קחו את הזהות הכי שואתית שתפגשו כל החיים שלכם...
מי שפותר את הזהות הזאת בלי עזרה חיצונית באמת שאני מאוד אעריך אותו!
יש לזה פתרון מאוד מעצבן, מי שרוצה לראות אותו שילח לי פרטית.
מי שרוצה לנסות לבד שיהיה בהצלחה ושוב בלי שום עזרה חיצונית!
קחו את הזהות הכי שואתית שתפגשו כל החיים שלכם...
מי שפותר את הזהות הזאת בלי עזרה חיצונית באמת שאני מאוד אעריך אותו!
יש לזה פתרון מאוד מעצבן, מי שרוצה לראות אותו שילח לי פרטית.
מי שרוצה לנסות לבד שיהיה בהצלחה ושוב בלי שום עזרה חיצונית!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-11-2012 בשעה 23:33.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
לא נראה מרשים, נשבע שאם הייתי באמצע יב וזוכר את החומר היתי פותר לך
היתי אלוף הארץ בטריגונומטריה לכל רבדייה ואלוף המחוז בגיאומטריה+ מרחבית
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין פה משהו מיוחד.
מתחילים מאף שמאל ומגיעים לאגף ימין. קצת ארוך אבל לא משהו מאוד מיוחד.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
דיבורים כמו חול!
לי לקח שעה וחצי לסיים את הזהות הזאת.
תנו פתרון, במקום לברבר.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי, לקח לי בדיוק 8 דקות לפתור את זה.
אני מעלה פתרון.
http://imageshack.us/photo/my-images/836/scan0004k.jpg/
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
לא מבינים כלום /=
בכל מקרה זה הפתרון הכי קצר שיש לזה.
https://www.dropbox.com/s/iameeli09v...7%9F%2027.docx
זה הרבה יותר ארוך ממה שאני רשמתי חחח
לא כזה קשה להבין מה כתוב שם.
אלברט איינשטיין
אתה מצליח להבין כי אתה כתבת את זה אני לא מצליח לפענח מה זה 2 ומזה אלפא.
בכל מקרה אני כללתי את כל השלבים של הפיתוח אתה חישבת בצד וכתבת תוצאות אז שלי יוצא יותר קצר באובראול
אני התייאשתי כבר בבדידים מה אתם בסדר