזיינים, הקשר הזה מוכח כלא מספק. התשובה שלך לא טובה מספיק. זה בדיוק כמו להגיד "ביטחון זה הכל.". אין לזה שום משמעות היסקית.

עכשיו אתה מבין?
    אין לי שום בעיה עם העובדה שאתה טוען שגברים עם לסת גדולה נראים אטרקטיבים יותר וכל הכבוד למי שמצא את ההכללה הזאת, יש לי בעיה עם הביסוס הגרוע שלך לזה שאתה חושב שהלסת הגדולה שלהם היא הסיבה לכך שהם מזיינים. אל תדאג - אתה נשמע לי בחור חכם, אתה תגדל, תשכיל קצת, ותגיע למסקנות יותר מוצלחות.

ובנוגע לכל נושא האמונה,
    כולנו מאמינים במשהו. יש לנו איזשהו מבנה משמעות מסויים - אנחנו חייבים את זה, כמו אוכל ומים, מהרגע שאנחנו נולדים. יש על זה הרבה מחקרים, וכל מי שמעניין אותו שיכנס להרצאה של פרופ' קרלו באוניברסיטת תל אביב הוא כתב על זה איזה ספר או 2. מבני משמעות דוגמתיים (DOGMA, שאי אפשר לערער עליהם), כמו דת למשל, לא פתוחים להוכחה נגדית, אז כשהם נתקלים בבעיה שהם לא יכולים להסביר או שהם "מתאימים" אותה למבנה משמעות שלהם (למשל התגלית שהעולם מסתובב סביב השמש, שאנחנו לא "נזר הבריאה", סתם עוד גוף אורגני שולי במערכת שמש שולית ולא מיוחדת, אנחנו לא מרכז הייקום שפתרו בעזרת השאלה המאוד לא לוגית: "אז מי ברא את הייקום?") או שהם מפרקים אותה, ואז אנשים נכנסים לדכאונות ואוטמים את עצמם מהעולם החיצוני, לפחות מנסים (חרדים למשל).

בהגדרה שלי, זה טימטום. כמו שבת יענה שדוחפת את הראש בחול מטומטמת.
    סבא שלי רב, שלא תבין לא נכון, זה לא שאני חושב שזה פוסל אותם כבני אדם. שיעשו מה שהם רוצים.
    דעתי זו דעתי. אני חושב שחכם יותר לבחור במערכת משמעות שנותנת לנו פחות חשיבות או ביטחון ל"אלמוות סימבולי" אבל שפתוחה כל הזמן להוכחות נגדיות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ישלי ריסים ארוכים(באמת) למה אני לא מזיין??

לדעתי התחום הזה דפוק מהשורש אבל עדיין יש בו מרכיבים נכונים צריך לאחד ידע ודברים קצת יותר נכונים ולשנות תשם של הפורום, משו בלי מושגים ודברים מוגזמים ומפגרים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    האמת שזה לא מה שזכור לי מהפוסטים שלך מאותה תקופה, דווקא היית מאוד בקיא בשיטות RSD, גמבלר וכל שאר השטויות.

גש לדפים הישנים יותר באותו פורום ותראה הרבה ריאליות ומעשיות.. מספיק שתבצע 5% (אפשר גם פחות) מהמידע שיש שם ואתה תשיג במכה אחת גם בחורות וגם יכולת שכנוע. ואם כך אני מבין שהנושא של הפורום לא יעניין אותך אלא אתה פשוט נסחף עם הזרם אה? אם בפורום "תכנות ובניית אתרים" ידברו על סקס רב-אורגזמתי אתה תלך ותחפור שם?

שמע גבר אתה קצת עושה צחוק מהמידע שאתה מעביר ולי אישית זה גורם להיות סקפטי לגבי נכונות הדברים שכתבת עד עכשיו.

אני באמת בקיא בשיטות של כולם, כתבתי על הרבה מהן ואפילו ניסיתי חלק דיי גדול בצורה מעשית בשביל הסקרנות. מה שעובד הכי טוב, בסופו של יום,
    אלה דברים שמחקרים פסיכולוגיים הוכיחו (ויצא לי להתקל בהם בכלל בהקשר אחר) ולא קשורים בכלל לתקשורת בין - מינית, הם פשוט קשורים להתנהגות וקוגניציה. הדברים הישנים יותר של אדם ליונס וחלק מהדברים של גמבלר. בגלל זה אני עדיין "מגן" עליהם פה. הבעיה היא ש"טריקים" פסיכולוגיים כאלה באים בלי קרדיט ועם מלא קישקושים בצד.

ואם בפיקאפ זה קורה, בכל הנושא של קואצ'ינג זה קורה פי 300 - הייקום, אגב - שממליצים במליון ספרים של SELF HELP ובשיטות להגיד לו תודה כל בוקר\ערב (במליון גרסאות, זה מופיע כמעט בכל מקום, 5 דברים טובים שקרו לי היום, 5 דברים שאני מודה לייקום עליהם, וכו...) מגיע ממחקר בפסיכולוגיה חיובית, שמראה שכשאנחנו מתרכזים בלזכור דברים טובים, אנחנו נתרגל לחפש אותם - זה לא אומר שקורים לנו יותר דברים טובים, אנחנו פשוט יותר שמים לב אליהם.

פסיכולוגיה חיובית פחות מעניינת אותי, אז אני מתייחס אליה פחות. פסיכולוגיה קוגניטיבית מעניינת אותי יותר אז אני מתייחס אליה יותר. אמרתי אלף פעם שאני פה בגלל
    שזה מעניין אותי ולא כי הסקס הוא פופוליסטי (ההתייחסות לטענה שלך), כי יש לי בעיה עם בחורות (לטענתם של איזה מליון בני עשרה מתוסכלים פה בפורום) או כי אני אוהב לעזור לאנשים.

התחלתי תואר שיש לו פוטנציאל לעלות כמעט 120 אלף שקלים בגלל העניין שלי, תאמין לי שאם היה לי מעניין לכתוב על פסיכולוגיה חיובית (שזה מבחינתי "קאוצ'ינג" רק עם הכשרה אמיתית ולא איזה קורס או "כשרון דיבור" אינטואיטיבי, למרות שאין לי שום דבר נגד אנשים שפשוט נהנים לעזור לאנשים בעזרת האינטואיציה והנסיון שלהם. אני אפילו מאוד אשמח לעבוד עם http://www.matthewhussey.com/ אם ייצא לקראת השנה השלישית), הייתי כותב. זה פשוט משעמם אותי.

הרבה יותר מעניין אותי דברים שמשפרים לי את החיים באופן אישי אם בכלל מדברים במושגים של פיתוח אישי ולא "קואצ'ינג", נניח Lifestyle Design (נקרא גם LIFE HACKING) - אבל אין לזה קהל בפורום "פיתוח אישי", או בכלליות באטרף, פשוט כי אין לרוב האנשים פה שום השפעה על הסגנון חיים שלהם גם ככה, הם תלמידי תיכון או חיילים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect