אתאיזם זו גישה לא הגיונית? ספר לי עוד על עלילותיו של אלוהים שהקשה את לב פרעה כדי שיתעלל בנו כדי להציל אותנו מההתעללות שהוא עצמו גרם, או על איך שנתן לנו למות בשואה.
yo dawg I heard you don't like to get abused by pharaoh so I made pharaoh abuse you so he would stop abusing you
יש הבדל בין להיות אתאיסט שיש לו טאקט לבין אחד שאין לו. מי שרואה אנימה והוא אתאיסט לרוב אין לו טאקט והוא דוחף את האתאיזם שלו לכל חור ומדבר נגוע. במציאות היו מורידים לו מכות על ההתנשאות שלו. הם חושבים שמי שמאמין הוא טיפש ומי שאתאיסט הוא יעני "חכם ונאור יותר" שזה מזה בולשיט..חוכמה לא נמדדת באמונה באלוהים כמו שהיא לא נמדדת בציונים בבצפר
ואני לא מאמין בתנ''ך בעצמי (אבל מאמין בישות עליונה אבל לא כמו שאתם חושבים) אבל לי לפחות יש טאקט ואני לא רושם את זה בחתימות שלי בפורומים ולא דוחף את זה לכל חור ועושה טרולינג מפגר בפורום "יהדות ותורה" בF X P.
אם כך, כל אתאיסט שרואה אנימה הוא חסר טקט, בעל דיבור נגוע, כותב שהוא אתאיסט בחתימה וחושב שהוא חכם מכולם?
עכשיו הכל ברור. תמשיך להיות אידיוט נחות שמאמין באלוהים מזוייף, אתה עוד תגיע רחוק עם הטיפשות שלך