היה זוג בן 17 שכל יום היו שוכבים אבל הגבר בכל פעם שהם היו סקס היה מבקש מחברה שלו לזיין אותה בתחת והיא לא הסכימה..ככה ביקש יום יום! אחרי שנה שהם כבר בני 18 הוא אמר לה מאמי אני כל יום מבקש!! אנחנו בני 18 כבר מתגיסים תני לי לזיין אותך פעםאחת בתחת! ולא היה לא הסכימה!! ככה יום יום ביקש עד גיל 25 אמר לה מאמי אנחנו בני 25 התחתנו תני לי פעם אחת לעשות אותך בתחת! ולא היה לא הסכימה ככה עברו השנים יום יום הוא מבקש והזוג כבר בן 60! אמר לה מאמיי אנחנו בני 60!! אני איתך 40 ומשו שנה תני לי לזיין אןתך פעם אחת בתחת!! והיא לא הסכימה!! יום יום ביקש הגיען כבא לגיל 90!! אמר לה״מיידלע אני כבר לא כזה צעיר אני בן 90 אני מבקש ממך 80 ומשו שנה כל יום כל היום!! לזיין אותך פעם אחת בתחת! תני פעם אחת אני לא צעיר ועוד מעט אני ימות!! האישה אמרה לו״אתה יודע מה? גם אני לא צעירה יאאלה בוא! ההוא זיין אותה בתחת כל הלילה מבסוטטטט מהחיים!! אחרי שהוא גמר כולו נשכב אחורה במיטה עם חיוך! הדליק תסיגרה שאחרי לקח שאכטה ואיפר בריצפה! אז האישה אמרה לו ״ואואוווו מה נראה לך שאתה מאפר בריצפה?״ אז בעלה ענה לה ״סתמי תפה ימזדיינת בתחתתתתת!!!!!!״
עוד אלמנטים של עוני
![]()

ציטוט ההודעה