קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך לזהות פרחות
    על ידי <אור> בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-07-2008, 01:59
  2. [מדריך] איך לזהות זיוף של אד ארדי
    על ידי Sym בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-04-2008, 03:56
  3. איך לזהות מטייל ישראלי בעולם
    על ידי Ansem בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-11-2007, 19:56
  4. המצאתי שיטה מתוחכמת איך לזהות ילד קטן באיסי
    על ידי -=Shlomi=- בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 31-08-2007, 23:48
  5. איך לזהות ערס, קרדיט לד'
    על ידי בלובוי בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 20:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

איך לזהות כשבחורה נמשכת אליך

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך לזהות כשבחורה נמשכת אליך

*המאמר נלקח מהאתר של שיטת האריות

במאמר הזה אכתוב לך כמה טיפים על איך לזהות כשבחורה רוצה אותך, כשהבחורה נמצאית מולך ואתה מדבר איתה. אני אכתוב לך גם על איך לזהות מרחוק כשבחורה רוצה אותך, עוד לפני שדיברתם.

ראשית נפתח בצורך הבסיסי לזהות את הסימנים לכך שהבחורה רוצה אותך. בוא נדגים את זה בצורה פשוטה: אני הולך ברחוק ופתאום רואה מולי בחורה מוטלת על המדרכה בעיניים עצומות. אני מיד מניח שהיא חסרת הכרה. אני בודק לה את הדופק ואני רואה שאין לה דופק. אבל עדיין יש לה צבע בלחיים, אז אני עושה לה הנשמה ועיסוי-לב. אני עושה את זה כמה פעמים, ואז בודק את הדופק שלה – והינה! יש לה דופק! והינה היא נושמת! וככה אני יודע שאני מתקדם.

הדוגמא הזאת היא מצוינת לתחום של איך להתחיל עם בחורה, כי היא עוזרת לך להבין למה צריך לדעת איך לזהות כשבחורות רוצות אותך. הדופק והנשימה הם מטאפורה ל-"סימנים שהיא רוצה", והעובדה שאין דופק ואין נשימה, זה מטאפורה ל-"סימנים שהיא לא רוצה". ההנשמה ועיסוי-הלב הם "כלי משיכה" = דברים שאנחנו משלבים בשיחה כדי שהבחורה תתחיל להימשך.

אז איך זה נראה: בהתחלה אין סימנים שהיא רוצה, אז אני משתמש בכלים שיעזרו לי לפתח את המשיכה כלפי, ואז יש סימנים שהיא כן רוצה.

ולמה זה עוזר לי? כשאני יודע איך לזהות כשבחורות רוצות אותי, אני יודע אם אני מתקדם או לא. אני יודע אם זה הזמן לעבור לשלב הבא או לא!

מעולה, אז עכשיו אנחנו יודעים שזה חשוב לזהות סימנים שאומרים לנו שבחורות רוצות אותנו.

עכשיו, מהם הסימנים?

אתן לך שני טיפים שהם תמיד שימושיים.

1. כשאנחנו מדברים עם בחורה, אם אתה חושד שהיא רוצה אותך, אפילו חשד קל ביותר, כניראה שזה נכון ושהיא רוצה אותך.

לכלל הזה, כמו לכל כלל, יש יוצאים מן הכלל – מקרים חריגים. אבל הכלל הזה תקף ב-90% מהמקרים.

במצב כזה כדאי לנסות להתקדם לשלב הבא – לקבוע להיפגש איתה / להישאר בקשר בצורה כזו או אחרת.

2. כשעדיין לא דיברנו עם הבחורה, אם היא מסתכלת עליך בלי סוף, במיוחד כשהיא חושבת שאתה לא מסתכל אבל אתה בעצם מסתכל עליה מזווית העין, כניראה שהיא נמשכת אליך.

אנחנו יודעים את הכלל הזה עמוק בפנים, אבל מטילים ספק בכל פעם שאנחנו רואים שזה קורה. אז אל תטיל ספק.

במצב כזה, אפשר להיות רגוע וללכת לדבר איתה – היא תהיה מאוד בעניין, לפחות ב-10 שניות הראשונות שתדבר איתה. הכל תלוי כמובן בשאלה אם אתה יודע לעשות את מה שצריך לעשות כדי לגרום לשיחה להצליח.

אז אלה שני הטיפים הגדולים והכלליים שהם קלים מאוד ליישום.

כמילה לסיום, אני רוצה שתדע משהו לגבי הנושא של איך לזהות כשבחורות רוצות אותך – אתה צריך לדעת שלא כל הסימנים שכתובים באינטרנט, או שמלמדים כיום בסדנאות כאלה ואחרות, הם סימנים נכונים.

כתבתי במאמר אחר על ביטחון עצמי, שסימני משיכה והתעניינות הם אחד הסעיפים המרכזיים לבניית ביטחון עצמי. זה מאוד הגיוני שכשאתה מדבר עם בחורה והיא כולה נמרחת עליך ונהנית ממך, זה יגדיל לך את הביטחון עצמי איתה, וגם עם בחורות אחרות אחריה!

מקווה שזה עזר, תמיר.

(*קרדיט לאתר של שיטת האריות.)
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-11-2012 בשעה 01:12.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אביצ'י
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    You are my senia hat

נגיב לכל הכללים,

1 - בולשיט. כל ילד שני חושב שאם כוסית חייכה אליו ולא נפנפה אותו (כי הוא נפל על אחת נחמדה באותו יום) זה אומר שהיא "רוצה אותו".

2 - תלוי איך היא מסתכלת. אם אתה נכנס לבר עם כובע של דילדו ורוד על הראש, כולם יסתכלו עליך. זה לא אומר שכל הבנות "רוצות אותך" אלא שאתה כובע פריק.

יש מבט של "איזה חתיך" ויש מבט של "מה זה היצור הזה". בשני המקרים היא צוחקת עם החברות שלה.

זה משהו שלומדים לבד מנסיון מעשי ותקשורת עם אנשים, אתה לא יכול לבוא לילד חסר יכולות חברתיות וללמד אותו מתי בחורה רוצה אותו כי הוא לא יפרש את זה נכון ויהיה חיבס כמו כל הפיקאפרים שחושבים שאם הכוסית שעל הבר מסתכלת עליו בגלל שהוא לבוש כמו ליצן זה אומר שהיא רוצה לשכב איתו...

לא ולא.
    הטיפים שלך אולי יעילים לכאלה מנוסים חברתית (שבמילא לא יוצאים לסארג'ים ולא עושים פיקאפ ומשתמשים במשפטים של כובעים) אבל לילדים שלפני חצי שנה-שנה היו החנונים של התיכון הם רק יעשו אותם יותר ליצנים ממה שהם. שזה שיא בפני עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי Avicii; 07-11-2012 בשעה 23:16.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מאמר מעניין, אבל יש לי כמה דברים לומר בנוגע אליו:
    1- הדוגמא שנתת היא דוגמא נחמדה, אבל לא הכי מתאימה לעניין. זה נכון שבן אדם נותן לך סימנים שהוא נחנק אתה צריך לעשות משהו. אבל לאו דווקא כל הסימנים שברורים לנו שבן אדם נחנק, הוא באמת נחנק..תמיד יש "ספקות" ופעמים שאתה חושב שמישו נחנק והוא סתם משתעל או מגיב בצורה מוזרה.

2- נתת מעט מאד סימנים למשיכה, אבל 2 הסימנים שנתת הם מאד חזקים אבל גם הם לא תמיד נכונים. גם בן אדם שמתעניין במה שאתה אומר (מתעניין במה שאתה אומר, לא בך!) מסתכל עלייך נונ-סטופ. וגם בן אדם שחושב שהקעקוע שיש לך על הזרוע ממש יפה וממש מגניב מסתכל עלייך כל כמה שניות- זה גם אומר שהיא\הוא נמשכים אלייך? לא. צריך לסנן סימנים.

3- כתבת את הדבר הבא-
    במצב כזה, אפשר להיות רגוע וללכת לדבר איתה – היא תהיה מאוד בעניין, לפחות ב-10 שניות הראשונות שתדבר איתה. הכל תלוי כמובן בשאלה אם אתה יודע לעשות את מה שצריך לעשות כדי לגרום לשיחה להצליח.
    למה שלא תיתן הסבר לאיך להפוך את זה למצליח?

נ.ב - ערכתי לך את הכותרת מ- יעוץ ל- מידע, בגלל שמי שרוצה שיעצו לו פותח אשכול כזה, אתה רצית לייעץ אז צריך לבחור בפרסום\מאמר\מידע. דע להבא
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 08-11-2012 בשעה 01:13.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect