נכתב במקור על ידי Display סקס איך הגעת משוגי לסקס? נכתב במקור על ידי Mr. Bean דודחם חם
נכתב במקור על ידי dOrBh איך הגעת משוגי לסקס? חם קר!!!!
נכתב במקור על ידי sn00p קר!!!! חורף
נכתב במקור על ידי dOrBh חורף עישון
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic עישון מה הקשר אההה?? עשן
נכתב במקור על ידי dOrBh מה הקשר אההה?? עשן (כיף לעשן בחורף שיש מלא אדים.) מצית
נכתב במקור על ידי PureToxic (כיף לעשן בחורף שיש מלא אדים.) מצית אהה... תגיד סתם שאלה ההורים שלך יודעים שאתה מעשן? מצית -> גז
נכתב במקור על ידי dOrBh אהה... תגיד סתם שאלה ההורים שלך יודעים שאתה מעשן? מצית -> גז כן מזגנים
נכתב במקור על ידי PureToxic כן מזגנים קירור
נכתב במקור על ידי dOrBh אהה... תגיד סתם שאלה ההורים שלך יודעים שאתה מעשן? מצית -> גז הוא לא מעשן הוא סתם משחק את עצמו חימום
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display הוא לא מעשן הוא סתם משחק את עצמו חימום חחחח אם זה מה שעושה לו את זה תנור חימום
נכתב במקור על ידי dOrBh חחחח אם זה מה שעושה לו את זה תנור חימום הוא חושב שהוא מכיר אותי בגלל שהוא ראה אותי עם אמא שלו אז עכשיו הוא עצבני אתה מבין אחשלי חשמל
נכתב במקור על ידי PureToxic הוא חושב שהוא מכיר אותי בגלל שהוא ראה אותי עם אמא שלו אז עכשיו הוא עצבני אתה מבין אחשלי חשמל תחנת חשמל
נכתב במקור על ידי dOrBh תחנת חשמל תחנת כוח ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob תחנת כוח ? כן יותר הגיוני תל אביב (יש בתל אביב נכון?) חחחח
חוקי הפורום