קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אתר] עם מלא צחוקים ובדיחות וסירטונים
    על ידי kingforever1 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-08-2009, 17:11
  2. תגובות: 72
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 01:44
  3. ~!~בידוחיה- מלא צחוקים כנסו ! ~!~
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 22:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

לילה קטלני - מלא צחוקים (18)

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל לילה קטלני - מלא צחוקים (18)

ddddfdf
    נערך לאחרונה על ידי omerkap1; 15-04-2013 בשעה 16:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמע, אני באמת שלא הבנתי שום צעד ממה שעשית עם הבחורות האלה. כל דבר שעשית פשוט עשית בצורה הפוכה ושגויה..אתה רוצה לזיין בנות או לזיין תמח? מה קורה?

1-
    הייתי במצב רוח ממש טוב, שאלתי את אחת מהידידות שלי אם יש מישהי שווה פה ואם היא יכולה לבוא להיות הווינגוומן שלי.
    למה לקחת מישהי שווה מאחת הידידות שלך ולקחת אותה בתור ווינגוומן? מה נסגר איתך? במקום זה, היית יכול לשאול את ידידה שלך "יש לך חברה שווה שאת יכולה להכיר לי..? " לא יותר קל?

2- בקשר לרוטינות- רוטינות מצטיירות בפורום הזה מאד מאד לא טוב. אתה יכול להבין למה, מהסיבה שזה פשוט גורם לך להראות מזוייף ו"רובוטי". נשים ידועות בתור בנות-אדם עם המון אינטואיציה ויש להן המון כישון בלקרוא שפת גוף- אם תתנהג כלפיהן בצורה מזויפת, הן יזהו את זה. יש כאלה שיקחו את זה בצחוקים ויש כאלה שלא, דע להבא.

3-
    פתאום היא אומרת לי: תקנה לי גחל לנרגילה ונמשיך לדסקס.

אני: "לא מתאים לי אני הולך ביי ביי".
    ניסיתי להבין את הצעד הזה, באמת...אבל לא הצלחתי. בחורה רוצה לשבת לדבר איתך, למה אתה מתנהג כמו חמור שחצן ויהיר? מה המטרה? אתה יכול להתנהג ב"גישת הפרס" (אפילו שאני לא אוהב את זה, אבל ככה זה בפורום..) אבל תעשה את זה כמו שצריך. "אני יקנה לך גחל..אבל אני רוצה יותר מסתם "דסקוס..." , היא תבהל או תחשוב שאתה עף על עצמך ואז אפשר לצחוק איתה ולהגיד "מה נבהלת? התכוונתי לבירה על חשבונך ".

4-
    פתאום בחור ענק שמנמן גדול ניגש אלי ודוחף אותי ומעיף אותי משם. מסתבר שהם היו חברים.
    יש לך מזל. המון. פעם הבאה זה יכול להיות דקירה, תזהר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחח אתה פוגש ידידות שלא פגשת מלא זמן ובמקום לחדש קשרים הולך להתחיל עם בנות? טיפשי נשמה. בנות זרות יש בכל מקום, חידוש קשרים עם ידידות (וחברות שלהן) אין כל הזמן.

מורחקים
    שם פרטי
    גרייגוס
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על הזין שלי אני שיכור

אם זה לילה קטלני בשבילך אנלא רוצה לדעת מה זה נפילה.

ואח''כ שואלים אותי למה אני צוחק על פיקאפרים. יש לכם 0 חוש חברתי. וחוש חברתי זה דבר בסיסי להצלחה כלשהי בחיים, בן אדם שאין לו חוש חברתי יכול לשכוח מהצלחה כלשהיא בחיים ומבחורות בפרט עד שהוא לא לומד איך להתנהג בחברה.

אני חושד אפילו שיש לכם אספרגר. אתם פשוט לא יודעים לתקשר עם אנשים.
    אני לא צוחק על כובעים בגלל שהם "לא מזיינים כוסיות" או מה שזה לא יהיה אלא רק בגלל הצורה שבה הם מתקשרים עם הסביבה, צורה שהיא מעוותת כ''כ שזה מדהים.

עזוב את זה שאתה פוגש ידידות שלך שלא ראית מלא זמן וכל מה שאתה עושה במקום לחדש קשרים זה ללכת להתחיל עם בחורות אחרות שלך תדע אם ישך סיכוי איתן בכלל.
    אתה גם לא יודע לתקשר עם מה שיש לך (אני עד היום מתפלא איך יש לך, כנראה לפני שנכנסת לפיקאפ היית בחור סבבה שנהרס):

מה זה "אני נפרד ממך ביי"? מה בדיוק ניסית לעשות פה, "קרוב רחוק"? זה לא עובד ככה נשמה, מה אתה חושב שאתה איזה פרס? אתה לא, צא מהסרט. אתה לא שונה מאף גבר אחר כל עוד אין לך מאפיין מובהק שמבדיל אותך מהם (LMS). גבר בעל LMS גבוה מהממוצע לפחות הוא גבר שאפשר להחשיב כ"פרס". כל עוד אתה לא עונה להגדרה הזאת אתה לא פרס ולא תהיה אחד גם אם תעשה סארג'ים כל החיים ותקרא את כל הספרים ותלך לכל הקורסים.

ועוד פעם, "גישת הפרס" שמפילה אותך מהרגליים. כולה גחל לנרגילה, מה קרה? 5 שקל אתה לא יכול להוציא על בחורה (וגם לא בדיוק על בחורה אלא על שניכם)? אתה קונה גחלים, אתם יושבים ביחד מעשנים נרגילה מעבירים עשן מתחילים להתנשק יש אקשן...אבל לא, אתה היית חייב לצאת "אלפא" שלא משלם על בחורות אף פעםכי אתה פשוט "טוב מדי" בשבילן.
    אז ברחת עם הזנב בין הרגליים.

ושחשבתי שזה השיא, קיבלתי עוד הפתעות..
    אני רק אגיד שאלוהים נתן לך עוד צ'אנס לחיות. אני בטוח שבאמצע השיחה היא אמרה שיש לה חבר אבל אתה כזה פיקאפר אלפא זיין על תותח שאתה חייב להמשיך להדחף אליה עם משחקים בשביל למשוך תשומת לב. אם היית נופל על הבחור הלא נכון היית מקבל "קצת" יותר מדחיפה. חוצמזה מה הקטע לשחק אותה גיי? זה לא מצחיק ואתה יכול לחטוף מכות על זה. אתה יודע העולם זה לא צפון ת''א ויש מקומות שזה לא נראה טוב לעין...לא שאני מצדיק את זה אבל זה מה שיש וצריכים לדעת לזרום עם זה.

זאת הסיבה חברים, למה פיקאפ וכל הגישות שהוא מפיץ הוא רע. הבחור במקום לשבת עם ידידות שלו על נרגילה ואולי להוציא מזה משהו (ו95% הוא היה מוציא מזה משהו כל עוד אין לו אספרגר ואני יכול לחתום על זה) התחיל להתנהג כמו ליצן, שיחק אותי "הפרס" וכמעט אכל מכות בגלל השטויות שלו.

קיצר די לסארג'ים..תתחילו להיות טבעיים. ותלמדו לדבר לבחורות ולאנשים סביבכם, אתם מדברים כאילו אתם מינימום הבנים של רוטשילד ויכולים לקנות את כל העולם ואישתו.
    נערך לאחרונה על ידי Grey_Goose; 10-11-2012 בשעה 03:44.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

2 שאלות

1. אתה בתול?

2. באיזה פאבים הייתם.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    2 שאלות

1. אתה בתול?

2. באיזה פאבים הייתם.
    חחחח נראה לי הוא מהכובעים שציפור קטנה לחשה לי עליהם איפשהו...

כי אם כן זה יהיה כל כך משעשע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שמע, אני באמת שלא הבנתי שום צעד ממה שעשית עם הבחורות האלה. כל דבר שעשית פשוט עשית בצורה הפוכה ושגויה..אתה רוצה לזיין בנות או לזיין תמח? מה קורה?

1-
    למה לקחת מישהי שווה מאחת הידידות שלך ולקחת אותה בתור ווינגוומן? מה נסגר איתך? במקום זה, היית יכול לשאול את ידידה שלך "יש לך חברה שווה שאת יכולה להכיר לי..? " לא יותר קל?
    **כתבתי שלא הייתה מישהי שווה בפאב... אנחנו רק ידידים ומעדיף את זה ככה.

2- בקשר לרוטינות- רוטינות מצטיירות בפורום הזה מאד מאד לא טוב. אתה יכול להבין למה, מהסיבה שזה פשוט גורם לך להראות מזוייף ו"רובוטי". נשים ידועות בתור בנות-אדם עם המון אינטואיציה ויש להן המון כישון בלקרוא שפת גוף- אם תתנהג כלפיהן בצורה מזויפת, הן יזהו את זה. יש כאלה שיקחו את זה בצחוקים ויש כאלה שלא, דע להבא.
    אני ממש לא טיפוס של רוטינות אני נדירות הפעמים שאני משתמש בהן.
    עשיתי דברים שראיתי ביוטיוב שנראו לי מצחקים בשביל להינות ובשביל הצחוקים.
    לפעמים אני אפילו מסביר לבנות על כמה שרוטינות זה דבר טיפשי ומתחיל לתת דוגמאות.
    3-

ניסיתי להבין את הצעד הזה, באמת...אבל לא הצלחתי. בחורה רוצה לשבת לדבר איתך, למה אתה מתנהג כמו חמור שחצן ויהיר? מה המטרה? אתה יכול להתנהג ב"גישת הפרס" (אפילו שאני לא אוהב את זה, אבל ככה זה בפורום..) אבל תעשה את זה כמו שצריך. "אני יקנה לך גחל..אבל אני רוצה יותר מסתם "דסקוס..." , היא תבהל או תחשוב שאתה עף על עצמך ואז אפשר לצחוק איתה ולהגיד "מה נבהלת? התכוונתי לבירה על חשבונך ".
    היא ממש לא רצתה לשבת לדבר איתי היא הייתה שיכורה שניגשתי אליהן... (לא ידעתי את זה בהתחלה...)
    היא כל השיחה חפרה לי על זה שאני אקנה לה גחל לנרגילה ולחבר שלי, בזמן שחברות שלה נהנו איתנו.

4- יש לך מזל. המון. פעם הבאה זה יכול להיות דקירה, תזהר.
    צודק. לא ידעתי שיש לה חבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    חחח אתה פוגש ידידות שלא פגשת מלא זמן ובמקום לחדש קשרים הולך להתחיל עם בנות? טיפשי נשמה. בנות זרות יש בכל מקום, חידוש קשרים עם ידידות (וחברות שלהן) אין כל הזמן.
    יש משהו במה שאתה אומר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Grey_Goose צפיה בהודעה
    אם זה לילה קטלני בשבילך אנלא רוצה לדעת מה זה נפילה.

ואח''כ שואלים אותי למה אני צוחק על פיקאפרים. יש לכם 0 חוש חברתי. וחוש חברתי זה דבר בסיסי להצלחה כלשהי בחיים, בן אדם שאין לו חוש חברתי יכול לשכוח מהצלחה כלשהיא בחיים ומבחורות בפרט עד שהוא לא לומד איך להתנהג בחברה.

וואו אני רחוק מהאדם הזה.
    אין לי איך להתחיל להסביר לך אפילו כמה אתה טועה לגבי.

אני חושד אפילו שיש לכם אספרגר. אתם פשוט לא יודעים לתקשר עם אנשים.
    אני לא צוחק על כובעים בגלל שהם "לא מזיינים כוסיות" או מה שזה לא יהיה אלא רק בגלל הצורה שבה הם מתקשרים עם הסביבה, צורה שהיא מעוותת כ''כ שזה מדהים.

עזוב את זה שאתה פוגש ידידות שלך שלא ראית מלא זמן וכל מה שאתה עושה במקום לחדש קשרים זה ללכת להתחיל עם בחורות אחרות שלך תדע אם ישך סיכוי איתן בכלל.
    אתה גם לא יודע לתקשר עם מה שיש לך (אני עד היום מתפלא איך יש לך, כנראה לפני שנכנסת לפיקאפ היית בחור סבבה שנהרס):

מה זה "אני נפרד ממך ביי"? מה בדיוק ניסית לעשות פה, "קרוב רחוק"? זה לא עובד ככה נשמה, מה אתה חושב שאתה איזה פרס? אתה לא, צא מהסרט. אתה לא שונה מאף גבר אחר כל עוד אין לך מאפיין מובהק שמבדיל אותך מהם (LMS). גבר בעל LMS גבוה מהממוצע לפחות הוא גבר שאפשר להחשיב כ"פרס". כל עוד אתה לא עונה להגדרה הזאת אתה לא פרס ולא תהיה אחד גם אם תעשה סארג'ים כל החיים ותקרא את כל הספרים ותלך לכל הקורסים.

איזה התפלספויות עשית פה.
    איזה קרוב רחוק על מה אתה מדבר? אני בכלל לא בעד המניפולציה האת.
    ברור לי שכשאני הולך ככה אז הסט נגמר וטוב שהוא נגמר הן היו שיכורות.

ועוד פעם, "גישת הפרס" שמפילה אותך מהרגליים. כולה גחל לנרגילה, מה קרה? 5 שקל אתה לא יכול להוציא על בחורה (וגם לא בדיוק על בחורה אלא על שניכם)? אתה קונה גחלים, אתם יושבים ביחד מעשנים נרגילה מעבירים עשן מתחילים להתנשק יש אקשן...אבל לא, אתה היית חייב לצאת "אלפא" שלא משלם על בחורות אף פעםכי אתה פשוט "טוב מדי" בשבילן.
    אז ברחת עם הזנב בין הרגליים.

כן, אני באמת טוב מדי בשביל בחורות שיכורות.
    ודרך אגב אני לא מעשן.

ושחשבתי שזה השיא, קיבלתי עוד הפתעות..
    אני רק אגיד שאלוהים נתן לך עוד צ'אנס לחיות. אני בטוח שבאמצע השיחה היא אמרה שיש לה חבר אבל אתה כזה פיקאפר אלפא זיין על תותח שאתה חייב להמשיך להדחף אליה עם משחקים בשביל למשוך תשומת לב. אם היית נופל על הבחור הלא נכון היית מקבל "קצת" יותר מדחיפה. חוצמזה מה הקטע לשחק אותה גיי? זה לא מצחיק ואתה יכול לחטוף מכות על זה. אתה יודע העולם זה לא צפון ת''א ויש מקומות שזה לא נראה טוב לעין...לא שאני מצדיק את זה אבל זה מה שיש וצריכים לדעת לזרום עם זה.

אני לא מתחיל עם בנות שיש להן חבר!
    יש לך חשיבה מעוותת אתה מכניס לעצמך שטויות לראש רק בשביל שיתאימו לתדמית שיש לך בראש עלי.
    היא בשום שלב של השיחה לא אמרה שיש לה חבר.
    ואחי צחקתי על גייז כי זה היה נראה לי מצחיק באותו רגע אין לי שום דבר נגדם אני מכיר הרבה אנשים כאלה.

זאת הסיבה חברים, למה פיקאפ וכל הגישות שהוא מפיץ הוא רע. הבחור במקום לשבת עם ידידות שלו על נרגילה ואולי להוציא מזה משהו (ו95% הוא היה מוציא מזה משהו כל עוד אין לו אספרגר ואני יכול לחתום על זה) התחיל להתנהג כמו ליצן, שיחק אותי "הפרס" וכמעט אכל מכות בגלל השטויות שלו.

קיצר די לסארג'ים..תתחילו להיות טבעיים. ותלמדו לדבר לבחורות ולאנשים סביבכם, אתם מדברים כאילו אתם מינימום הבנים של רוטשילד ויכולים לקנות את כל העולם ואישתו.
    המטרה הראשונית הייתה לעשות צחוקים.
    הכתיבה שלך כל כך מרגיזה אותי, אתה פשוט בנית לעצמך תדמית שלמה עלי ועל כך שאני מייצג את כל מה שלא טוב בפיקאפ,
    בזמן שאני מנהל כל כך הרבה שיחות כל הזמן על פיקאפ עם אנשים ועל הדברים הלא מוסריים בפיקאפ ועל איך לקחת את פיקאפ
    בצורה שתהיה בריאה לך ולא תוציא ממך חלאת אדם ואדם מניפולטיבי ושיקרי (כשניגשתי אל הבנות עם זה ש"נפרדתי מחברה שלי"
    היה ברור גם להן וגם לי שזה בצחוק).

​עניתי לכולכם בתוך הציטוט.

נערך לאחרונה על ידי omerkap1; 11-11-2012 בשעה 02:30.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי omerkap1 צפיה בהודעה
    המטרה הראשונית הייתה לעשות צחוקים.
    בזמן שאני מנהל כל כך הרבה שיחות כל הזמן על פיקאפ עם אנשים ועל הדברים הלא מוסריים בפיקאפ ועל איך לקחת את פיקאפ
    בצורה שתהיה בריאה לך ולא תוציא ממך חלאת אדם ואדם מניפולטיבי ושיקרי (כשניגשתי אל הבנות עם זה ש"נפרדתי מחברה שלי"
    היה ברור גם להן וגם לי שזה בצחוק).
    גבר, אל תהפוך תעולם ליותר טוב. אל תנסה אפילו. קודם תשפר את עצמך. ברגע שאתה משתפר, אנשים לא יבינו למה ואז הם יסתקרנו, ברגע שהם יסתקרנו הם יחפשו אותך וינסו להבין למה השתפרת, הם יבינו ואז הם יתחילו לחכות אותך ולהיות כמוך. ככה העולם המזדיין הזה עובד.

בקיצור, עשיתי את הטעויות שלך..קח אותם בתור צחוקים ובתור חוויה והכי חשוב..דאג לשפר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי OG_KUSH צפיה בהודעה
    חחחח נראה לי הוא מהכובעים שציפור קטנה לחשה לי עליהם איפשהו...

כי אם כן זה יהיה כל כך משעשע.
    הכינוי הכי טוב שהיה לך עד עכשיו

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

הכינוי הכי טוב שהיה לך עד עכשיו
    OG KUSH FROM THE WEST COAST
    ARE YOU DOWN TO FUCK? SHORTY LETS GO!!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

OG KUSH FROM THE WEST COAST
    ARE YOU DOWN TO FUCK? SHORTY LETS GO!!
    TAYLOR GANG

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

TAYLOR GANG
    TYLER GANG VS HATS

LMS OR DIE

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

TYLER GANG VS HATS

LMS OR DIE
    I got a whole lot of OG, and I'm rolling up for anyone in here that knows me
    Everybody smoking, yeaaaaaaaaa its a partyyyyyyyy, oh, its a party
    Everybody smoking papers, nobody smoking blunts
    Bitches rolling weed and my niggas fucked up
    yeaaaaaaaaa its a partyyyyyyyy, oh, its a party

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

I got a whole lot of OG, and I'm rolling up for anyone in here that knows me
    Everybody smoking, yeaaaaaaaaa its a partyyyyyyyy, oh, its a party
    Everybody smoking papers, nobody smoking blunts
    Bitches rolling weed and my niggas fucked up
    yeaaaaaaaaa its a partyyyyyyyy, oh, its a party
    pimp my asperger

תכלס באמת אני הסתכלתי על זה לעומק על מה שכתבת (עומר) וזה באמת מצדיק את מה שטיילר רושם על הפיקאפ זה פשוט חרטא אחושרמוטה... אני אמנם לא הייתי "בחור סבבה" לפני שנכנסתי לפיקאפ... הייתי חנון רצח... הפיקאפ שינה בי פחד ראשוני אבל איכשהו אף פעם לא היה לי נוח איתו וגם כשרק התחלתי אז כל השיחות שלי היו ספונטניות ולא באתי עם שום רוטינה או חרטא אחרת... ודווקא כשפחות ניסיתי לתכנן את הדברים וללכת על מישהי אקראית במועדון אז זה התחיל לבוא לי דרך חברים.. או בכל מיני דרכים ולרוב לא הייתי צריך להתאמץ המון כדי להגיע למשהו עם בנות... לא אומר שאני זיין על או משהו ויש לי עוד לאן להשתפר... אבל מזמוזים וכאלה היו לי הרבה מאז שהתחלתי (לא אומר שצריך להתגאות בזה) אני סך הכל אומר שברגע שכבר לא חשבתי על פיקאפ ופשוט עשיתי מה שבזין שלי וזרמתי אז הלך מעולה... וזה התחיל עם השטויות הכי בסיסיות... "בת כמה את" "מאיפה את" וזה נגמר בזה שאני מדבר איתה 2 מ"מ מהפרצוף שלה היא לא נרתעת... אחרי זה רוקדים והיא צמודה אליי כמו איזה עלוקה (אבל במובן הטוב) וכל זה תוך כדי שהיא זונחת את החברה הכונפה שלה ונגמר בזה שהיא שמה ליפסטיק ואני אומר לה שמעניין אותי מה הטעם של זה ואז אני מנשק אותה... כל מה שעשיתי אותו יום היה לזרום... אהה ושלא לדבר על זה שברגע שהתחלתי להשיג יותר כסף אבל בעיקר להסתובב עם החבר'ה הנכונים כמעט כל האנשים שאני מכיר התחילו לכבד אותי לפחות פי 10 יותר... ולא לדבר על זה שלפעמים אני שומע מאנשים של "שלום שלום" פונים אליי בשם שלי שאני בכלל תוהה שמעבר לזה שיש לנו עיר משותפת מאיפה הם בכלל יודעים את השם שלי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect