קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נפרדנו, אני וחברה שלי לאחר 7 חודשים. קשה.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-09-2008, 22:21
  2. אני וחברה שלי שנה ביחדד !
    על ידי SenToR בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 08-10-2006, 16:06
  3. אני וחברה שלי חודש עוד מעט :) יש לכם הצעות מה אני יכול לעשות לה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 17:04
  4. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי בוני בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 01:25
  5. אני וחברה שלי נפרדנו
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 15:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אני וחברה שלי, שבעה חודשים יחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל אני וחברה שלי, שבעה חודשים יחד.

אנחנו ביחד יותר מ7 חודשים, אנחנו מדברים המון המון, טלפון וסקייפ, אבל אנחנו גרים רחוק אחד מהשנייה (שעה ורבע נסיעה באוטו/רכבת) ונפגשים רק סופ"שים או חופשים. אני בן 17 והיא עוד חודש וחצי 16.

לייעוץ:
    1. אנחנו רבים המון, על דברים שאני אומר או היא אומרת, נתפסים על הקטנות ונתקעים על זה, אי אפשר להגיד ממש רבים אבל כמעט כל יום קורה שאני עצבני עליה או היא עלי. אני לא ממש יודע איך לשפר את זה...

2. אנחנו לא ראינו אחד את השניה בעירום מלא, זאת אומרת היא ראתה אותי בתחתונים ואני אותה בתחתונים וחזייה, אני לא מנסה ללחוץ על התקדמות או משהו חס וחלילה, אבל אני מרגיש כאילו שהיא לחוצה מתגובה של אנשים.. מה יגידו אם אעשה כך וכך... אני כן חושב שזה לא ממש הרבה ל7 חודשים, אבל בקצב שלה ואין לי בעיה עם זה, באמת. פשוט אני חושב שהיא מושפעת יותר מדי מהחברה ומה יחשבו (חוץ מזה שזה משהו אינטימי ופרטי שלא צריכים לדעת עליו...)

3.מבחינה מינית ויחס מהחברה- היא ממש לחוצה מדברים כמו מין אוראלי וכאלה, היא חושבת שזה משפיל לפעמים.. אני מנסה תמיד מנסה להסביר לה שלא אבל היא מדברת איתי על סטיגמות חברתיות שמראות על חוסר שוויון בין ירידה לגבר וירידה לאישה, אני לא לוחץ עליה לעשות משהו אבל היא כל הזמן נרתעת מהסטיגמות האלה.. ואנחנו גם לא ממש קרובים לזה ככה שאני לא יודע איך להרגיע אותה מהקטע הזה...

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

דבר ראשון קשר רחוק הוא בעייתי ויוצר המון מתח בקשר לכן די הגיוני שדברים יתלקחו יותר מהר.
    כי מצד אחד כל אחד בתורו רגיש נורא כלפי השניה ומצד שני הריחוק יוצר אדישות מסויימת לרגשות הצד השני השילוב הזה של רגישות עצמית ואדישות לאחר היא מקור הבעיה.
    העצה היחידה שאני יכול לתת לך בנושא הזה היא להיות סלבני ולהבין שקשה לה בדיוק כמו שקשה לך תהיה האדם הגדול יותר ביחסים בסופו של דבר היא תבין את ההקרבה שלך ותעריך את זה מאוד..

לגבי יחסי מין, שוב נושא נורא בעייתי, קיימות נורמות רבות בנושא זה וכל ניסיון ללחוץ עליה להתנסות בדברים שהיא לא מוכנה לנסות יביא לך רק צרות.
    אני מבין שזה נורא קשה אבל אתה צריך לתת לה להתקדם בקצב שלה.
    אתה יכול לנסות ולדבר איתה באופן פתוח על הרעיון בהדגשה שאתה לא מצפה ממנה לשנות פאזה אם זה לא מתאים לה.
    תסביר לה שהמעשה האינטימי הזה הוא בינך לבינה ואין לו שום תמורה שלילית או פגיעה בכבודה.
    זה נורמטייבי לחלוטין ומאוד מקובל.
    המציאות היום הרבה יותר פתוחה בנושאים אלו ודווקא המתנגדים לרעיון הם המיעוט הלא נורמטיבי.

בכלל לדעתי האישית לרדת לבחורה זאת אחת החוויות שאני הכי אוהב בסקס..
    וכמובן התמורה ההפוכה טובה לא פחות.

מה שלא יהיה אני מאחל לך המון הצלחה ומאוד אשמח לשמוע על התפתחויות בנושא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    דבר ראשון קשר רחוק הוא בעייתי ויוצר המון מתח בקשר לכן די הגיוני שדברים יתלקחו יותר מהר.
    כי מצד אחד כל אחד בתורו רגיש נורא כלפי השניה ומצד שני הריחוק יוצר אדישות מסויימת לרגשות הצד השני השילוב הזה של רגישות עצמית ואדישות לאחר היא מקור הבעיה.
    העצה היחידה שאני יכול לתת לך בנושא הזה היא להיות סלבני ולהבין שקשה לה בדיוק כמו שקשה לך תהיה האדם הגדול יותר ביחסים בסופו של דבר היא תבין את ההקרבה שלך ותעריך את זה מאוד..

לגבי יחסי מין, שוב נושא נורא בעייתי, קיימות נורמות רבות בנושא זה וכל ניסיון ללחוץ עליה להתנסות בדברים שהיא לא מוכנה לנסות יביא לך רק צרות.
    אני מבין שזה נורא קשה אבל אתה צריך לתת לה להתקדם בקצב שלה.
    אתה יכול לנסות ולדבר איתה באופן פתוח על הרעיון בהדגשה שאתה לא מצפה ממנה לשנות פאזה אם זה לא מתאים לה.
    תסביר לה שהמעשה האינטימי הזה הוא בינך לבינה ואין לו שום תמורה שלילית או פגיעה בכבודה.
    זה נורמטייבי לחלוטין ומאוד מקובל.
    המציאות היום הרבה יותר פתוחה בנושאים אלו ודווקא המתנגדים לרעיון הם המיעוט הלא נורמטיבי.

בכלל לדעתי האישית לרדת לבחורה זאת אחת החוויות שאני הכי אוהב בסקס..
    וכמובן התמורה ההפוכה טובה לא פחות.

מה שלא יהיה אני מאחל לך המון הצלחה ומאוד אשמח לשמוע על התפתחויות בנושא.
    1. אני הרבה פעמים מוריד את הראש ומבין את הצד שלה ומוריד מהכבוד שלי, הקטע שאני חושב שהיא לא עושה את זה ולא מסתכלת על הצד שלי.. נגיד עכשיו דיברנו בטלפון וחצי מהשיחה היא לא הייתה איתי ודיברה עם אנשים על המבחן במתמטיקה שהיה לה, שזה כולל אקס וסטוץ, כשאני על הקו.. הלכה ושמחה איתם עם הציון שקיבלה.
    2. אני ממש לא לוחץ, אני פשוט שונא שהיא מושפעת מסטיגמות.. לדוגמא להתמזמז אז היא אמרה לי פעם שפתאום היא מרגישה שזה משפיל אותה הפעולה עצמה.. סתם דברים כאלה.. אני לא לוחץ עליה לעשות כלום אבל אני מרגיש שהיא מבקרת את עצמה על סתם..
    3. פעם שמעת על זה שלרדת לגבר זה משפיל?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לפי דעתי, בגלל התגובה האחרונה שלך, Iatraf332, אתה יותר מידי הולך לכיוונה ונותן מעצמך בשבילה.
    אתה נותן לה ממך ומדבר איתה בטלפון והיא בכלל בעיסוקים שלה מדברת עם אנשים אחרים.
    גם בקשר ל-2, הבחורה פשוט מתנהגת כמו ילדה במקום להחליט מה טוב בשבילה. אם היא חושבת בעצמה שמזמוזים זה כיף (אין מישהו שלא חושב ככה..זה נראה ונשמע פשוט כיף.) אבל בגלל שאנשים אחרים או כל מיני "עובדות" שחברות שלה נותנות לה בקשר לזה, אז היא מחליטה אחרת. לפי דעתי זאת חשיבה ילדותית.
    בקשר ל3- כן, בטח. יש בזה איפה שהוא פן קצת משפיל..אתה יודע..בכל זאת זה נראה כאילו אתה אומר לה "תמצצי לי" (לא באמת אומרים..אבל זה נראה ככה) והיא כמו השיפחה שלך יורדת, זה משפיל קצת. אבל ברגע שעושים את זה באופן הדדי..אין פה שום השפלה.

בכל מקרה- אם אני הייתי במקומך...הייתי נפגש איתה ונפרד ממנה כמו גבר. היא לא בחורה שהייתה מתאימה לי. מכל הסיבות.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שמע אם היא מזלזלת ברמת כזאת אז יש מצב אני תומך בדעתו של רוני.
    משתמע ממך כאילו אתה סוג ב' בשבילה.

תפרד ממנה. 7 חודשים בלי סקס אתה בן 17 אחי.. תיהיה בריא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי דעתי, בגלל התגובה האחרונה שלך, Iatraf332, אתה יותר מידי הולך לכיוונה ונותן מעצמך בשבילה.
    אתה נותן לה ממך ומדבר איתה בטלפון והיא בכלל בעיסוקים שלה מדברת עם אנשים אחרים.
    גם בקשר ל-2, הבחורה פשוט מתנהגת כמו ילדה במקום להחליט מה טוב בשבילה. אם היא חושבת בעצמה שמזמוזים זה כיף (אין מישהו שלא חושב ככה..זה נראה ונשמע פשוט כיף.) אבל בגלל שאנשים אחרים או כל מיני "עובדות" שחברות שלה נותנות לה בקשר לזה, אז היא מחליטה אחרת. לפי דעתי זאת חשיבה ילדותית.
    בקשר ל3- כן, בטח. יש בזה איפה שהוא פן קצת משפיל..אתה יודע..בכל זאת זה נראה כאילו אתה אומר לה "תמצצי לי" (לא באמת אומרים..אבל זה נראה ככה) והיא כמו השיפחה שלך יורדת, זה משפיל קצת. אבל ברגע שעושים את זה באופן הדדי..אין פה שום השפלה.

בכל מקרה- אם אני הייתי במקומך...הייתי נפגש איתה ונפרד ממנה כמו גבר. היא לא בחורה שהייתה מתאימה לי. מכל הסיבות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שמע אם היא מזלזלת ברמת כזאת אז יש מצב אני תומך בדעתו של רוני.
    משתמע ממך כאילו אתה סוג ב' בשבילה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תפרד ממנה. 7 חודשים בלי סקס אתה בן 17 אחי.. תיהיה בריא.
    תודה על התגובות, אבל לא תודה.
    אולי לפעמים יש לה התנהגות ילדותית, אולי היא לא תמיד מעריכה אותי מספיק, אבל אני אוהב אותה. ואני לא אפרד ממנה.
    לאחרון שהגיב.. סקס זה לא הכל בחיים. סקס זה חלק ממערכת יחסים. מערכת יחסים זה לא חלק מסקס. ומבחינתי מערכת יחסים חשובה הרבה יותר מסקס.
    וגם אם יש לה בעיות עם דעות של החברה והיא מושפעת מהם יותר מדי... לא, אני לא אפרד ממנה. אסבול איתה עד שנתגבר עליהם. אני אגדל איתה ואתבגר איתה ביחד.

יש עוד תגובות בונות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    אולי לפעמים יש לה התנהגות ילדותית, אולי היא לא תמיד מעריכה אותי מספיק, אבל אני אוהב אותה. ואני לא אפרד ממנה.
    לאחרון שהגיב.. סקס זה לא הכל בחיים. סקס זה חלק ממערכת יחסים. מערכת יחסים זה לא חלק מסקס. ומבחינתי מערכת יחסים חשובה הרבה יותר מסקס.
    וגם אם יש לה בעיות עם דעות של החברה והיא מושפעת מהם יותר מדי... לא, אני לא אפרד ממנה. אסבול איתה עד שנתגבר עליהם. אני אגדל איתה ואתבגר איתה ביחד.

יש עוד תגובות בונות?
    מזה מבין אותך אחי... היה לי קשר כזה של כמעט שנה לא מרחק של שעה אבל עדיין בעייתי אנחנו דיברנו כול היום וזה והגיע שלב שאין מה לעשות לדבר בפלאפון\פייסבוק\הודעות זה לא אותו דבר כמו פנים מול פנים כי לא יוצא להתראות כל כך הרבה. ורק שתדע שלא היה סקס כי היא עוד הייתה צעירה מדי
    אבל עדיין תשתדלו לדבר הרבה בטלפון ותמיד תהיו בקשר איכשהו...
    בקשר לסקס תחכה בשבילה אם אתם פתוחים ומדברים על זה אז אחלה תגיד לה שאתה אוהב אותה ואתה תחכה עד שהיא תהיה מוכנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תודה על התגובה הבונה, אני שומר איתה על קשר חזק מאוד וכן אחכה בשבילה כמה שהיא תרצה, ללא ספק.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש עוד תגובות בונות?
    אפשר להבין אותך, לגמרי, ואם הייתי יכול לאחל למישהו כאן מהפורום משהו, זה "לפחות" (בלי להעליב) להיות כמוך. יש פה אנשים שהיו מתים להרגיש אהבה כמו שאתה מרגיש לבחורה.
    לגבי סקס, זה ברור שסקס זה לא הכל במערכת יחסים, אבל אני חולק עלייך ואני חייב להגיד שהוא המון במערכת יחסים. אם תשווה בין שני זוגות, לזוג אחד יש אחלה כימיה ביניהם, הם מצחיקים אחד את השנייה וכל מה שזוג אמור להיות, אבל הגבר פשוט לא יודע לזיין והוא מפחד לקחת את המושכות לידיים. כאילו הוא נשכב על הגב והבחורה רוכבת עליו כמו שור זועם והוא סתם מגלגל עיניים מרוב הנאה.
    ומצד שני תשווה אותם לאותו זוג אבל עם סקס פרוע ולוהט. תחשוב בעצמך..כמה כיף היה לך אם היית חוזר אחרי עבודה ואתה יודע שיש סיכוי שחברה שלך ארגנה איזה משהו סקסי בבית בשביל שניכם ואתה יודע שהיא חיית מין וחוץ מזה שהיא גם בחורה מדהימה בפני עצמה.

עכשיו, אני רוצה לראות אותך כותב שוב פעם שסקס זה לא דבר חשוב במערכת יחסים אחרי כל מה שתיארתי לך פה..

לגבי זה-
    יש לך תשובות מאד מאד בוגרות ואחלה של חשיבה, אני ממש כמוך בקטעים האלה, אל תרפה אף פעם. אבל אני רוצה קצת "לעצב" אותך אם תרשה לי...במקום לסבול איתה כמו שאתה אומר ולהניח לה לחשוב ולהישען על כל מה שחברות שלה מספרות לה ומה שהיא מאמינה בגלל מה שהחברה מכתיבה לה..תנסה לדבר איתה. אל תגיד לה "אני רוצה סקס, אז תפסיק לחשוב על זה שטויות". תיגש אלייה בצורה "לימודית" אפילו, תנסה לחדש לה בלי להראות לה שאתה רוצה רק לשכב איתה. תנסה לדבר איתה על זה ולהגיע איתה להסכמה שהיא חושבת משהו שגוי. וכן, היא באמת חושבת משהו שגוי אז זה לא צריך להיות כזאת מסיבה בלתי-אפשרית. פשוט תיהיה חזק.

1. אני הרבה פעמים מוריד את הראש ומבין את הצד שלה ומוריד מהכבוד שלי, הקטע שאני חושב שהיא לא עושה את זה ולא מסתכלת על הצד שלי.. נגיד עכשיו דיברנו בטלפון וחצי מהשיחה היא לא הייתה איתי ודיברה עם אנשים על המבחן במתמטיקה שהיה לה, שזה כולל אקס וסטוץ, כשאני על הקו.. הלכה ושמחה איתם עם הציון שקיבלה.
    2. אני ממש לא לוחץ, אני פשוט שונא שהיא מושפעת מסטיגמות.. לדוגמא להתמזמז אז היא אמרה לי פעם שפתאום היא מרגישה שזה משפיל אותה הפעולה עצמה.. סתם דברים כאלה.. אני לא לוחץ עליה לעשות כלום אבל אני מרגיש שהיא מבקרת את עצמה על סתם..
    3. פעם שמעת על זה שלרדת לגבר זה משפיל?
    נראה שאתם תקועים בתחת אחד של השניה כ"כ עמוק עד שהיא כבר לוקחת אותך כמובן מאילך
    אם אתה מכיר את המושג קרוב רחוק אז תנסה קצת לתת לה ספייס ולהתגעגע. אם נגיד היא מתעלמת ממך תתנהג פחות נעים כדי שהיא תבין (לפחות בתת מודע) שהיא עשתה משהו לא טוב
    יותר מדי קוצ'י מוצ'י בסוף הכל הולך קפוט.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect